Cinsel Yaşam Seni tatmin edemeyen birini aldatır mısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Bilmiyorum Seni tatmin edemeyen birini aldatır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aldatmam devam da etmem ya aldatmam basitliktir bence hani seni mutlu etmeyen Bir insan neden hayatında tutasın ki 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aldatmam ayrılırım. Tedavi gerektiren bir süreçse sabrederim. 1 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Hayır üçüncü birini dahil mi ederim, hemen birini gözden çıkarmak doğru değil şans vermek gerekir. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bilmen o kadar kolay pes etmem bir şekilde alistiririm 0 0 Yorumla
ÇayırÇimen Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Aldatmaktan ziyade ayrılıp başka biri ya da f*ck body takılırım 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden aldatma olayına gireyim ki, ayrılır arzu duyduğuma giderim 0 0 Yorumla
buuurakkk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% 1 yıl bir sure dayanirm ama sonar ayrikirim alddatmaya gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet hatta imkanı varken bunu yapmıyor sürekli red ediyorsa ve kendini düzeltmek için çaba harcamiyorsa aldatırımSonra ayrılırım. O kadar emek çaba vermişim. Yoksa deli olurum 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. diyette iken nasıl canın çikolta çekiyor tatlı çekiyor başkalarını çeker muhakkak gerisi ise irade 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet inan evet yapacaksam seksi doğru düzgün olsun tatmin olamadigim birinden ayrılırım 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. aldatmamalısın.hayatındna çıkart o halde.aklına geliyor sanırım böyle seçenekler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sevgilin varken seni tatmin eden erkek olmak kulaga cok kiskirtici geliyo 0 0 Yorumla
Kayseri100DOLAR Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Red etsin istemem mükemmel oral yaparım orgasm olmadan deliğinden dilimi çıkarmam ama kadın yok 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle. Benimde tatmin olmam lazım 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Uzun sure dayanamazsa naz yparsa ooo isimiz vr 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Selin0788 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayir 1 1 Yorumla bakirejderha 1 yıl Maşallahın var Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aldatmam ben kimseyi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
_bluees Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yooo 0 1 Yorumla muhammet0707 1 yıl Helal olsun Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Evet aldatirim 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aldattım. 0 13 Yorumla Subayyyy51 1 yıl Pişman oldunmu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Subayyyy51 hayır. Yorumla Subayyyy51 1 yıl Devam ediyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Subayyyy51 hayır Yorumla Subayyyy51 1 yıl Tek seferlik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Subayyyy51 evet Yorumla Subayyyy51 1 yıl Gelse yaparmisin tekrar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Subayyyy51 hayırrrrrrr Yorumla Subayyyy51 1 yıl Binan kizginliklami Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizi ne ilgilendiriyor bu kadar Yorumla Subayyyy51 1 yıl Gizlisin sordum sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu kadar soru yağmuruna tutmanın anlamı nedir. yeter Yorumla Subayyyy51 1 yıl Eyvallah saol cevaplar için Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Ayrılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aldatmam devam da etmem ya aldatmam basitliktir bence hani seni mutlu etmeyen Bir insan neden hayatında tutasın ki
Aldatmam ayrılırım. Tedavi gerektiren bir süreçse sabrederim.
Hayır üçüncü birini dahil mi ederim, hemen birini gözden çıkarmak doğru değil şans vermek gerekir.
Bilmen o kadar kolay pes etmem bir şekilde alistiririm
Aldatmaktan ziyade ayrılıp başka biri ya da f*ck body takılırım
Neden aldatma olayına gireyim ki, ayrılır arzu duyduğuma giderim
bir sure dayanirm ama sonar ayrikirim alddatmaya gerek yok
Evet hatta imkanı varken bunu yapmıyor sürekli red ediyorsa ve kendini düzeltmek için çaba harcamiyorsa aldatırım
Sonra ayrılırım. O kadar emek çaba vermişim. Yoksa deli olurum
diyette iken nasıl canın çikolta çekiyor tatlı çekiyor başkalarını çeker muhakkak gerisi ise irade
Evet inan evet yapacaksam seksi doğru düzgün olsun tatmin olamadigim birinden ayrılırım
aldatmamalısın.
hayatındna çıkart o halde.
aklına geliyor sanırım böyle seçenekler.
Sevgilin varken seni tatmin eden erkek olmak kulaga cok kiskirtici geliyo
Red etsin istemem mükemmel oral yaparım orgasm olmadan deliğinden dilimi çıkarmam ama kadın yok
Hayır asla en fazla ayrılırım
Kesinlikle. Benimde tatmin olmam lazım
Uzun sure dayanamazsa naz yparsa ooo isimiz vr
Aldatırsan aldatılırsın
Hayır elindekiyle mutlu olurum
Evet etsin o da
Aldatırım tabiki
evet
Hayir
Maşallahın var
Hayır
Evet..