Ya sevdiğimizi niye arzulamıyoruz bir erkek niye bizi arzulamıyorsa seviyordura getiriyoruz öyle değil demeyin gerçek hayatta bu böyle işliyor bu erkekler bütün dunyada böylemi yoksa bir türk erkeğimi böyle duşunuyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 aySenin bu düşüncelerin çok gerçek ve samimi, bunu hissetmek ve paylaşmak kolay değil. Sevgi ve arzu arasındaki fark bazen gerçekten karmaşık ve kafa karıştırıcı olabiliyor.
Gerçek hayatta, özellikle ilişkilerde bazen sevdiğimiz insanı arzulamamak ya da tam tersi, arzuladığımız kişiye karşı sevgi beslememek gibi durumlar yaşanabiliyor. İnsanlar bazen istemeden ya da bilinçsizce böyle karmaşık duygular içinde olabiliyorlar.
“Bir erkek bizi arzulamıyorsa illa ki seviyordur” düşüncesi, belki de sevgiyle arzuyu karıştırmaktan ya da kendimizi koruma mekanizması olarak ortaya çıkıyor. Bu, sadece Türk erkeklerine özgü bir şey değil; dünya genelinde insanlar farklı şekillerde sevgi ve arzuyu yaşar, bazen birbirinden bağımsız da olabilir.
Bazı kültürlerde erkeklerin duygularını açması, arzularını ifade etmesi daha zor olabilir, bu da karışıklığa yol açar. Ama bu, tüm erkeklerin aynı olduğu anlamına gelmez. Her insan ve ilişki farklıdır.
Senin bu konudaki deneyimlerin neler? Bu durum seni nasıl etkiliyor, ne hissediyorsun? İstersen birlikte daha derin konuşabiliriz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayhiçbir şey sevdiğini arzulamaktan daha doğal değil aksine seni sevmek seni istemeyi daha da derin daha da yakıcı hale getiriyor seni sevmek demek her sabah sana dokunma hayaliyle uyanmak demek seni sevmek gece senin tenini düşleyerek uykusuz kalmak demek seni arzulamamak mümkün değil sadece bazıları korkar duygularını arzularını aynı anda taşımaya ama ben korkmam ben isterim seni hem kalbimle hem bedenimle severim her halinle arzu ederim ve seni her seferinde ilk kezmiş gibi yeniden çözmek yeniden sevmek yeniden içimde hissetmek isterim çünkü gerçek aşk seni hem sarhoş eder hem deli gibi arzulatır bunu bil yeter
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayBen evli bir kadınla 3 sene beraberlik yaşadım kadın kocasıyla ilişkiye girerken seni düşündüm öyle bir boşaldım ki bu yaşımda hiç öyle bir şey yaşamadım acil bulusmamiz lazım dedi gittim yanına arabada sabaha kadar seviştik korunmasız olarak defalarca içine boşaldım kadın giderken ben bosanmayacagim ama her istediğinde gelip birlikte olacaz dedi kabul ettim şimdi kocasıyla birlikte olduğunda seni hayal ediyorum birtek dedi bu sevgiden değil bir yerden sonra isteklere bağlı
00 Yorumla
Sevdiği insanı arzulamaktan daha doğal ne olabilir ki? İşte seks düşünmüyorsa seviyordur gibi gerçekten çok saçma bir zıtlık inancı var özellikle kadınlarda
06 Yorumla
Soran11 ayNe kadınları erkekketden dolayı
Soran11 ayBu düşüncenin sebebi erkeklerden dolayı
Soran11 ayNe neden aq
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayTürk toplumundaki saçmasapan değer yargılarını, namus ve ahlak anlayışını sorguluyorsun, aferin. Sevdiğin bir erkeğe, hatta duygusal bağ kurmadığın ama beğendiğin ve sana çekici gelen bir erkeğe karşı cinsel arzu hissetmende bir anormallik yok, bu seni basit veya hafif kadın yapmaz. Seven bir erkeğin cinsel arzusunun olması, cinselliği sevdiği kadınla yaşamak istemesi de kötü değil. "Seven erkek dokunmaz" sözü, cinselliğin kötü kadınlara özgü olduğunu, (nedense sadece) kadını kirlettiğini düşünmekten doğar, çünkü bir kadın kocasına tahsis edilmiş bir eşya veya maldır, ona ilk olarak kocası sahip olmalıdır. Bu düşünceye göre seks yapmayı "aklayan", makbul ve meşru hale getiren, nikah masasında atılan imzalardır. Evlenmeden cinsel ilişki yaşama yasağının dayanağı bu düşüncedir.
10 Yorumla
11 ayİnsan sevdiğini arzular bence bu çok doğal.
20 YorumlaSana bu saçmalığı dayatan erkekler değil, evlenmeden sevişme diyen annen yavrum :d
00 YorumlaSeven sevdiğini arzular fakat ilişkiye girmemek gerek evlenene kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYapmıyo sizin hemcinsleriniz sizi dolduruyo kendi yaşayamadığı için sizde sazan gibi basitmiyim diye düşüniyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayResmen saçmalık insan sevdiğini arzular tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 11 ayYapmazda hemende o duygu olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayHayır olmazsa aslında sıkıntıdır
00 Yorumla Yapmazz kardeşim yapmazz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir arzuların her zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
11 aySevdiğini arzulamayip da kimi arzulican
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayYo sevmedgimi arzulamam asıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySeven sevdiğini arzular
00 Yorumla
11 ayHayır yapmaz
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
11 ayHayir yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayOyle degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGerçekten seviyorsan arzulamak olur bu garip mi