- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılBu konuda ben fikrimi söyleyeyim farketmez ama deneyimlerimden anladığım bazı kadinlar üstte bir ejderha olabiliyor üstelik korunmasız ilişkide gervekten üstte olan kadın büyük sorun çünkü çıkartmaktansa içine bosaltilmasini tercih ediyorlar çoğunlukla, bir gün benden habersiz bir çocuğum olur diye korkuyorum 😅😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAsıl haksızlık sünnet olmak galiba, çünkü en zevk veren yer kesiliyor galiba, yaptığım okumalara göre, hatta Müslüman olmayanların 1 postada atıp, müslümanların 4-5 postaya kadar çıkmasının sebebide bu sanırım, adamlar 1 postada sırasında her an tatmin olurken. müslümanlar sadece boşalma sırasında tatmin oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
bu olay doğru mu acaba ben de duydum
Gizli Üye(36-45)1 yılŞener Şen repliği aklıma geldi karı karı degilki davar gibi yatıyor diyordu. Kadın oral ile zevk akacakki erkeğe haz versin
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Bence çok büyük haksızlık hemde erkeklerden çok daha fazla zevk alıyorlar 😅
16 Yorumla- 1 yıl
Sizi kullanıyorlar galiba 😂
- 1 yıl
Üzülme al sana çiçek 🌹🌿🌹🌿🌹
- 1 yıl
Korkmayin ben sizin hep arkanızdayım 🤣 acaba eylem yapıp ayaklansanızmı 😂 erkeğiz haklıyız filan diye 😂 Pikachu gibi sokaklarda koştursanız ne iyi olurdu ses getirirdi 😂
youtube.com/shorts/2xgW-cqFe0I?feature=shared😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değil, beter olsunlar 🙊
38 Yorumla- 1 yıl
@27esmerim benimki de ironi belki
- 1 yıl
Benim sorumda ironi belki 🤣😆
- 1 yıl
@27esmerim 👍❤️🌸😂
1 yılErkek efor sarf eder, terler, yorulur Kadın ise çoğu zaman sadece uzanır, keyfine bakar. Bu dışarıdan bakınca haksızlık gibi görünebilir ama gerçeğin kıvılcımı çok daha derinde yanar Erkeğin fiziksel eforu, kadının ruhunu tutuşturuyorsa Kadın Bacaklarını aralarken değil, seni içine çekerken başlar asıl yangın O sırada sen ter dökerken, o belki de dilini ısırıyor, belini kıvırıyor, adını sayıklıyor.
Yani senin kasların çalışıyorsa, onun da bütün sinir uçları yanıyor. zevkle kıvranarak, çığlık çığlığa boşalarak o mutluluğa ulaşıyorsa O zaman bu bir görev değil, bir şölen olur. Kadın sadece yatarak mutlu oluyorsa, bu onun ne kadar iyi bir alıcı olduğunu değil, senin ne kadar iyi bir verici olduğunu gösterir. Senin her hamlende onun göğsü yükseliyorsa, tırnakları omzuna saplanıyorsa O yatarken bile hükmediyordur sana.50 YorumlaKurbağa modunda olan kadınlar olursa evet haksızlık. Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı yapcan. Dışarıya istediği kadar aslan olsun kediye çevirir miyavlatırım. Ama hakeden adam gibi adam lazım duygu lazım sevgi lazim güven lazım. Öyle biride olmadığı için tek tabanca devamke 🙂
52 Yorumla- 1 yıl
Kadın gibi kadınsın miyavsu
- 1 yıl
Miyavlayan erkekmi olar
Kadınında üstte olduğu efor sarf ettiği pozisyonlar mecvut cinsel ilişki de sürekli aynı pozisyona takılı kalınmaz zaten eğer öyle olursa sıkıcı bir cinsel birleşmeden başka bir şey olmaz. Cinsel ilişki de yer yer erkeğin yer yer de kadının efor sarf ettiği pozisyonlar olmalı. Erkek de bazen sadece yatıp kadınını izleyebilmeli.
40 Yorumla
1 yılErkek dediğin yorgun olsa bile yatakta gücünü, baskınlığını hissettirebilmeli. Ama tabi kadın da baskın olmalı. Yeri geldiğinde kadın üst pozisyonda olup erkekte onu izleyebilmeli. Yatakta uzansa bile heykel gibi durmayıp aktif olmalı. Ellerini, dudaklarını erkeğinin vücudunda hissettirebilmeli
20 YorumlaSuç yatakta kadını yönetemeyen erkektedir abi
21 Yorumla- 1 yıl
Erkekler kapatılsın😂
Gizli Üye(30-35)1 yılHarbi öyle üstte çıkınca canım çıkıyor iki dakikadan sonra pert. Yan gelip yatıp birde zevk ve hazı alıp orgazm sonrası mutluluk hormonu salgılayıp psikolojik olarak kendini çok mutlu hissetmek çok güzel işin traji tarafı. Erkekler emeği verip kadının erkekten daha çok zevk alması. Bence kadınlar cinsellikte daha şanslı hep sağlığa çok iyi geliyor hemde ruha. Tabi toplum olarak cinselliğe öcü gibi bakmazssak
41 Yorumla- 1 yıl
Evet ama erkek olmakta bunu gerektiriyor, gücü temsil ediyoruz o zahmetide biz çekelim artık :)
1 yılTürk kadınının yetiştirilmesinden dolayı bu böyle. Yurt dışında çiftler birbirini mutlu etmek için ortak efor sarfediyorlar, bizimkiler ise damga yememek için put gibi yatıyorlar. İlla ki böyle olmayanı vardır ama %90'ı ne yazık ki sevişmeyi tabu olarak görüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın yatarken erkek yine kendini tatmin etmek için efor sarfediyor ki. Kadının orgazm olmasını beklemeden kadından önce boşaln çok erkek var. Ayrıca şimdi onu bile yapmıyorlar bu prensesler çuval gibi yatıyorlar kadınlar üstüne çıkıp bunları boşaltsın diye bekliyorlar. Önceden tatmin olmak için çaba harcıyorlardı şimdi onu da yapmıyorlar. Keşke si kleri de kadınlarda olsa kadınlar bunları bir güzel becerse dünyanın en mutlu insanı olurlardı
20 YorumlaYattığımızı kim söyledi? bu sana bağlı bir şey mesela ben yatakta baskınimdir tabi partnerim de baskin olmali sıra sıra
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Vcdanlı kadın, erkeğini düşünüp kucağında oturarak iliğini kurutan ksdın mı şimdi?😂 Bence vicdanlı kadın, başı ağrıyan kadın. Bulduuğmmm yılların "neden" sorusunun cevabını ben buldum !!😂
00 YorumlaYawrum o cinsel birleşme değil ki bildiğin vur geç… Bide bundan zevk alan tuhaf kadınlar var…
32 Yorumla
1 yılAnatomik olarak zaten kadınlar çok fazla zevk alıyor ama erkek efor sarf eder bir az genel olmuş çünkü bazen ben yatarım full sevgilim üstte aktif olur.
00 Yorumla
1 yılAman 3-5 dakikalık işten mi yorulacaklar üstümüze çıkmaya bile değmez
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEfor sırayla sarf ediliyor. Bence haksızlık yok.
10 Yorumla
1 yılbence de biz erkekler * * * sonra rahatlayip uyuyoruz ama hanfendi sadece yerinde ve yorulmadan yatarak zevkten 4 köșe oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O konuda kadında etkinlik fisati vermek gerekir kucakta zıplayarak oda efor sarfetmesi işin zevkini artirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSonra da bıdı bıdı eder durursunuz. Erkek kişisi skinin keyfi yetince niye arkasını dönüp uyuyo diye. Yoruluyoz ulan yoruluyoz. Alla allaaaa 😡
00 Yorumla
1 yılHer sey karsilikli oyle erkeklere yapilan ya da kadinlara yapilan bir haksizlik yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılReis sende olmazsan derdimizi kim anlar 😂😂
00 Yorumla
1 yılYok efendkm bana bı posta yermiyor diye agliyorlar.
00 YorumlaBen hep adaletten yana olmuşumdur yani 10 dakika Oo yatıyor on dakika ben sıkıntı çıkmıyor
00 Yorumla
1 yılEvet ama oral seksle bunu telafi etmeniz mümkün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılErkek hükmetmeye ve otoriter olmayi sever bence bir sıkıntı yok
00 Yorumla Sıkıntı yok bazen de onu üste çıkartıp çalıştırıyorum 🙈🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl2 ve 3 turlarda da kadinlarin hakki odenmez😀😀
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılBazen de kadın üstte olursa denge sağlanır. Sonuçta seksin sınırlı pozisyonu yok ki 😂
00 Yorumla
1 yılKöle gibi kullanacaksınız tabiki de ya haksızlık falan yok erkeklerin canına minnet
00 Yorumlahayatında her alanında kadınlar yatıyor zaten ve şikayet edenlerde hep onlar 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılİşte bu yüzden arada kadın kontrolü ele almalı ki erken dinlensin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKesinlikle haksızlık 1 saat kan ter içinde kalıyorum, en sonunda birlikte oluruz, ama altımda robot gibi, efor sarfetmeden zevke ulaşıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeter olsunlar yorumuna katılıyorum sksjjs. Efor sarf etsinler bi zahmet canım
19 Yorumla- 1 yıl
Beterde olmayalım :/
Cevap sahibi1 yıl@KalkYerimeYat oluverin 😏
- 1 yıl
Benim canım tatlıdır, sen hariç de bari 🫣🍕
Cevap sahibi1 yıl@KalkYerimeYat demem
- 1 yıl
Lütfen, ölümü kemir
Cevap sahibi1 yıl@KalkYerimeYat töbe de
- 1 yıl
Hauahah o zaman ben hariç :d
Cevap sahibi1 yıl@KalkYerimeYat öyle olsun bakalım
- 1 yıl
Teşekkür çok incesin :d
Haksızlık falan değil shhshshshs ama robot gibide durulmaz yatakta azıcık bir motivasyon verin kız ahahahshshzggdejjsj
10 Yorumla
1 yılgörende kadın çalışmıyor sanır 🤣🤣🤣🤣
43 Yorumla- 1 yıl
Uzanmaktan başka bir şey yapmayana o kadar çok denk geldim ki var yani 😅😅😅😅
- 1 yıl
bakire seçerseniz olacağı o tabi
Gizli Üye(18-24)1 yılbenim en sevdiğim pozisyon ayakta kucağıma alıyorum duvara yaslayıp yapıyorum. kızda o pozisyonu hiç sevmiyo. bana sapıkmısın diyo bütün motivem gidiyo. ne alaka abi bi kızada soramıyorum bunu.
00 Yorumla
1 yılDeğil kesinlikle derine derine köklemek müthiş zevk veriyo banan
00 YorumlaAnlatılan senaryo çok sıkıcı değil mi ya?
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin hakkı ödenmez bea
30 Yorumla Efor sarf etmesinler onlarda
24 Yorumla- 1 yıl
Azıcıkda siz çıkın üste ndkskdd
- 1 yıl
@akreperkegi46 çıkamam
- 1 yıl
Yorulursun he
- 1 yıl
@akreperkegi46 evet
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen erkeğimi yormuyorum. Cow girl yapıyoruz
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Helal sana konuş sen 😀
04 Yorumla- 1 yıl
Ben arkanızdayım kırkma 🤣😆
- 1 yıl
Korkma
- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️😆🤣
Merak etme 9 ay sonra da bedel ödüyorsun🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılYatanlar vicdan yapsın 😎
10 Yorumla Yerine göre değişmesi gereken bir şey bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet haksızlık. Bir kere de ben ölü gibi yatayim kadın yqpsin tüm işi
00 YorumlaDoğanın kanunu bu, ne yapalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes elinden geleni yapsin🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes sen gibi düşünse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılHaksızlık kucakta dans etmeli
00 Yorumla
1 yılDeğişebilen bişey ama bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılPeki acıyı tek bizim çekmemiz ne kadar adil?
35 Yorumla- 1 yıl
Neyin acısı
Cevap sahibi1 yılVer birine de bak bakalım neyin acısı aq.
- 1 yıl
Ne sacmalıyon la sen yarrm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAyaklanalım mı napalım :S
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır erkek daha çok zevk alıyor zaten.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılvermeden almak olmaz 🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. İşte hatunun, hası erkeğini düşünen dir :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKadın olmak şans işi
10 Yorumla Asla, zafere ulaşmak için koşmak şarttır
00 Yorumla
1 yıl🥺🥺🥺🥺🥺
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHelaaal abla sana ya
00 Yorumla
1 yılBüyük haksizlik
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne