Ben hayattımda şu anlık cinsel ilişki düşünmüyorum karşımdaki bunu talep eder diye sevgili yapmıyorum cinsellik olmadan birine bağlanıp severmisiniz aşık olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgililik kelimesinin kökü sevgidir. Şu anda bu anlamı çok gündemde olmasa da başka amaçlar için kullanılsa da özü budur.
Haliyle sevgililikte cinsellik zorunlu değildir. İki kişi de uygun buluyorsa yaşanmayabilir. Zaten kişiyi sevmek için cinsellik de gerekli değildir. Birisini sevmek fiziksellikten uzak bir şeydir.
Çok büyük kısım cinsellik talep eder evet ama etmeyenler de var. O yüzden en azından flörtleşmekten uzak durmamalısın bence.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle doğru bir karar vermişsin seninde aynı noktadayız bende bunu yaşamadım. Ciddi düşündugunde karşı çıkarsa talep edebilir her erkek aynı değildir... O süreçte sevgilik süreç yani bağlanırsan o kişiyle evlenmez sen başkasıyla evlenirsen sıkın olur ilki yaşadığın kişiyi unutmazlar kadınlar
00 Yorumla
her şey cinsellik değil daha önce de o şekilde masumca sevdiğim sevgililerim oldu. Seven insan zaten zarar vermek istemez sevdiğine.
00 Yorumla
1 yılHani insan sevdiğinin saçına bile dokunmaya kıyamazdı.
Bu olmaz diyenler sevgiden anlamaz, eski aşklara bak. Nasıl temiz ve güzel. Çok istiyorsa evlensin. Burada açık iletişim önemli her konuyu konuşun evlenince nasıl bir cinsel hayatınızın olabileceğini neyi sevip sevmediğinizi bile anlatın. Olurda evlikte tatmin olunmazsa bunun da çok güzel eğitimleri var. Yeterki sevginiz daim olsun.41 Yorumla- 1 yıl
Vallah çok doğru diyorsun böyle kadınlar kaldım dedim ya 🙂🙂🙏 taktir ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden yapmam ben
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşık olmayı cinselliğe bağlamıyorum çünkü cinsel ilişkiye giriyoruz diye birisine aşık olamazsın aşık olmak çok farklı bir olay bence. Cinsellik olmadan da tabiki karşımdaki kişiyi beğenmiş, hoşlanmışsam, fikirlerimiz uyuşmuş anlaşmışsak bağlanır severim onu
10 Yorumla
1 yılher şey yatmak değil. Yatmsk dışınfa el ele tutuşmsk ve bir öpücükten sorun olmsz.
20 Yorumla
1 yılYani olmadanda olabilirde karşı tarafta bunu istemekte haklı olur bir süreden sonra sonuçta bu ihtiyacını bir başkasıyla karşılayamaz
23 Yorumla- 1 yıl
Sen karsiladin galiba
- 1 yıl
Yüzde yüz bence
- 1 yıl
Talep eden kişi seviyor sadece kendini ihtiyacı için yanininda bulunur sonra başkasıyla bulduğun sen terk edilirsin kendi ihtiyaçları karsiylabilir talep ediyorsa ciddi düşünür siz anca kendiniz kullandirirsiniz..
Yanı karsı taraf ıstemıyorsa tabıkı ıstemem sevıyosam sorunda etmem bunu. İsteklıyse yapmaktan korkuyorsa sadece yuzeysel olarak ilişkşye gırmeden sevişmek öpüp koklamak isterım
00 YorumlaHerşeyin bir seviyesi vardır mutlaka ki cinsel ilişki aşk bunlar birbirinden ayrı konular olursa olur olmazsa olmaz önemli olan birbirlerinin hayatında olmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. olur 3 sevgilim oldu 1. siyle el ele bile tutuşmadık 2. siyle sadece yanaktan öpüştük 3. seyle 2-3 kez dudaklarına buse kondurdum 4. cüsüyle... evlendim...7 sene sonunda boşandım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılOlur niye olmasın sapık olamayan düzgün insna çok var ayrıca sevişme yaşarsın bazı şeyleri yaşarsın aşk güzeldir ama sevgili şart değil
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılCinsellik evliyken yapılan bir şey sevgililige kadar düşürmeyin şunu sevgiliyken cinsellik isteyen birinden uzak durun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet olunur, Cinsellik sevgili ile değil, Evlendiğin kişiyle yapılır. Öncesinde yapanlarla zaten hoş düşünceler içine girmiyor kimse.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan sevgili olunuyor hemde çok güzel oluyor her sevgili olan cinsellik yaşamıyor ayrıca 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aslaaa o ne lan oyle neyini seveyim karsi cinsin sincellik olmadiktan sonra anasi babasi sevsin onu ne oyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Olmaz olmaz olmaz kaç kere diyeceğiz 💁🏻♀️
10 YorumlaCinsellik düşünmeden öyle bir severim ki varlığıma inanamaz
00 YorumlaZor ya bu yaştan sonra liseli gibi davranamam k. b kimse
00 Yorumla
1 yılOlmadan da olur elbette ama olursa daha güzel olur tabi
00 Yorumla
1 yılpeki cinsellik olmadan insan dünyaya nasıl gelecek?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet cinsellik olmadanda sevgili olunabilir onemli olan uyum içinde anlaşmak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılelbette cinsellik şart diye bir şey olamaz önce duygu his falan gerekir düzgün bir ilişki için
00 Yorumla
1 yılEvet olurum cinsellik olsa da olur olmasa da zaten cinsellik isteyen erkekten sevgili olmaz yapar bırakır haberin olsun
00 Yorumla
1 yılSen her sevgili olan cinsellik mi yasiyor sanıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılYaşamıyomu yani öyle bahsediliyo
- 1 yıl
Sustum ben artik
1 yılGerçek hayatta evlenmeden önce zaten olmaz yani cinsellik olmadan olur ama sanalda öyle değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani diyorsun ki ilerleyen zamanlarda konuştukça tanıştıkca anlaşırsak seversek birbirimizi güven oluşursa olabilir, öyle mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olur ana zır olur heleki sevgilin bunu istiyorsa
00 Yorumla
1 yılolmaz ya arkadaş gibi öyle
00 Yorumla
1 yılKarşımdakine göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı.
1 yılEvet evlendikten sonra olur
00 Yorumla
1 yılcinsellik olmadandan olur
00 YorumlaOlabilirdir belki ama pek işler mi 🤔
00 Yorumla
1 yılCinsellik olmadan olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur tabikide cinsellik nikahtan sonra olur
00 Yorumlaİmkanlar varsa evlenilmeli
00 Yorumla
1 yılBence asıl öyle olmalı zaten, bal gibi de olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pek tabi ki olur en doğrusu
00 YorumlaOlmaz bi boka yaramaz
00 Yorumla
1 yılBir yere kadar gider o iliski.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. öyle olmalı. Aşk öyle olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUzaktan uzaktan bir anlamı kalmaz
00 Yorumla
1 yılOlur
00 Yorumla
1 yılCidden seversek olur ama sevgimiz çok yoksa olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Olmaz olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olunur
00 Yorumla
1 yılHayierr
00 Yorumlaolmqz
00 Yorumla
1 yılOlmazsa olmaz
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olur. Neden olmasın
00 YorumlaCinsellikte olur sevgilide
00 Yorumla
1 yılOlmadan olmazzz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılolmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOlur
00 Yorumla
1 yılŞimdi öyle olmuyor
00 Yorumlaolur tabii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılCaiz değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe için beraber olduğuna bağlı
02 Yorumla
Soran1 yılSevmek sevilmek için önemsenmek için
Cevap sahibi1 yılSenin beklentin o karşıda ki peki bunu bilemezsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılOlamıyor maalesef
00 Yorumla
1 yılZorr
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem