İnanın çok merak ediyorum ilk konuşmada "selamün aleyküm, aleyküm selam" hemen ardından cinsellik konusu açılıyor inanın sıkıldım bu durumdan hiç kimseyle normal hayattan konu açıp sohbet edemeyecek miyiz? Her 10 lafın 9'u cinsellik.. napıyorsun diyor yemek yiyorum diyorum çok tatlısın bende seni yiyim mi diyor siz böyle yapınca biz tiksiniyoruz hoşumuza falan gitmiyor yani.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSelin 35 yaşında ve bekarsın. Sence nedeni ne olabilir? Şu anlattığın hikayede cinsellik namına bir şey yok, belli ki o kadar tabulara batmış ki zihnin, öyle dar kalıplarla yetiştirilmişsin ki “seni yerim” ifadesinden cinsel ima çıkaracak kadar meseleyle husumetlisin (yani var elbette de o kadar masum ki cinsellik iması diye düşünülmez bile) gerçekten bir cinsellik terapistine git, bu olayı internet sitesinde bu şekilde anlattım bana böyle yazdılar, sizi önerdiler de -ki gerekirse birebir isim veririm, ücretsiz de yardımcı olur- ama lütfen bu kafadan çık, kendine ve çevrene sıkıntı oluşturur çünkü bu kafa, gerçekten kafana yazık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabıkıde hayır bu durum iki taraf adınada değişir sadece erkekler değil kadınlarda hemen ilk buluşmada işi cinselliğe çekiyo genel olarak sanki insanlar fazla rahat davranıyolar gibi geliyo bana pek benlik değil bu durum ama bi gercek var her 10 yılda bir sanki daha cok artıyo
08 Yorumla
Soran1 yılValla kanka ben konuyu hiç cinselliğe çekmedim hep karşı taraf çekti buluşalım sohbet edelim diyorum kafede buluşmam eve gidelim diyor sonra konuyu cinselliğe çekiyor seni arzuluyorum diyor bunlar için erken tanışmıyoruz daha diyorum kötü bir şey değil ki diyor cinsellik konusuna girince de düzgün bir kadın olsaydın cinsellik konuşmazdın diyor ne yapacağımızı şaşırdık artık
- 1 yıl
İnan bana bu kulaklar neleri duydu neleri şu an kızlardanda o kadar beklenmedik baslangıclar gelıyokı ınsan evlilik vs işlerinden soğuyo ben kendi adıma 40 tan önce düşünmüom artık tamamen kariyerime odaklandım 40 tan sonra benim olcak olanda zaten anca birbirimize sahip çıkalım bi ev arkadası olalım diye olur en iyisi beklemeye devam yoksa 5 kez evlenip boşanırız bu düzende
Soran1 yılGüvenebileceğimiz kimse kalmamış ne yapsak olmuyor açık giyinsek yollu kapalı giyinsek kapalı yollu diyorlar
- 1 yıl
Özürdilerim ama buna gülücem hertürlü yolluya çıkmasına yani not benım fıkrım net acık olmalı kapalı bırıyle mumkun değil benım adıma aman aman en iyisi hayatı akısına bırakmak birde ciddi ciddi diyorum sevgili arayısında olmamak ne alakaysa insan isteyince mutlulugun içinde kaybolma hayalı kurdukca tam zıttı ezilip boğuluyo şoka uğruyo ama hiç hesapta yokken gelince bi tatlı oluyo hani nasıl desem insan üzmeye kıyamıyo bea
Soran1 yılEvet buna katılıyorum istemediğin beklemediğin an oluyor güzel şeyler
- 1 yıl
Hazır yaz geldi bence boş ver baskasını kendin için harıka bi tatıl planı yap kafanı dınle kimse senın rahatlıgından daha degerlı olmamalı benim hep ciddi ilişkim oldu yanı ınan bana oda hoş iz bırakmıyo ınsanda yıllar suruyo tam evlenıyoz dıyosun bı bakıyosun ucup gitmiş onca çaba emek hayaller vs bence en guzeli kendi özgürlüğümüze odaklanmak
Soran1 yılHaklısın gidene değilde emeğine üzülüyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTamamen kadına bağlı. Tipsiz ya da şişkoysa zaten asla girmem o konulara. Kesinlikle bacımdır. Ama çekici ve seksi bir kadına da tek muhabbetim o mevzular olmasa da , illa ki muhabbetin bir yerlerinde temas edilmeden olmaz bence...
00 Yorumla
Hayır düşünmüyorlar. Aslında böyle cümleler yerine biraz dişlerini sıksalar kadınların onlara açılmasını bekleseler ya da açılmaya dair "mesajlar" Belirtmesini bekleseler istediklerini çok rahat alacaklar haberleri yok
06 Yorumla
Soran1 yılYok abi ilk konuşmada selam verir vermez açılan tek konu cinsellik
Soran1 yılHayır dışarıda da öyle kafeye gştmek istemiyor kahve içelim sohbet edelim diyorum eve gidelim diyor
- 1 yıl
Evet öyle insanları ne yapıyoruz, anında şutluyoruzz..
Bu bence daha iyi. En azından boşa vakit kaybettirmiyorlar, baştan ne olduklarını belli ediyorlar ve bir insana gereğinden fazla zaman ayırmamış oluyorsun..
Polyannacı bir düşğnce ama daha fazla vakit vermek yerine doğrudan şutlayabilmek cidden çok daha iyi
Soran1 yılEvet şu an mesela bu konuyu konuşurken bile yoruldum
- 1 yıl
Anlayabiliyorum.. Şöyle bir tavsiye de bulunayım; çevremde gördüğüm kadarıyla (özellikle erkekler), iyi olanlar, evine işine sadık olacak adamlar hep evlerindeler. Dışarı çıksalar bile kendi arkadaşlarının yanlarında oluyorlar sadece. Bu internetten tanışma olayına da çoğunlukla yanaşmıyorlar. O yüzden sende etrafındaki arkadaşlarına sormalısın bence. Görücü usulü tanışma gibi ya da tanışabileceğiniz bir ortam ayarlamaları gibi bir şey daha verimli olacaktır bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
160Cevap
"Her 10 lafın 9'u cinsellik" bak buradaki oran bu soru için de geçerli. Her 10 erkekten 9'u bu şekilde şu anda maalesef. O 1/10'luk kısımdan birisine denk gelirsen ya da bulursan da şanslı oluyorsun.
Var mı? Evet var.
Yoksa o sana yazanlar evet her kıza aynı şekilde yazıyor ve illa ki bir tanesi tutacak düşüncesi ile ilerliyorlar 😀
Fakat şunu bilmiyorlar ki bunu uapa yapa sizlerse tepki oluşturup aslında kendi ve birbirlerinin bindikleri dalı kesiyorlar 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Yaklaşık 15 senedir kimseye yazmıyorum. Okumuyorlar çünkü.
Okuyan da ya direkt para istiyor ya da parana çökmenin derdinde - 1 yıl
Aşk adam bilir fkfkf
Hemen hemen hepsi öyle ilkel ve sığ taş devrindeyiz sanki…
24 Yorumla
Soran1 yılBunun açıkla ya da kapalılıkla alakası da yok cinselliği düşündürecek giysiler giymeyin diyorlar da kapalı kadınların arkasından içinde ne mal vardır şimdi bunun diyorlar tek düşündükleri kadının bedeni ve bu yüzden kimseye güvenemiyoruz çok şey eksilttiler bizden.. cinsellik konusuna girince de düzgün kadın olsaydın cinsellik konuşmazdın diyorlar çok ilginç bu varlıkları anlamak çok zor
Soran1 yılBiri profilimden bahsetmiş cinsellik konusunu açtırıyor demiş oradan çıkardım
Soran1 yılKeşke sonunu da okusaydın tamamlardın demek istediğimi neyse.
1 yılKendini geliştirmiş aklı fikri sadece cinsellikte olmayan, efendi erkekler de vardır bence. Öyle ümit ediyorum. Ama çoğu bu şekilde ne yazıkki. Konu cinselliğe gidiyor.
51 Yorumla- 1 yıl
Yüzde 0.1
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılHayır her kadınla düşünmen şimdiye kadar kiminle konuştuysam hiç bir zaman ilk amacım cinsellik olmadı o zamanla olacak bir şey önceliğim cinsellik değil tanımak tanışmak kafa yapımın uyması ve karşılıklı bir beğeni olması lazım
13 Yorumla
Soran1 yılBize denk gelenlerin tek niyetin cinsellik konu hep oraya gidiyor Can sıkıcı bi hal aldı
- 1 yıl
Bilmiyorum niye öyleleri denk geliyor
- 1 yıl
Şöyleki insan sevdiği kişiyle cinsellik konuşur konuşmak ister bu konular sevgili ile konuşulmayacaksa kiminle konuşulmalı her ne kadar normal konular gündelik muhabbetler ediliyorsa bir yerde cinsellikte olması gerekiyor bu şekilde olmazsa yakın arkadaşlıktan pek bir farkı olmaz ama bir ilişkide cinsellik olması için belli bir müddet zaman geçmesi lazım belki konuştuğun kişiyle işi ilerletip evleneceksin arada bir saygı sevgi olması lazım
1 yılSebebi, içinizde ki ahibe kılıklıların bile adi fa. hişelerden daha beter olmaları. Ben gerçekten yolunda olan 3-5 kadın tanımadım.. dinlediklerimi dinlesen, iğrenirsin kadınlığından.
Erkekler melek size nazaran
00 Yorumla
1 yılBence konuşmayınca vardır ama bize denk gelmez oylesi
50 Yorumla
1 yılNamus, din, ayıplama, edep gibi birçok faktörden dolayı cinselliğe çok aç bir ülkeyiz Avrupa'da mesela böyle şey daha az. Ama bunun dışında erkekle ciddi düşünmek istiyorsan zaten cinselliğe getiriyorsa konuyu bitir
00 Yorumla
1 yılKiz sen ahahahahaha yemin ederimm , bir beni mi buluyor boyleleri diye dusunuyodum🤣🤣🤣🤣.
Agzina saglik wallah20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yıl😂😂 abazalık o normal senden hoşlanan kişi belki öyle yapar ama siz kadınlar duygu yaşamadan size aşıkta olsa erkek kabul etmezsiniz bunu da bilen erkek sevgi vermek yerine cinsellik vermeye başlıyor
00 Yorumla Erkeğin yaradılışı nefsi bünyesi maalesef buna itiyor o nefis terbiye olmadıkça böyle devam eder nefsin ilacı da zikirdir erkekler arasında nadir bir şekilde bu duygularını bastırmış kontrol altına almış ve kadınları anlamlı uğraşlar olarak gören bir kesimde var herşeyden önce senin ruhunu tanımayı isteyen seni ilmek ilmek keşfeden hatta senin bile kendinde olduğu bilmediğin özellik ve huylarını ortaya çıkaran erkeklerde var umarım onlardan oluruz :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk dakikalarda tavrını koy
Ben hiç Bir şekilde cinsellik konuşmak istemiyorum de ona göre engellerim restini baştan koy
İp gibi yaparsın
00 Yorumla
1 yılSevgilin olmak istiyor, yakınlaşmak istiyor. Erkek arkadaşın olduğunu söyle mesela bir soğusun kendine gelsin , sonra nasıl bir insan tanımaya çalış olay bu.
00 YorumlaOmurgasız insanlara denk geliyorsunuz sonra erkekler şöyle böyle vesaire. Sene 2026ya giriyor hanımefendiciğim, tercihleriniz sonucunda karşılaştığınız tablo ne yazık ki bu, kabullenin artık.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılhayır her kadınla düsünmezler hatta düsünmedikleri kadınla pek sohbet etmek istemezler edıyolarsa etmeye calsıyolarsa bi umut icin devam ederler
02 Yorumla
Soran1 yılBiz ciddi ilişki düşüneni nasıl bulucaz
- 1 yıl
valla ben sunu cok düsündüm görücü usulu en iyisiymiş neden dersen ıkı tarafta evlenmeyı düsünür tanısır bı müddet görüsür ve evlılıkk ararı alır arada bi fark var sadece sen secmessin evlencegin kisiyi ilk basta bi baskası önerir sonradan tanısıp konusur evet dersin
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Abazalar yüzünden kadınlar vahşi gibi davranıyor artik
12 Yorumla
Soran1 yılEvet şahsen kendi adıma konuşayım bir erkekten güzel cümle duymak bile sinirlerimi bozmaya başladı
Gizli Üye(30-35)1 yılEğitimsel şeyler bunlar, e eğitim de hikayeden olduğuna göre... Diplomalı "Orhan"gutan kaynıyor ortalık (keşke diplomalar, tezler, sözde lisansüstü eğitimler, para basılarak tamamlanan "master"lar kriter olsa)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe veriyorsun erkeğe sen erkeğin parasına bakıyorsun statüsüne bakıyorsun eğer iyisi olmayı mantıklı buluyorsun o sana bunları veriyor senin erkeğe verebileceğin ne bir tek göbek altın ne bekliyordun ki oturup tavla mı oynayacak adam senle
00 YorumlaO dedigin erkeklerle buradan konusuyorsan ne bekliyorsun yuz yuze gorebileceginiz gercek insanlarla konusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılShdhdhd
3 gündür birisiyle sohbet ediyordum. Fotoğraf istememem, cinsellik konuşmamama şaşırdığını söyleyip duruyor. Hak veriyorum valla shdhdhdh00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılBence kadınlar erkeklerden daha fazla seksi düşünüyor muhtemelen ilk adımı erkek atsın diye mi bekliyor buna emin değilim
00 Yorumla
1 yılYok uyum olan, hissettiren, paylaşan, hoş gelen, iyi gelen diyel8m bence. Karşılıklı bu anlayış olmazsa hiçbir anlamı olmaz ki...
00 Yorumla
1 yılSeçimlerinizin isabetsizliği biz geneli kapsamaz.
Muhtemelen hep aynı tip insanlar ile diyalog kuruluyor gibi00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genelleme yapmanız yanlış , aynı şey karşı cins içinde yapılmaz. Dediğin kişilikte olanlar bence zevksiz şahsiyetsiz kısmında olanlardır.
00 YorumlaBenim de sevgilim yok iyi ben hiç söylemem ilk vuruşta cinsele çünkü ilk vuruşta cinsel olarak konuşursan o sohbet olmaz zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Erkek seçimini gözden geçir cocuk değilsiniz iki sohbet edince anlaşılıyor kiminle normal konuşulur kim sana yavşar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her erkek öyle basit bir karakterde mi olmak zorunda
02 Yorumla
Soran1 yılÇoğu öyle selam diyorsun konu cinselliğe gidiyor
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal sohbet ettiğim çizim yapıp gösterdiğim saatlerce vakit geçirdiğim kiz başkasıyla seks yaptı haliyle böyle olunca insan emek vermekten tiksiniyor madem öyle istiyorlar öyle olayim bende diyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yıl:))))))) konustugun platform sectigin profil tanışmaya sebep konu :)
04 Yorumla
Soran1 yılProfilde ne varmış? Neresi açık? Sizin işinize bu geliyor konuyu oraya götürmek için bahaneler üretmeyin
- 1 yıl
Hahahaha sen fesatsin
Ben senin profilinden bahsetmedim
Banane senden yaw :)
Soran1 yılDalga mı geçiyorsun sen seçtiğin profil tanışmaya sebep konu demişsin şimdide demedim diyorsun
- 1 yıl
Karşı profil
Sectigin profil
Kişinin yapısı düşüncesi manasında
Profil derken kastim fotoğraf degil
Neyse
1 yılHsyir hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır
10 YorumlaSadece kadinlarmi adam geçen haberlerde parke taşıni beceriyordu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. O abaza bi tip arada hiç bişey yok ken durup dururken cinsellik konuşulmaz o kadar da değil
00 Yorumla
1 yılKadınların hayatında cinsellik yok zaten. Hepsi asker arkadaşı olmak için sevgili yapıyor.
00 Yorumla
1 yılNe alaka taktınız cinsellige beyin sadece oraya odaklı galiba
00 YorumlaErkeklerden her şey beklenir çok tehlikeliler benden uzak olsunlar
00 Yorumla
1 yılHayır her erkek aynı değil şahsen ben her kadınla düşünmüyorum
00 YorumlaYeterki kız olsun kokusunu aldığımda kovalarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılO dediklerine biz amsalak diyoruz 🤣 evet öyle kişiler essekleri bile becerir 🤣
00 Yorumla
1 yılÜlkemizde abaza dolu. Haliyle bu tarz olaylara rastlaman normaldir maalesef.
00 YorumlaTabi ki değil. İnsanlar istemediği biri ile, yakınlık kuramaz bence.
00 YorumlaBen düşünmüyorum umrumda değil milletin dinlenme tesisleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYok ben öyle diilim, ama her ne kadar ben öyle olmasam da bir süre sonra bakıyorum kadın giriyor o konulara ve sanaldan da artık sarmıyor tamamen boş muhabbet başka bir şey diil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılBunu herkes ıcın soylemek yanlıs bırswy ama gennellemede haklısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılnormal arkadasinla normal hayattan konu ac konus
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir ama ben sevdiğim kadınla isterim ciddi iliskideki
00 Yorumla
1 yılHer erkek öyle , yaşın doğru mu? Bu yaşa kadar nasıl tecrübe edinmedin?
00 Yorumla
1 yılVardır beyni tek yönlü çalışan erkek çok ama kadınlarda da var bu tipler
00 Yorumla
1 yılSorulara evet hayır yok gibi kısa cevaplar verirsen ne bekliyorsun
00 Yorumla
1 yılçoğu kadınla evet. ama șișman ve çirkin kadinlarla hayor
00 Yorumla
1 yılHayır yani en azından kendi adıma konuşayım arzuladığım kadınla düşünürüm.
00 Yorumla
1 yılHer kadinla degil elbette el de edilecek kiz potansiyeline
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Kadında da, erkekte de kurunun yanında yaşta yanıyor işte. Genellemek doğru değil bence...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Yaramı ye deseydin.. Lafı gediğine oturtmayı bilirsen böyle yaklaşamazlar.
00 YorumlaBu konuyla alakalı, konuşmam, duymam görmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu abazanlık tabi, ayrı bir kafa. Sürekli cinselliğe hazır olsak bile her kadınla hem yapamayız hem de her zaman cinsellik konuşulmaz. Önce zeka💯
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle ama nedense selam verir vermez açılan tek konu cinsellik oluyor birde ısrar ediyorlar
Cevap sahibi1 yılSaplık, başka bir şey değil. Kişi kendini bilse elde edecek zaten de neyse.
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Her erkek bir değildir. Dediğin kişiler zaten erkek değildir. Hayvanlar bile seçim yapıyor yani
00 Yorumla
1 yılSeks benim hayatımın vazgeçilmez bir parçası.❤️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Evlenilecek kadın ya alnından öpülecek hatun işte helal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHe rkuşun eti yenmez derler, biz erkekler de bunun farkındayız :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHahahah. Abaza onlar. Uzak dur. Ben hic oyle degilim ya aman
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSelincim 2 cicek bi bocek konusulmaz. Artik senin de durumun belli yas gelmis. Tatili dd konussbilirix
10 Yorumla- Devamını Gör (119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler