Cinsel Yaşam Erkeklerin boşalmasi çok rahatlatıcı değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Bayılıyorum ya hele de kontrol bendeyse Güncellemeler1 yıl Erkekler durumun sizle alakası yok sevdiğimiz erkek hakkında bunu düşünüyoruz 🙄🙄 Erkeklerin boşalmasi çok rahatlatıcı değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet küçük pozisyonunda izine fiskirtirken penisin sıkıca kavrayip titreyerek boşalmak o sırada göğüsleri vakumlamanin keyfi ayrı guzel 0 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. kontrolü alabilecek kadar güveniyorsan kendine tebrik ederim 0 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben geç bosaliyorum, ve boşaldigimda yarım çay bardağı kadar sperm akıyor. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evt doğru söylüyorsun 6 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Keşke hiç bitmese boşalma anı saatlerce sürse çoook rahatlıyorum 0 5 Yorumla Kamicino 1 yıl Oldu paşam başka ahahaha çeşme mi bu koca bebek 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kamicino yaaa şu an dibinde ama bırakmak istemiyorum tadı kaçıyor 😂😂 Yorumla Kamicino 1 yıl Şiiiii Sakin sakin 🤫🤫🤫 bütün gücünle asıl ve birden sal boşalınca düşen damlanın düştüğü yer Bi sonraki oda olsun Yorumla Soran 1 yıl @Kamicino 🙄🙄🙄 Yorumla Kamicino 1 yıl Efendim aşko Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oynamayın lütfen nefsimizle 😞 6 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Desem yine ayakta boşalırsınız 😂😂 Yorumla betamanyak 1 yıl Hahah birsey olmaz merak etme Yorumla Soran 1 yıl Ay kahkaha attım 🤣 Yorumla betamanyak 1 yıl Elinde olmayan şeyin hükmünü verme istersen 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂Bende bende Yorumla _Armstrong_ 1 yıl Evli degil misiniz? Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kontrol sende olmamalı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sus Yorumla hangovers 1 yıl 😂 susmuyorum diyelim? Yorumla Soran 1 yıl Sus ve sessiz sessiz boşal Yorumla hangovers 1 yıl Ne yaşıyorsun tam olarak 😂 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bide bize sor 😂 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Herkesin bosalmasi rahatlamaktir. 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ellemiş boşaltıyorum ağızlamı 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nereye akıtılması hoşuna gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Şimdiye kadar kontrolü hiç vermedim öyle baskın bir kadin çıkmadı hiç karşıma 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yani bizim açımızdan öyle tabi de 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her eve lazım senin gibi birisi 0 0 Yorumla
Richi35 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Kontrol sende olsun yaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bende boşalmak isterdim şu anda 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kes sesini ve sakin sakin boşal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu ne ya ne diyon sen Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Fışkırsın mı istiyorsun 0 0 Yorumla
Kajuurellaaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Eski kapalı kız vardı fotoğrafinda o sen mıydın. Çok güzeldi🤌🏻😊 uzun boy zayıf maşallah Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Kontrolü ele almak istermisin 0 0 Yorumla
Vatandas72 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Evet rahatlatıyor 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Sende olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet küçük pozisyonunda izine fiskirtirken penisin sıkıca kavrayip titreyerek boşalmak o sırada göğüsleri vakumlamanin keyfi ayrı guzel
kontrolü alabilecek kadar güveniyorsan kendine tebrik ederim
Ben geç bosaliyorum, ve boşaldigimda yarım çay bardağı kadar sperm akıyor.
Evt doğru söylüyorsun
Keşke hiç bitmese boşalma anı saatlerce sürse çoook rahatlıyorum
Oldu paşam başka ahahaha çeşme mi bu koca bebek 😂😂😂
@Kamicino yaaa şu an dibinde ama bırakmak istemiyorum tadı kaçıyor 😂😂
Şiiiii Sakin sakin 🤫🤫🤫 bütün gücünle asıl ve birden sal boşalınca düşen damlanın düştüğü yer Bi sonraki oda olsun
@Kamicino 🙄🙄🙄
Efendim aşko
Oynamayın lütfen nefsimizle 😞
Desem yine ayakta boşalırsınız 😂😂
Hahah birsey olmaz merak etme
Ay kahkaha attım 🤣
Elinde olmayan şeyin hükmünü verme istersen 😉
😂😂Bende bende
Evli degil misiniz?
Kontrol sende olmamalı
Sus
😂 susmuyorum diyelim?
Sus ve sessiz sessiz boşal
Ne yaşıyorsun tam olarak 😂
Bide bize sor 😂
Erkek arkadaşı şanslı bir kız daha
Herkesin bosalmasi rahatlamaktir.
Zevk vermekten zevk almak...
Ellemiş boşaltıyorum ağızlamı
Nereye akıtılması hoşuna gidiyor
Gel kuamfa sende olsun
Bende kadınların
Şimdiye kadar kontrolü hiç vermedim öyle baskın bir kadin çıkmadı hiç karşıma
Yani bizim açımızdan öyle tabi de
Her eve lazım senin gibi birisi
Kontrol sende olsun yaa
Bende boşalmak isterdim şu anda
Kes sesini ve sakin sakin boşal
Bu ne ya ne diyon sen
Kontrol bir yere kadar sende olur ama
Döl seviyorsun demek
Az önce boşaldım aşırı keyifliydi
Gece gece tehlikeli sulardasın 😂
Fışkırsın mı istiyorsun
Kesinlikle
Eski kapalı kız vardı fotoğrafinda o sen mıydın. Çok güzeldi🤌🏻😊 uzun boy zayıf maşallah
Nerene boşalması hoşuna gidiyor?
Evet
Kontrolü ele almak istermisin
Evet rahatlatıyor
Evet
Tabi tabi bizim rahatlamamız bile rahatlatıcı
Sende olsun
Aynen
Mükemmel ya