Tam da bu yüzden kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum.. İnsanlara ve ilişkilere olan güvenim yeterince azaldı, bu saatten sonra hayatımda biri olacaksa en iyisi olmalı, onun dışında bu topa girmem artık..
110 Yorumla- 1 yıl
Bence başkalarına güvenmeyi de öğrenmeli insan ya
- 1 yıl
Çok karamsarsin
- 1 yıl
Herkese öyle merak etme yani 🤣
- 1 yıl
Şikayet etmeyi sevmiyorum 🤣
- 1 yıl
Çözüm odaklıyım ben 😄 iyi bayramlar 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Katil olma sebebi 🙊 tövbe
02 Yorumla- 1 yıl
Katil olacak yer mi arıyorsun? Görüşmeyi kesersin, bu kadar basit..
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Başka birisi olur arkadaşım ile olmaz. Yarın bir gün bir araya aynı ortama gelince garip bir durum oluşur
116 Yorumla- 1 yıl
Anladım farklı biriyle sevişmiş olsa kabul edersin yani
- 1 yıl
Hayır senle görüşürken sevişmiş sen de öğreniyorsun
- 1 yıl
Benimle görüşken ki kastımız nedir ilişki içerisinde isek olmaz. Çünkü benimle ilişki içerisinde iken başkası ile birlikte olduysa sebep ne olursa olsun ben ona yetersiz kaldım demektir ve öyle olmaya devam edecektir.. Ama ilişkinin adını koymadan önce tanışma sahasında iken olduysa olabilir
- 1 yıl
Ilişkide değilsin işte sen o amaçla tanımaya calisiyorsy
- 1 yıl
Çalışıyorsun*
- 1 yıl
Yok da görüşmeye devam eder misin
- 1 yıl
Neden peki
- 1 yıl
Belki seninle öyle bir evlilik yoluna girmek istese başkasıyla sevismezdi, böyle düşünmez misin?
- 1 yıl
Bu çok kapsamlı bir konu tek bir cevabı yok geçmişi bilerek değerlendirme yapmak gerekli, belki sorunlu bir ilişkisi oldu, işler evliliğe gideceği için bilinçaltında korkuyor ve iş oraya gitmesin diye birlikte oldu, belki uzun zamandır sadece fiziksel aktivite olarak görüştüğü birisi var. Ciddi bir ilişkiye başlayacağı için son bir kez görüştü.. Yani tek bir soru üzerine cevap verilebilecek bir konu değil, durum özelinde degisebilecek bir karmaşa
- 1 yıl
Evet insan bu kadar basite indirgenemez zaten.. insanı basite indirgeyerek başkalarının davranışları hakkında onyargilarimizla karar veriyoruz..
- 1 yıl
Günaydın iyi bayramlar 🤗
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O zaman bu durum partnerin ciddi olmadığının göstergesi olmazmı
11 Yorumla- 1 yıl
Bir nevi öyle
Hayır Allah korusun direk ayrılırım
13 Yorumla- 1 yıl
Sevgili değil yeni tanışmışsın, ayrılacak ya da kavga yapacak bir ilişki de yok yani 😂
- 1 yıl
Görüşmeyi kesersin daha yeni tanışmışsın işte henüz sevgilin değil ama sen o amaçla tanımaya çalışıyorsun vs
1 yılBu tip insanlarla işim olmaz anında yol veririm gitsin
00 Yorumla
1 yılBen de cinsellik yaşar terk ederim sonra komşi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Benimle ciddi olan hayatına çeki düzen verir
Hiç bir araç frene basınca hemen durmaz bir fren mesafesi vardır
Geçmişini evlilik öncesi frenlemen gerekir diye düşünüyorum04 Yorumla- 1 yıl
Demek ki o ciddi değilmiş işte 🤣
- 1 yıl
Seninle düşünmemiş.
1 yılBen de erkek olarak bu dünyada ne kadar yer kapladigimi gormek için once onu sonra da yakınlarını test ederdim.
02 Yorumla- 1 yıl
Çok banalsin 😄
- 1 yıl
😂😂😂 bire bir aynisi ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmem ama takılmalık yaşadığım olmuştu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O kisi ne amacla gorusuyordu ona bakarim kanks
10 YorumlaTekmeyi basarim
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar