Yani saygınızı etkiler mi derken daha ziyade olumlu anlamda etkiler mi? yatakta kaba gücü karşısında çaresizliği hissettiğiniz bedeninizin kontrolünü eline almış zapt etmiş bir erkeğe ertesi gün daha saygılı ve hatta sözünü dinleme eğilimiyle davrandığınız oluyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılO konunun bence saygıyla alakası yok. Saygı dolayısıyla değil de anlık mekan ve durum değişikliğini kabullenene kadar izin alma modu içten içe açık kalıyor
17 Yorumla
Soran1 yılİzin alma modu içten içe açık kalıyor derken?
Soran1 yılBemim FB epey feminist kızdır ama sert seks sonrası kahvaltıda hep hizmet ettiriyorum. Gıkını çıkaramıyor kızcağız
Cevap sahibi1 yılHer yorumun altına yazmışsın neredeyse anladık onu. Bu şekilde hizmet bekliyorsan o kadar feminen bi kadınla rahat edemezsin
Soran1 yılFeminen değil feminist... ama feminsti o hale getirmek ayrı bir keyif :)
Cevap sahibi1 yılHaklısın terimi yanlış kullandım ama aradaki bu kelime farkı kimseyi daha feminist yapmıyor
Cevap sahibi1 yılBu keyifli olabilir katılıyorum. Normalde yapmayacağı şeyleri senin için yapması iyi gelmiştir
Soran1 yılAçıkçası bir yanıyla da sinir olması daha da keyifli.. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim olmuyor hatta böyle davranlmasından nefret ediyorum çunkü siz erkekler kendiniİlzi tapılacak biri sanıp yanılgiýa düşüyorsunuz. Bizim zarif duygularımızı incitiyorsunuz
32 Yorumla
Soran1 yılBöyle davranılması derken sert seksten mi nefret ediyorsun?
Cevap sahibi1 yılSanane düdük
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır Olmuyo bu durum sadece seks sırasında geçerli normal hayatta unutulur benim için o güç devam etmemeki
43 Yorumla
Soran1 yılBemim FB epey feminist kızdır ama sert seks sonrası kahvaltıda hep hizmet ettiriyorum. Gık diyemiyor.
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum ki ben hiç öyle bi durumla karşılaşmadım
Soran1 yılTabi sert sekste bedenin üzeründe kurulan erkek egemenliğinin boyutu da önemli... benim yatağımda kadın ayak parmağını bilr bana rağmen oynatamaz...
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet tabiki gücünü ağırlığını hissedemedigim erkeği kaile almam yatakta sözünü geçirebilmeli
15 Yorumla
Soran1 yılYatakta sözü geçince normal gündelik hayatta da otoritesini kabullenşyorsun yani
Cevap sahibi1 yılGünlük hayatta ben otoriterimm
Soran1 yılO zaman saygın artmamış sonuçta erkeğe hotzot yapıyorsan güçsüz belliyorsun
Cevap sahibi1 yılAlakası yok bir denge olmalı günlük hayatta ben yatakta o otoriter olmalı
Soran1 yılSana bir sorum olacak...
Feminist ve dominant bir ev arkadaşın var. Sert sekse karşı yatakta erkekleri domşne etmeyi istiyor. Doggy pozisyonunda bile seks yapmaya kesinlikle karşı. O gece yeni bir FB ile evde seks yapacağını biliyorsun. Eve biraz geç gelşyorsun
İçeri girdiğinde arkadaşının zevkten inleme sesi geliyor ama sen odana gitmek için salondan geöiyorsun ve görüyorsun ki erkek senin o feminşst ve dominant arladaşını kanapenin üzeründe asla kabul etmem dediği doggy pozisyonunda sımsıkı bağlamış... eliyle kızın delilleriyle oynuyor
Kızcağız bir yandan zevkten inliyor diğer yandan aldığı bu zevkten utanıp debelenmeye çalışıyor ama çok fena bağlamış erkek.
Adamın hafif alaycı sözlerinden anlıyorsun ki doggy pozisyonuna karşı çıkınca kızı o vaziyette bağlamış; sonra kız o vazşyette kurcalanırkwn zevk almamak için direnmiş ama onu da başaramamış ve zevklendiğini kabul etmiş...
Ne düşünürsün ve ne yaparsın?
1 yılEtkilemez
11 Yorumla
Soran1 yılBemim FB epey feminist kızdır ama sert seks sonrası kahvaltıda hep hizmet ettiriyorum. Gıkını çıkaramıyor kızcağız
1 yılevet :D
00 YorumlaBence net olur
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne