- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olana kadar hafta da 2. Tabii ki ertesi günü tatil olması lazım , iş olmaması lazım. Bebek olunca da unut herşeyi. 😂😂 zaten 30 dakika uyuyup , sonra 1 saat ayaktalar geceleri. 😂 nöbet çizelgesi hazırlayın eşinizle 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılKorkutmayın ya😄
Soran+1 yılÇocuk düşünmüyoruz yakın zamanda😄
- +1 yıl
Çocuk öyle olmuyo ki 😂 eşiniz kendini tutamıyor ve bi an da hamile kalıyorsunuz. 👍🏻😅
Soran+1 yılDoğum kontrol hapı daha garanti bir yol😄
- +1 yıl
Tabii ki. Deneyin bunu. 👍🏻
En İyi Cevaplar
+1 yılçiftlerin durmuna göre değişir. kimisi günde iki üç kimisi iki günde bir bazıları üç günde bir bazıları haftada bir mesela biz de ayda bir olurdu yeter di. evliliğin ilerleyen dönemlerinde senede bire düştü. hatta eve gidince selamın aleyküm birader diye girerdim eve
00 Yorumla
+1 yılBu eşler arasında bir şey lakin sağlıklı bir ilişki için çok surkeli olmamasi daha iyi haftada bir en uygun olabilir veya 2 hafta da 1 Evlilik cinsellikten ibaret değil çünkü başka aktivitelerle uğraşmak gerek
00 Yorumla
+1 yılBelli bi ölçüsü yok ya tamamen psikolojik bazen her gün bazen haftada hiç yapmadığında oluyor yorgunluk stres vs her şey etkiliyor önemli olan iki tarafında istekli olması
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik eskidikçe sekste azalıyor sanırım
51 Yorumla- +1 yıl
Bizde tam tersi oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılher gün olabilir,
00 Yorumla O çiftlere partnerlere göre değişebilen birşeydir ilk zamanlarsa günde birkaç kez olabilir zaman geçtikçe günlüğe döner biraz daha zaman geçtikçe haftada 2-3 olur sonrasında böyle devam etmesi için fazla olması için partnerlere bağlı azalıp çoğalması 😊
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beyler hanımların burada atıp tuttuğuna inanmayın. Siz ne kadar ilgilenirseniz onlar o kadar kaçıyorlar. İlerleyen zamanlarda ayda biri bulursanız öpüp başınıza koyun. Kadınların burada yazdıkları palavra...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılÇiftlere göre değişir ya bir de ilk zamanlar daha fazla olur, zamanla azalır. Partnerinim libido düzeyi sana denk ise sorun yaşamazsın. Mesela o çok ister sen istemezsen sıkıntı
23 Yorumla- +1 yıl
@Ayabasanmaymun aynen evet sen tecrubelisin
- +1 yıl
Tecrübeli değilim ama araştırıyorum öğreniyorum.
- +1 yıl
Haklısın bende ayni fikirdeyim
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunun kuralı şartı yok. Karşılıklı istekler önemli olan. Fakat yine de soruna cevap vermek gerekirse, çoğu evlilerin haftada 1 ya da 2 ilişki yaşadıklarını biliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum çiftlerin ritimine göre değişir yaşam standartları birbirini istemeleri bazen anlık bazen ise planlı hazırlıklı olur yani bunun belirli bir sayısı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk zamanlar her gün bile yapılıyor normali 2 güne 1 dir 7. yilda yataklar bile ayrılıyor nerden biliyorsn deme bu yolculukta sana bol şans diliyorum..
33 Yorumla- +1 yıl
😔
- +1 yıl
Heralde sen evlisin
+1 yılİlk zamanlar her gün bile olur. Zamanla azalır. Bence haftada 3 ideal.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Haftada iki -üç kişiye, libidoya göre değişir bu durum..
23 Yorumla- +1 yıl
Ben seni merden hatırlıyorum
- +1 yıl
Ben de Ankara'da yaşıyorum kullanıcı adım hiç yabancı gelmiyor
+1 yılİhtiyaca göre değişir. Her iki tarafın da hazır ve istekli olması durumuna gore.
Her gün de olabilir, 2 3 günde birde.
00 Yorumla
+1 yılayda 1 canım öyle çok beklentiye girme, kadınlar ilk başlar istekli oluyo ama 2. seneden sonra ayda 1 falan yapıyorsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Uzmanlara göre haftada en az 3 olası gereken bir durum daha azı sıkıntı ve problem olduğunu gösteriyor ☺
00 YorumlaBir periyodu olduğunu sanmıyorum. Yeri gelir günü sevişerek geçirirsin akşama kadar yeri gelir günde 3-4 kez yaparsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumları okudum hesaplarıma göre haftada ilk zamanlar erkekler kadınlara 20-25 kez giriyorlar valla acıdım kadınlara
318 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t gerçi doğru kadınlarda ister ama olsun yani acıdım
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t ne bilim yaşamadım ki sen daha iyi bilirsin tabi
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t anladım kashkshskd
- +1 yıl
Ne var acınacak? Kadın da zevk alıyor hatta daha çok alıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Gece__Meleği ya tamam zevk alıyor olabilirler de yıpranıyorlar o manada söyledim uzatmaya gerek yok bence kötü bir mana kullanmadım
- +1 yıl
Ne yıpranması ya. Yıpranmıyorlar. Tam tersine erkek yıpranır çünkü yorulur. Yıpranmak kötü bir şey ya o yüzden tepki verdim.
- +1 yıl
Yıpranmadıkları için yıpranmadıklarını söylemem gerekiyor
Cevap sahibi+1 yıl@Gece__Meleği ya bence bilmediğin şeyler varken bana cevap verme yorulmak manasında da söylemedim konuşmayalım en iyisi bu konuyu
- +1 yıl
Bilmediğim ne varsa söyle o zaman. Yıpranmayı yorulmak anlamında kullandığını son yorumunda ifade ediyorsun dolaylı olarak. Vücudu veya ruhu yıpratan bir şey yok. Bunun doğru olduğunu fazlasıyla biliyorum. Seks hakkında fazlasıyla bilgiliyim merak etme. Tamam, konuşmak istemiyorsan konuşmayız. Bana söz hakkı doğduğu için yazdım.
Cevap sahibi+1 yıl@Gece__Meleği özelden yazacaktım da sana mesaj gönderilmiyor neyse bir şey olmaz
- +1 yıl
Burdan neden yazmıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@Gece__Meleği yazamam ben bunu ya ortalıkta özür dilerim seni merakta da bırakmak istemem ama
- +1 yıl
Sorun değil. Tamam sana takip atıyorum yaz özelden.
- +1 yıl
@Gece__Meleği
"Yıpranmıyorlar. Tam tersine erkek yıpranır çünkü yorulur. Yıpranmak kötü bir şey" dediğine göre sekste erkeklere kötü şeyler oluyor diyorsun
8 yıllık evliyim Ramazan ayi bitti biteli henuz hiç ilişkiye girmedik. Bazen cidden iş hayatı mahvediyor insani (ikimizde çalışıyoruz)
10 Yorumla
+1 yılYa herkeste farklıdır. Haftada 2-3 kez girerler herhalde. Sevişme de hemen hemen her gün olur
14 Yorumla- +1 yıl
Evli misin ki
- +1 yıl
Yoo
- +1 yıl
Herhalde😅
- +1 yıl
Nereden biliyorsun
+1 yılher gün değil mi niye evleniyoruz o zaman dşlskgsdşlg
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. İsteğe bağlı olması lazım bunun haftada kaç günü olması saçmalık
00 Yorumla
+1 yılİlk başlarda hergun bence ama sonra azalır diye düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kalp ve damar sağlığı umanları günlük düzenli öneriyor. en az gün aşırı
00 Yorumla
+1 yılBaşlarda günlük sonra haftalık çok sonraları aylığa düşüyor ise o evlilik bitmiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılilk bir iki hafta sayısını bile unutursun, sonra haftada 2-3e doğru azalır o sayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi insan yaşam hayatına atılınca uzun çalışmak zorunda ise borçta varsa bu biraz etkiliyor
O yüzden balayına git her gşn yap sonrada artık istedikçe imkan oluşturmak lazım tabi hazırlan00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Partnere bağlı ya istediğin bı tipse sayı çoğalır beğenmiyorsan yapmazsın kalır öyle 😂
00 Yorumla
+1 yılOrtalama 3. Ama karşılıklı libidonuza bağlı yükselebilir de.
00 YorumlaGenelde evliler kocaları mutlu edemiyor haliyle hafta 1 yapıyorlar diye biliyorum
08 Yorumla- +1 yıl
Kocalarda ne mutlu ediyo ama Karılarını..
mutlu etme karşılıklı olur bu neyin kafası? - +1 yıl
Soru okeyde senin yazdığın anladığıma cıkıyor 😅 Bence sen düzelt kendini. Ayrıca ne Feministi iyi ki bi kelime öğrendiniz 🤘🏻
- +1 yıl
Türk olduğumu ne biliyorsun 😅
- +1 yıl
Eeeeeh boş iş 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalsa hergun esim relg oncesi kafi... sonucta istekler ayri beklentiler ayri.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. 😅receteni yaziyorum. Sabah ac karnina 2 öğlen 1 aksam 3 gece 1 şimdi rahat uyursun..
00 YorumlaBekar biri olarak kaç kez ilişkiye girildiğini öğrenmeye girip cikcam:)))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 3 idealidir. Çok istekli istekliyse 2 tarafta 2 günde 1 tavsiye ediyorum.
00 Yorumla Bir zamandan sonra bıkıyor buradaki insanlar. Şaşırdım hee
00 YorumlaHaftada 3 4 idealdir araştırmalar da bunu kanıtlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHome ofis calistigimizda gunde 3 oldugu oluyor, bazende hic olmuyor
34 Yorumla- +1 yıl
Yeterli
- +1 yıl
Home ofis de nasıl yapabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbilginpanda surekli evde oldugumuz icin canimiz cekiyor
- +1 yıl
Kimin canı çekmez ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşta hergün sonra haftada 2/3 ü buluyor aranız iyi olursa
31 Yorumla- +1 yıl
Evli miyiz
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇalışma temposuna göre değişiyor. Haftada 7 gün de olduğu oluyor haftada 1 defa da olduğu oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen ayda 2 oluyor bazen günde 3 defa oluyor. Ruh halimize göre değişir
024 Yorumla
Soran+1 yılAyda 2 nasıl ya
Cevap sahibi+1 yılEşim pek istekli değil. Sürekli hayır diyen birisi
Soran+1 yılSizin için sorun mu bu peki
Cevap sahibi+1 yılYani ben akrep burcuyum. Aşırı istekliyim. Bazen sinirim bozuluyor
Soran+1 yılYani sinir bozucu olabilir evet
Cevap sahibi+1 yılDoyasıya seks yaşamak elbette hepinizin hakkı ama işte bir kadın nasıl böyle olur bilmiyorum
Soran+1 yılBelki aranızdaki dinamik böyledir, ilişkiniz güçlüdür. Onu başka şekilde kapatıyorsunuzdur
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum belkide. Ama mesela şu aralar her gün yapıyoruz. Ayarımız hiç yok. Bir saat önce bitti mesela
Soran+1 yılAranızın iyi olması da etkiler ya daha mutlu huzurlu olur, daha çok ister insan
Cevap sahibi+1 yılKavga edince de yapıyoruz bazen. Kavga edince daha sessiz yaparız ama daha sert olur
Soran+1 yılPeki sonrasında barışmış mı oluyorsunuz? 😄
Cevap sahibi+1 yılO kavgaya göre değişiyor 😃 her zaman seks sonrası barışma olmuyor 😃 birinde kavga ettik küstük sonra üstüne çıktım soydum içine girdim. Hiç konuşmadan yaptık ama çok fena inledi o gün 😃😃 seksten sonra yine küstük yani 😃
Soran+1 yılHahah o kadar emek çaba boşa gitmiş bari barışsaydınız😄
Cevap sahibi+1 yılBarışmadık ama çok zevk aldık 😃 bu da başarı bence 😃 boşalırken komşular ne dediyse artık 😃😃
Soran+1 yılKüsken yapmak da farklı bir deneyim aslında, güzel olabilir😄
Cevap sahibi+1 yılGerçekten öyle 😃 daha ıslak oluyor daha seri git gel yapıyorum 😃 küsken yapınca bazen yüzüne boşalırım sinir olsun diye 😁😁
Soran+1 yılÇok da kızmasın 2 aya çıkar bak süre😄
Cevap sahibi+1 yılOrası da var haklısın 😃 bugün aramız iyiydi. Konuşarak uzun uzun sevişerek yaptık. İçine boşaldım 😃
Soran+1 yılÇok iyiii
Cevap sahibi+1 yılSen evli misin
Soran+1 yılşu an hayır ama az kaldı
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun şimdiden.
Sevişiyor musunuz peki
Soran+1 yılPek sayılmaz😄
Cevap sahibi+1 yılBu arada gizliden çıksam ordan konuşabilir miyiz. Yorumdan daha kolay olur 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni evliyim. Günde 4-5 defa 😂
1514 Yorumla
Soran+1 yılHaha nasıl bir enerji bu😄
- +1 yıl
Dogru soyluyo
- +1 yıl
yalan erkek anatomisi buna uygun degil
- +1 yıl
Pancar motoru herhalde senin Eşin
- +1 yıl
Abart
Cevap sahibi+1 yılYeni evliyken öyle oluyor. Tabi ki oturup 1 saatte 4-5 olmuyor ki gün içerisinde ayrı zamanlarda oluyor. Bir de ikimizin de ilkiydi yani cinsel olarak açlık var 😂
- +1 yıl
yapma abla yapma yeme bizi
Cevap sahibi+1 yılNeden yalan söyleyeyim ki sizi anlamadım
- +1 yıl
Size bir şey söylim mi kilonuz varsa iyi yağ yakarsinjz bunu degerlendirin
- +1 yıl
Bize sen gibisi denk gelmedi gitti 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk zamanlar hergündü şimdi haftada iki ile dört aradı
013 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle tahmin etmiştim
Cevap sahibi+1 yılgençlik başka işte😄
Soran+1 yılO zaman nasıldı?😄
Cevap sahibi+1 yılhergün dü işte
bazen günde iki defa, sabah akşam.
sabah keyfi
öğle sonu can sıkıntısı
gece ateşi derke üç defa yaptığımız günleri bilirim 🔥🔥🔥
şimdi bizim hatun g*tü başı dağıttı, hergün başı ağrıyor 😂
Soran+1 yılHaha yorulmuştur napsın
Cevap sahibi+1 yılilk zamanlar hevesliydi
iş güç çoluk çocuk derken, yıprandı tabi garibim, aklına gelmez oldu linidosu.
ama çok sebiyorun be, canım karım benim.
haftada en az iki defa yapyoruz regl günleri hariç, yeter halâ çok iyi güzelim benim ☺️
Soran+1 yıl2 gün de iyidir😄
Cevap sahibi+1 yılyani evet
yoktan iyidir 😄
nefsimizi körlüyor ilte 😂
Soran+1 yıl😄😄
Cevap sahibi+1 yıldur canım istedi, sabah eve geçince biraz yorayım hatunu.
gece gece yükselttin beni😅
Soran+1 yılBen bi şey yapmadım 😄
Cevap sahibi+1 yılsen
eski günlerimi hatırlattın
jiç boşuna masum ayağına yatma 😂
Cevap sahibi+1 yılseninle yazışmaya başladığımdan beri kafamda özel sahneler canlanıyor 😂
terlemeye başladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlıyken haftada bir buluşur oral anal sevişirdik şimdi haftada iki defa normal yapıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğin ilk zamanları da böyle miydi yoksa daha sık mıydı?
Cevap sahibi+1 yılİlk aylar daha sık yapardık şimdi haftada iki bazen üç defa sadece önden oluyor arkadan vermiyor artık
Soran+1 yılNeden vazgeçti ondan, zor olduğu için mi
Cevap sahibi+1 yılEvlendikten sonra hiç istemedi sadece parmak seviyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl yani yorumlarda herkes az söylemiş. Evlenince her gün birlikte olmayacak mıyız?
111 Yorumla- +1 yıl
Günde 5 kere dkkdks
Cevap sahibi+1 yıl5 olmasa bile 2 olsun yani ya da günde 1 olsun en azından
- +1 yıl
Sen o kadar masa yapıyor musun peki?
- +1 yıl
mastürbasyon
Cevap sahibi+1 yılDeğişiyor çok
- +1 yıl
Nasıl mesela ortalama
Cevap sahibi+1 yılHer gün genelde ama iş yoğunluğuna ve yorgunluğuma bağlı bazen günde birkaç kez
- +1 yıl
Evliyken de öyle işte değişir yani bu defa sadece senin durumuna bağlı değil ama eşinin durumu da önemli😊
- +1 yıl
Seni alan yaşadı varya kız dediğin böyle olur
Cevap sahibi+1 yılHarbi böyle düşünüyordum ama ğclwpdlw
- +1 yıl
Dayanamiyorlar hergun kucakta ziplamaya
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince kadinlarin nedense cinsellikle alakssi olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tamamen erkeğe bağlı karısı çok istekli olmasına rağmen ayda 1 yapan erkekler biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz sabah aksamdik bir ara hafta da 1 kereye döndük şimdi hergun e döndü donuyor yani nasıl oluyorsa
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir şey bu nasıl ayarliyorsunuz 😂
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyorum ayarlamiyoruz öyle denk geliyor olsa gerek 😀hafta da 1 e donmusken hergun e geçtik 1 gece yapmadım çünkü yarım kalıyorum erken bosalma problemi var 2 3 dka da geliyor sürtünme olursa içime girmeden bosaldigi oluyor 2. de de anca 2 3 dka uzuyor bende hergun yarım kalıyorum yapmicam dedim küstü trip attı geciktirici kullan birsey yap dedim zararlı böyle idare et diyor kısa sürünce ben hiç bir halt anlamıyorum ki
- +1 yıl
Acıdım Şu an sana :)
- +1 yıl
Eee böyle olmaz ki idare et ne demek en azından yalayarak bosaltabilir seni ne bilim mutlu olmanı sağlayabilir senin
- +1 yıl
En az yarım saat kucakta ziplatmali bence altına almalı filan 2 3 dk ne
kişiden kişiye değişir haftada 1 yapanda olur haftada 10 yapanda olur ayda 2 yapanda olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olduğum ilk 2 ay hergün sonra haftada 4 sonra yavaş yavaş düştü
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden düşüyor acaba çocuk falan olunca mı düşüyor?
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yok yapmadım da rutine bağlanıyor artik
Soran+1 yılEşinize olan arzunuzun azalmasıyla ilgisi var mıdır yoksa iş güç yorgunluk vs mi?😄 merak ettiğimden soruyorum
Cevap sahibi+1 yılYorgunluk ve günlük çalışma süresi etkiliyor 😀
Soran+1 yılHayat şartları😄
Cevap sahibi+1 yılArtık gerek kalmadı boşandık. 😀
Soran+1 yılHe pardon😄
Cevap sahibi+1 yılPardonu kalmadı 2 sene oldu. 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSayısı yok işin durumuna göre yorgunluk bunda etken
00 Yorumla
+1 yılDeğişkenlik gösterir. Hele ki çocuklar varsa.
52 Yorumla- +1 yıl
İşte gerçekçi yorum
- +1 yıl
Demi cocuklar varsa rezalet
+1 yıl10 günde 1 aç karnina
45 Yorumla- +1 yıl
Bunları yemekten önce mi sonra mı alıyorum hdhdb
- +1 yıl
@bosvergitsinn35 öğretmenim yakışmadı
- +1 yıl
Dalga geçtim farkindaysan
- +1 yıl
Sendeki bu tatlılığa her gün bence😊
İlişkinin günü olmaz herzamn olur sadece şayet olduğunuz zaman durmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu her evlilikte farklıdır kişiseldir biraz.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaslar ilerledikce azaliyor sanirim iki taraf icinde
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen 5 6 kez girerdim evlensem
06 Yorumla
Soran+1 yılBöyle gibi geliyor ama evlenince böyle olmuyor sanırım😄
- +1 yıl
Yok sevgilimle öyleydik.. 2 yıl sürdü hergün yaptık :D
Soran+1 yılİyiymiş😄
- +1 yıl
Evliliği bilmiyorum nasıl olur.. Ama ben biraz libidosu yüksek biriyim ona göre birini bulmam lazım. En az 2 günde bir olmalı.. :D
Soran+1 yılVakit ve enerji varsa bence de olmalı😄
- +1 yıl
Hakkını vermeye çalışıyorum :D Benim ön sevişme merakım cinsel ilişkimizi besliyor sanırım.. :D İyice doruklara çıkana kadar sevişiyorduk
Her gün bile olur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün enerji yetmez bence😄
+1 yılHergün olmali.
00 Yorumla
+1 yıl10 12 14 rivayete göre 20 de oluyor
00 Yorumla
+1 yılkeyfijize kalmis ama fazlasi tez soguma yapqr
00 Yorumla
+1 yılYeni evliyse haftada 5-6 ama sonra 2-3
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün ilişkiye gireni biliyorum 🤭
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir o durum
00 Yorumla - Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar