Güncellemeler
1 yıl
Boşanalı 1 yıl dan fazla oldu ve hiç görüşmedik bir iki defa aradım hemen engelledi sesi de nefret doluydu
Nikahımdayken son defa dedi
Cinsel hayatımız çok iyiydi
Ama canım gibi ben ailemi dinleyip boşandım şimdi benden nefret ediyor gibi davranıyor ama son günümğz falan hala güzeldi ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ne yapson adam.. haskalarinin lafıyla neden yuvanizi bozarsiniz ki
Ay akıl tutulması gerçekten böyle kuşatıyolar kafanı olaylar bitip kendş kendine kalınca anlıyosun öyle büyük canım ki şimdi gece 3 ve nen kocamı özlüyorum napiyim ya
Yeniden barışın.. yeniden konuşun
İlkler sonlar akılda kalır tadı damağında kalır. Sevse biraz çaba gösterirdi.
Adam seviyor demek ki yoksa istemez sonkex ailene çok kızgındır neden ayrıldınız ki
Geçmiş olsun giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Abi ayrılma asamasına gelmişsin son defa ilişki ne ya iyice sacmaladınız artık
Ne güzel işte, umarım sonrası hayırlı olur, hangi sehirdensiniz
kız sen dünkü soruyu soran mısın annem yüzünden boşandık diye
Evet
size yazık olmuş gerçekten, seni seven adamı zorla kendinden kaçırmışsın
Of anne yaa
bu anneler kızlarının hayatını mahvediyor hep.
1 sene olmuş, adam ayrılırken seviyor olsa bile zamanla unutmuş olabilir 1 sene az değil çünkü ama sen hala seviyorsan bir şekilde ulaşmaya çalış bacım, dene şansını son kez
2 defa sesini duydum çok nefretle konuştu bana bir kere kendi numaramdan aradım utanmadan arıyo musun falan dedi öfkeliysi ben ağladım zaten ne dediğini anlamadım sonra özel numaradan aradım çünkü engellemişti sensşn biliyorum git annenle mutlu yaşa mal dedi ama öyle nefretli geliyoki sessi sonra da özel numaraya kapattı telefonunu napabilirim ki?
valla hayatının sonuna kadar ah vah demektense gerekirse yüzsüzlük yapıp şansını son kez dene bence
Stalklıyorum hep dayanamıyorum artık sma benden nefret ediyor iyice köprüleri yakmaktan korkuyorum
zaten boşanmışsınız daha kötü ne olabilir ki? bence ona anlat yani kendini en açık şekilde, ne kadar üzgün ve pişman olduğunu ve onu hala çok sevdiğini söyle. olumsuz olursa da en azından sen de bi şekilde yoluna bakarsın. bu şekilde hayat sana zindan olur yoksa
Güzel bir plan yapıcam chatgpt ile son denememç yapıcam yakın zamandaa
allah yardımcın olsun kız, çok üzüldüm valla hikayene. mutlu olmanı isterim
Çok üzücü bir durum aynı durumu ben de yaşadım dertleşelim mi biraz
Olan olmuş artık takılı kalarak keşkelerle kendi kendini yeme. Geleceğe bak
Belli ki istemiyor seni başkasını bul kafanı dağıtsın
Aileni dinleyerek iş uapma. Sen bolanmak istiyorsan boşan.
Evlilik pişmanlıktır ya bende evliydim boşandım 3 yıl önce
Hala seni seviyor ve arzuluyor cinsellik olarak tatmin ediyorsun demekki
Seven insan boşanır mi ki
Anan yüzünden adamı bıraktın mi😆
Evet:/
O yüzden sna nefret duyuyo anlaşıldı
Orayı canı çekiyor demekki sevgi var
Seks başka aşk baskadır
Tövbe estağfurullah neden boşanıyorsun o zaman
Malım ben ya anneme uydum ne alsa beğenmedim memnun edemedi beni en son sevmiyorsun boşanalım dedim bir kavgada tamam dedi o gün evden gitti ertesi gün geldi o günü beraber geçirdik sonra da anlaşmalı boşandık :/
Nefret durumu olsaysı seks olmazdı bnce
Boşanalı 1 yıl oldu ve hiç görüşmedik bir iki defa aradım hemen engelledi sesi de nefret doluydu
Seks ihtiyacı varmış demekki. Sen neden seks yapmak istedin peki
İyi çünkü
Sevdiğin için değil yani
Seviyorum da sevmesem zaten neden yapayım
Keşke ayrılmssaydınız
Boşanma nedenin nedir sana göre?
Boşanma sebebiniz neydi
Aklin hala cinsellikte olmasi cok uzucu
Ayrı kaldıkça özledikçe napiyim hayatımda bir tek o oldu ve çok güzeldi napiyim insanım bende
Kardesim bosanmissin derdin cinsellik mi gercekten saka gibisiniz
Sadece cinsellik olsa kocamı niye özliyim ya seviyorum ve onunla olan cinselliği özlüyorum derdim cinsellik değil Onunla olan cinsellik
Duygularınız karşılıklı olsa adam seni birakmazdı bence zorlama kendşne yazık etme cinselliginde de onu dusunmemeye bak kimse vazgecilmez degildir
🥺 özlüyorum düşünmeden yapamıyorum onu
Kim bilir kaç kişiyle yattı onu düşünmek sana zarar
Sanmıyorum ya ikimizde çekiniktik ve ilk sevgilimdi
Bi sene erkek durur mu sanıyosun boşanmadan bi gün önce seni s senin yasını mı tutacak sanıyorsun
Ben duruyorum
Sen kadınsın erkek durmaz çok safsın
Hayır ya kimseyle görüşmüyor stalklıyorum
Kimseyle görüşmemesi kadın çağırmadığı anlamına gelmiyor ya da kadına gitmediği😂😂😂😂😂 sen saf mısın yoksa inanmak mı istemiyosun seks e alışan adamın durması çok zor anca aşırı dini boyutu olması lazım
Sen seni dusundugunu mu sanıyosun
Bir senedir seni aramamis sormamis ne olursa olsun sevse aramaz mı karsina cikmaz mi seni birakmaması gerekirdi
Seni üzmek istemem ama aradın sordun gerisi onda isterse gelir birdaha arama sorma üzülürsün
5 vakit namaz kılmıyo ama inançlı yapmaz öyle
Bu kadar emin olman şaşırtıcı bu devirde kimseye güvenmiceksin o kadar emin konuşuyosun ki kendini kandırıyosum bence
Umarım yapmamıştır ama yapmaması da seni tatmin etmeyecek sen seni beklediğini sanıyorsun
Ya biz her leyi hayvan gibi yaşadık ama ikiz gibiyiz onunla ben biliyorum hşç bir kadına da bakmıyodu yapıcaksa bile evlenir yapar zina yapmaz onca hayvanlığımıza rağmen arkadan filan yapmadık çünkü nikahına alır yapar o zamanda haberim olur
Hayvan gibi yaşıycağınıza keşke insan gibi yaşasaydınız keşke
Ama öyle güzeldi tatlı tatlı konuşup insan içinde eve gidince beni bağırta bağırta 🙈
Senin onu sevdigin falan yok yalnızca cinsel olarak tatmin edecek birine ihtiyacın var o da gideriyordu ona takmışsın kafayı ama olan olmuş bir sene dilekolay eskiler eskiden güzeldi
Benim libidom yüksek falan değildi o beni bu hale getirdi onu özlüyorum seviyorum annem umurumda değil artık gelsin beni inlete inlete...
Senden bi cacık olmaz
Özğr dilerim şu an çok yükseğim mantıklı konuşamıyorum sadece çok özledim anlıyor musun?
İnanmıyorum
şu an yükseğim diye sevgimi anlatamadım ona ama o benim her şeyim gözümü açtı kendi evimde kadından sayılmıyorum fikirlerime değer verilmşyor gefe 2 de çilek aldı bana tatiller takılar değerli hissettim onunla kıvırcık saçlarına gülüşüne sesine aşık oldum nezaketine ama anlayamadım işte normal anadolu erkeği gibi değildi bizimkiler belki ondan sevmedi yazılım mühendisi sonuçta ne bilsin mesela kurban kesmeyi tarlada çalışmayı bizimkiler hep damat beceriksiz diyodu ama oysa işinde başarılıydı hiçdr kaba söz kullanmadı kimseye
Çocuk sizden kurtulduğuna dua ediyordur bence rahat bırakın cinsel arzun içinde kimsenin günahına girme
Ben seviyorum benn niye kötü konuşuyosun ta sabah sabah
Git kendini tatmin et adamında başını yakma
Allaha dua et ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun bir hemcinsim olarak üzülmeni istemem ama erkeklere deli divane olunmasını da tasvip etmiyorum
Onu istiyorum:/
sevmiyordur
Arzuladığı kesin
Arada cagır o zaman
Tuhaf
Geri geldi mi?
Hatırası güzel olmuş
Abazan enişte djdj
Son gece iyi miydi
O hep iyiydi
Yapışı güzel yani?
Evet