+1 yılYani açıkçası bakın ben size şunu söyleyeyim erkeklerin duygularının %50'den fazlası cinselliğe dayanır Bir erkek olarak söylüyorum siz bir kadın olarak evlenmeden nikah yapmadan evinize kurmadan bir erkekle cinsel birliktelik yaşamaya başlarsanız o erkek hevesini almaya başlar ve hevesini almaya başladıktan sonra da zaman içinde sıkılmaya başlar çünkü evlilik hayatı gibi bir sorumluluğu yoktur 5 dakika sonra ayrılır biter gider o yüzden evlenmeden seks yapan erkeğin sevgisinden biraz ben şüphe ederim şahsen
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhabalar...
Evlenmeden önce cinsel ilişki, çiftlerin birbirleriyle uyumlu olduklarından emin olmalarına ve olası sorunları önceden çözmelerine yardımcı olabilir.
Cinsel sağlık ve uyum, evlilik öncesindeki ilişkiyi güçlendirerek, gelecekteki birlikteliği olumlu bir şekilde etkileyebilir.00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden seks yapan erkek yoktur. Evlenmeden seks yapan kadın ve erkek vardır. Bizler kadınlar olarak ne düşünüyorsak, erkeklerde de durum aynı. Yani nasıl ki sırf karşısındakini sadece kullanmak isteyen kadınlar seks yapıp bırakıyor ve aslında sevmiyorsa, karşısındaki erkeği sevip; sevdiği için birlikte olan kadınlar da var.
Bu işi bu kadar metaforlaştırmaya gerek yok. Bu kadar açık ve net. Cinsiyet değil, kişiliktir olay.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılSeven adamın tanimi : hayatın ne getireceğini bilmediği için sevdigi kızı riske atmaktan korkan.. onun zor durumda kalma ihtimalini gözeten adam..
86 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuza salça olmak istemem ama sanırım yorumunuz sadece bakireleri kapsayan dar bir tanımlama içermekte. Şahsen benim çok ciddi düşündüğüm ama zaten benden önce ilişki yaşamış sevgililerim de vardı. Hem sizce iki kişi arasında ten uyumu yoksa bunun evlenmeden önce ortaya çıkması daha iyi olmaz mı? Genel olarak sitedeki sorulardan ve yorumlardan bakıldığı kadarı ile cinselliğin, evliliğin %60-70ini oluşturduğu düşünülüyor. Fakat evlenmeden önce bu kadar önemli bir olguya yönelik kimse birbiri hakkında bilgi edinmiyor?
- +1 yıl
Daha doğru bir tespit görmedim 👏
- +1 yıl
Söylediğim şey bakirelik zarının dışında öylesine derin bir yerlere gidiyor ki.. seni seven kızın sevgisi kesmiyor mu seni.. sana sadık oluşu.. gözlerine başka gözleri değdirmemesi.. seni bir kere bile kırmamasi. ne diyeceksin yatakta seni seven.. arzulayan ama yatakta da seni kesmeyen kıza.. a pardon ten uyumu diye bir şey uydurduk.. olmadı.. tutmadı.. bunu mu diyeceksin.. sevilen.. çok sevilen adam olmayı becerebilmek meziyet.. bir kızın sevgisini güçlü kollarınızla değil yüreğinizle taşıyın.. mert olun.. abuk sabuk bahanelerle gitmek en kolayı..
- +1 yıl
Şu bakirelik zarı kızlık zarı muhabbeti o kadar saçma sapan bir olay öyle bir tabu ki buna çanak tutan toplum baskısı yapan bu baskıyı hisseden kişilere acıyorum sevip seviliyorsam başka göz de aramam başka kollar da sevdiğim önceden hayat kadını bile olsa hayatımın kadını yaparım ilşkilerde yolunda gitmeyen dönemlerde olur ortak payda da buluşmak gerekir diye düşünüyorum ve evet sevişmek de sevilmenin bir parçası size kızmıyorum asıl sizi böyle düşünmeye iten hemcinslerime ve topluma kızıyorum
- +1 yıl
Yorumunuzda bahsettiğiniz her şey hemen hemen her ilişkide tekrar tekrar yaşanabilecek, yaşanması mümkün olan duygular. İnsan hayatında birden fazla defa aşık olabiliyor. Bu duygulardaki risk nedir göremedim? Ayrıca bu durumda bir risk varsa erkek için de kadın için de var. Sorunun kategorisine ve sorulan soruya göre yanıtınız çok daha derin anlamlar taşımıyor benim için. Neyse çok uzatmaya gerek yok hayata, ilişkilere herkes, dar veya geniş farketmeksizin kendi penceresinden bakıyor tabi. Sayg.
+1 yılMesele sevip sevmemek değil çok seviyor olabilir ama iş evliliğe geldiği zaman aileler ilişkiye karıştığı zaman işler bozulabiliyor bunu düşünerek yaşamak gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsanların aklını okuyamam.
Ama bakire bir kadınsa ve evlenmeye de niyeti yoksa seviyorsa biraz sorumlu davranması beklenir.
10 YorumlaSeviyor da olabilir sevmiyor da olabilir. İlişkinin gidişatına da bağlıdır biraz. İlerleyen zamanlardaki tutumunu iyi gözlemle bence
00 YorumlaNet bir şey söylemek imkansiz..
Ama iki taraftan birisi istemiyor diye ilişki bitiyorsa sevgiden söz edemeyiz.
01 Yorumla- +1 yıl
Edilmemeli*
+1 yılAsıl sevdiği kişiyi evliliğe kadar bekleyen erkek seviyordur evlenmeden olursa sonra soğuyabiliyor o yüzden ciddi bi yola girilmişse evlilikte olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Seks sevme veyahut sevmeme kriteri değildir. Bundan yola çıkarak da kesin bir cevap verilemez.
00 Yorumla
+1 yılYahu bu bir ihtiyac sevgi beğeni zaten temasa iter insanı
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılSevmiyor sevgi öyle bir şey değil.
Dokunmaya kıyamazsın.00 YorumlaSevmiyor değildir ama yapmasa daha iyi olur zira ayrılabilirsin
00 Yorumlaİstediğini verdikten sonra bir cazibesi kalmaz. Yani şimdi seviyordur belki, ya sonra...
00 YorumlaSevende var sevmeyende insanların duyguları çok farklı
00 Yorumla
+1 yılSeviyordur bence. Yinede bir erkek kendini? Evliliğe asklıyorsa çok seviyordur net.
00 Yorumla
+1 yılBence gerçekten seviyordur benim olsun diye sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmiştir.
00 Yorumla
+1 yılBu normal bir ihtiyaç türkiyede yanlış lanse ediliyor ondan dolayı insanlar bu işleri yaparken utanmış hissediyor veya korkarak bakıyor bu böyle olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılniye birini arzulasam seviyorum diye seks yapmayayım bununla şimdi diye mi dusunmem laxim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevdiğim kadınla oluyordum o kadar güzel di ki karakterine bağlı o insanın
00 Yorumla
+1 yılNe alaka adam kullanmak için yapar o ayrı. Sevende yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok. Kız istemeyip ısrar ediyorsa sevmiyordur.
10 YorumlaAdamına göre değişir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılo şekilde kıyaslanmaz
00 Yorumla Sevmiyor verme sakin
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapanlar seviyor mu?
00 Yorumla
+1 yılSeviyorda olabilir belli olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim niye sevmeyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven zamanını bekler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2023te miyiz emin miyiz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır 1023teyiz
Cevap sahibi+1 yılEvt bana da oyle geldi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyor sadece anı yaşıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki
Yapılmaması taraftarıyım.
31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Evet sevmiyordur
10 Yorumla
+1 yılHayır
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılSevmez tabiki ihtiyacını gideriyor sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seviyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sevmesin ki?
00 Yorumla hayır.
00 Yorumla
+1 yılSeven erkekte düt ama onunda hakkı değilmi 🤣😁
00 Yorumla
+1 yılSevmiyordur
00 Yorumla
+1 yılYoo seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyor