Cinsel Yaşam Cinsellik olmadan sevgililik olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Cinsellik olmadan sevgililik olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Geç olmadan iki tarafında birbirini tanıması lazım mesela ben evlenecek olsam karsimdaki bakiremi bilmek isterim ciddi düşündüğüm biriyle o yüzden bir kereye mahsus birleşme olmalı sonrası iki tarafın anlaşmasına bağlı 0 0 Yorumla
MastrClass Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 11 ay olur tabiki her şey cinsellik değil.. ama böyle bir durum varsa bence ayrıl yani sonrasında sıkıntı yaşayabilirsin en iyisi ayrıl yani 0 0 Yorumla
C4SANOVA Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Sevdiğim kadınla olur çünkü her şey cinsellik değil evlilikte bile olur hatunla bi dünya aktivite yaparım ben yeter ki sevdiğim kadın olsun 0 0 Yorumla
Timut Takip Et Xper 6 Yaş: 54 , eic 97% 11 ay Yaşına ve ilişkinin seyrine göre değişir.30'lu yaşlardan sonra cinsellik olmadan eksik kalır gibi. 0 0 Yorumla
güyamutlucigköfte__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay La erkekler olmaz diyo kadinlar olur diyo jsjsjsjsjsj bence ortasi snsmsm 0 0 Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. İnsan dokunmadan da sevebilirim ama gunumuzde dokunmayı ask sevgi sanan zihniyetler var 0 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Olur ama bir süre sonra mutlaka olmalı ömür boyu öyle gitmez 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olanlar var ama olmasına ilişkinin renklenmesini saglar 0 0 Yorumla
Kampçı_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Olur olmalı da. Cinsellik olursa iş ciddiye (evlilik vs) gitmez. 0 0 Yorumla
Uslanmazboğa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Olur neden olmasın sevmek için cinsellik olması gerekmez. 0 0 Yorumla
DarylDixon07 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 11 ay Olur diyenler yalan soyluyor. İllaki cinsellige gidecek is kacari yok. 0 0 Yorumla
enesdiebirii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 11 ay Herkes olur demiş de, lan hepiniz çatur çutur verişiyosunuz. 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur, her şey cinsellik değil duygusallıkda önemli, ben duygusal bir iliski bulamadım daha 0 0 Yorumla
Erc70449506 Takip Et Xper 4 Yaş: 53 11 ay Cinselik evlenince olur sevgililikte nişanlilikta cinselik olmaz 0 0 Yorumla
Ragnar_Darksun Takip Et Xper 3 Yaş: 24 11 ay Bir yerde illa olur ama bence. Sonuçta seviyorsun ve hormonlarin var. Sınırı bilemem tabi 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Olur ama bu zamanda zor yaşamak istiyor herkes 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevgililik olur ama evlilik olmaz 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. olur da çok uzun sürmez 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
VerKurtul3169 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Olmaz 0 4 Yorumla Soran 11 ay niye Yorumla VerKurtul3169 11 ay Sevgililiğin amacı bu zaten yoksa niye sevgili olayım diğer herşeyi ben erkek arkadaşlarımlada yapıyorum Yorumla Soran 11 ay çok seviyorsun diyelim ama kız cinsellik yaşayamam dedi ne yaparsın o zaman Yorumla VerKurtul3169 11 ay Ciddi düşünüyorsam evliliği beklerim ama ömür boyu böyle geçmez Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. bu devirde zor 0 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Olmasi gereken o 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biryere kadar 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
amasyalesifirbes Takip Et Xper 5 Yaş: 29 11 ay Kişiden kişiye değişir ama olmaz da diyemem 0 0 Yorumla
multiplexer Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. zor biraz 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı. Pek olmaz 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olurrr 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mümkün 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Topal olur 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 79% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Bı sure olur 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir müddet evet. 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur tabii ki 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zorrr 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Geç olmadan iki tarafında birbirini tanıması lazım mesela ben evlenecek olsam karsimdaki bakiremi bilmek isterim ciddi düşündüğüm biriyle o yüzden bir kereye mahsus birleşme olmalı sonrası iki tarafın anlaşmasına bağlı
olur tabiki her şey cinsellik değil.. ama böyle bir durum varsa bence ayrıl yani sonrasında sıkıntı yaşayabilirsin en iyisi ayrıl yani
Sevdiğim kadınla olur çünkü her şey cinsellik değil evlilikte bile olur hatunla bi dünya aktivite yaparım ben yeter ki sevdiğim kadın olsun
Yaşına ve ilişkinin seyrine göre değişir.
30'lu yaşlardan sonra cinsellik olmadan eksik kalır gibi.
La erkekler olmaz diyo kadinlar olur diyo jsjsjsjsjsj bence ortasi snsmsm
İnsan dokunmadan da sevebilirim ama gunumuzde dokunmayı ask sevgi sanan zihniyetler var
Olur ama bir süre sonra mutlaka olmalı ömür boyu öyle gitmez
Olanlar var ama olmasına ilişkinin renklenmesini saglar
Olur olmalı da. Cinsellik olursa iş ciddiye (evlilik vs) gitmez.
Olur neden olmasın sevmek için cinsellik olması gerekmez.
Olur olmuyorsa adamını bul
Olur diyenler yalan soyluyor. İllaki cinsellige gidecek is kacari yok.
Herkes olur demiş de, lan hepiniz çatur çutur verişiyosunuz.
Olur, her şey cinsellik değil duygusallıkda önemli, ben duygusal bir iliski bulamadım daha
Cinselik evlenince olur sevgililikte nişanlilikta cinselik olmaz
Bir yerde illa olur ama bence. Sonuçta seviyorsun ve hormonlarin var. Sınırı bilemem tabi
Olur ama bu zamanda zor yaşamak istiyor herkes
Sevgililik olur ama evlilik olmaz
olur da çok uzun sürmez
Olur cinsellik şart değildir
Çok zor imkansız
Normalde olan bu değilmi
Tuzsuz yemek gibi olur
Olur
Olur tabi niye olmasın
Olur neden olmasin hemde ne guzel olur
Olmaz
niye
Sevgililiğin amacı bu zaten yoksa niye sevgili olayım diğer herşeyi ben erkek arkadaşlarımlada yapıyorum
çok seviyorsun diyelim ama kız cinsellik yaşayamam dedi ne yaparsın o zaman
Ciddi düşünüyorsam evliliği beklerim ama ömür boyu böyle geçmez
Olur
Olmaz gibi.
Olunmaz
bu devirde zor
Olmasi gereken o
Biryere kadar
olmaz
Çok zor
Olmaz
Kişiden kişiye değişir ama olmaz da diyemem