Bence güven çok önemli sonrasında da ilgili, anlayışlı ve düşünceli biri olduktan sonra kendimi teslim ederim o raddeye kadar parasına ve komikliğine bakmam, yakışıklılık payı da olması şart bu arada. Sizce ne?
Güncellemeler
1 yıl
Güncell
Bir erkekle cinsel birliktelik yaşamak için ne olması lazım?
kız kardeşim yokta annemin dönemi ile senin dönemin bir değil zaten onu gectim annem senin gibi birinin altına yatma derdinde olmadı. senin yaşlarında kardeşim vs olsaydı onada aynını derdim zaten
Süresi yok ki, güven dediğin şey bir ana bakar sadece. Örneğin arkadaş ortamında beni ezdirmeyecek veya güvenilmez tavırlar sergilemicek, mesela ben daha sormadan ben şuraya buraya gidiyorum ulaşamazsan haberin olsun diyecek kaldı ki ben zaten sormam darlamam neredesin kimlerlesin diye. Umarım güzel açıklamışımdır 😅
Yani o kişiyle sevgili de oluyorum her önüme gelene vermiyorum tabii. Mesela şimdiki ilişkim 1 yıllık ilk 3-4 ay peşimden koşturdum her türlü hediyeyi aldı ilgi verdi 5. ayda birlikte olduk sonrasında bana kul köle oldu ne desem yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Neden sadece kızlara sormadın bu soruyu? Erkek ilgisi mi lazım?
Aslında kızlara sormuştum neden bilmiyorum çift taraflı sordu
Peki...
https://i.hizliresim.com/n47c926.jpg
https://hizliresim.com/33h460b
size göre yakışıklı ya da zengin olması yeterli güven müven hikaye
Size diyip genelleme yapamazsın, beni tanımıyorsun
kızların hep söylediği aynı laflar ben farklıyım ben onlar gibi değilim falan filan :D
O zaman annen ve kız kardeşinde aynı öyle ne ironik 😃
kız kardeşim yokta annemin dönemi ile senin dönemin bir değil zaten onu gectim annem senin gibi birinin altına yatma derdinde olmadı. senin yaşlarında kardeşim vs olsaydı onada aynını derdim zaten
Eminim öyledir
evet öyle
Hep de yanlış kişilere güveniyorsunuz
Kimlere güvenecekmişiz?
Para önemli ya
İşin içerisine para girerse o aşk ilişkisinden çıkar menfaat üzerine kurulu bir ilişkiye döner
Güvenmen için ne kadar süre gerek
Süresi yok ki, güven dediğin şey bir ana bakar sadece. Örneğin arkadaş ortamında beni ezdirmeyecek veya güvenilmez tavırlar sergilemicek, mesela ben daha sormadan ben şuraya buraya gidiyorum ulaşamazsan haberin olsun diyecek kaldı ki ben zaten sormam darlamam neredesin kimlerlesin diye. Umarım güzel açıklamışımdır 😅
Aynen güzel ne istediğini biliyorsun
Umarım güzel insanlarla karşılaşırsın
Teşekkürler, sen de öyle
Ben direkt veriyorum parası varsa
Parasıyla seni kullanmış gibi oluyor bence
Ben onun parasını kullanıyorum hediyeler aldırıp 1 kere s1ktirip yok oluyorum ortadan
Ve sen de bunu kendine yakıştırabiliyorsun öyle mi? Ha para vermiş yapmış ha hediye almış yapmış aynı şey.
Yani o kişiyle sevgili de oluyorum her önüme gelene vermiyorum tabii. Mesela şimdiki ilişkim 1 yıllık ilk 3-4 ay peşimden koşturdum her türlü hediyeyi aldı ilgi verdi 5. ayda birlikte olduk sonrasında bana kul köle oldu ne desem yapıyor
Beni de sk1teret
Ln ben 1 kiza birgün pesinden koşamıyorum sanalda senin nasil kosmus salk gibi
Tam beni tarif ettin yemin ederim
Sen guzel misin ki yakisikli istiyon
Bana göre yakışıklı olan başkasına göre olmayabilir, görecelidir yani 😉
Genelde sen herkese göre yakisikli istiyon bence
Bunu bilemezsin
Yazabilsem sana bilirim bir takip etsene beni
benim için yakışıklı ve güven vermesi önemli
Güven ve anlayış, gerisi tolere edilebilir
Ciddiyet
Evlenmesi lazım