Cinsel Yaşam Arzu duymadığınız kişiyi aldatır mısınız? SertlikKanımdaVarr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arzu duymadığınız kişiyi aldatır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Arzu duymadığım kişiyle olmam. 1 3 Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Hayatında olan ama zamanla arzunun arzunun azaldigi kişi? Yorumla s LastGuest 1 yıl Açık açık konuşurum. Aldatma yoluna asla girmem. Bir çözüm bulurum ya da ayrılırım. Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Anladım güzel Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Arzulamadiğın birisini hayatına neden alırsın ki? 1 2 Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Zamanla o arzun azaldiginda Yorumla loky34ist 1 yıl Arzu yoksa hiç bir şey yoktu bence sal onu, ondan sonra ne yaparsan yap aldatmış olmazsın Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. hayir ayrilirim 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ayrıl bea 1 15 Yorumla SertlikKanımdaVarr 1 yıl Buda bir tercih senin tercihin nedir? Cevap sahibi 1 yıl arzu duymadığım kisiyle olmam SertlikKanımdaVarr 1 yıl Hayatında olduğunu düşün. Zamanla arznunun azaldığını o zaman? Cevap sahibi 1 yıl sanmıyorum seviyorsam devam eder SertlikKanımdaVarr 1 yıl Hiç arzu duymamaya başladın. Artık yaşadığın cinsel iliskiden zevk dahi almiyorsun Cevap sahibi 1 yıl bilmiyorum hiç yaşamadım SertlikKanımdaVarr 1 yıl Aldatır miydin? Cevap sahibi 1 yıl sevdigim begendigim surece arzularım SertlikKanımdaVarr 1 yıl Bunu biliyorum bende öyleyim. Ama aksi olduğunda yaşanacak olan senaryoyu soruyorum Cevap sahibi 1 yıl aldatmam ayrılırım soguduysam midem bulanır istemem onu artık SertlikKanımdaVarr 1 yıl Anladım tebrik ederim güzel Cevap sahibi 1 yıl aldatmayı mı düşünüyorsun SertlikKanımdaVarr 1 yıl Hayır. Aldatmam. Bir kaç kişi aldatacagini düşünüyor genel olarak sordum Cevap sahibi 1 yıl öyleleri çok genelde maddi menfaatleri oluyor ayrılamıyorlar aldatıyorlar SertlikKanımdaVarr 1 yıl Kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arzu duymadığım kişiyle olmam.
Hayatında olan ama zamanla arzunun arzunun azaldigi kişi?
Açık açık konuşurum. Aldatma yoluna asla girmem. Bir çözüm bulurum ya da ayrılırım.
Anladım güzel
Arzulamadiğın birisini hayatına neden alırsın ki?
Zamanla o arzun azaldiginda
Arzu yoksa hiç bir şey yoktu bence sal onu, ondan sonra ne yaparsan yap aldatmış olmazsın
Direk birlikte olmam o kişiyle
hayir ayrilirim
Aldatirim
ayrıl bea
Buda bir tercih senin tercihin nedir?
arzu duymadığım kisiyle olmam
Hayatında olduğunu düşün. Zamanla arznunun azaldığını o zaman?
sanmıyorum seviyorsam devam eder
Hiç arzu duymamaya başladın. Artık yaşadığın cinsel iliskiden zevk dahi almiyorsun
bilmiyorum hiç yaşamadım
Aldatır miydin?
sevdigim begendigim surece arzularım
Bunu biliyorum bende öyleyim. Ama aksi olduğunda yaşanacak olan senaryoyu soruyorum
aldatmam ayrılırım
soguduysam midem bulanır istemem onu artık
Anladım tebrik ederim güzel
aldatmayı mı düşünüyorsun
Hayır. Aldatmam. Bir kaç kişi aldatacagini düşünüyor genel olarak sordum
öyleleri çok genelde maddi menfaatleri oluyor ayrılamıyorlar aldatıyorlar
Kesinlikle