Selamm,
Ateşin bol olduğu yerde aşkta olur. Cinselliğin nirvanası da...

Selamm,
Ateşin bol olduğu yerde aşkta olur. Cinselliğin nirvanası da...

Bedene hitap eden bir partner, geceni yakar… ama ruha dokunan biriyse, seni yavaş yavaş içten içe eritir.
Biri tenine düşer, öteki içine sızar…Sadece bedenimi isteyen çok oldu hepsi dudaklarımı susturdu ama kalbimi konuşturamadı. Ruhuma dokunabilen bir ten isterim… hem beni içten saracak, hem gecemde ateş olacak. Bedene hitap eden bir partner, seni çözmekle uğraşmaz… sadece soyun der. Ama ruha dokunan biri, önce gözlerinden başlar, yavaşça tüm sırlarını indirir Ben sadece dokunulmak istemiyorum… istenmek, arzulamak, delice hissedilmek istiyorum. Tenimi yakacak biri değil, içimi titretecek birine açığım. Çünkü beden sevişir, ama ruh… teslim olur.
Ruha hitap eden partner her zaman daha değerlidir. Çünkü beden zamanla değişir, güzellik geçicidir; ama ruhun uyumu, derin bir anlayış, içten gelen bir bağ yıllar geçse de kalıcı olur. Bedenin çekiciliği ilk ilgiyi uyandırabilir ama gerçek yakınlık, duygusal derinlik, güven, huzur ve samimiyet ruhla kurulur. Bedene hitap eden biriyle tutku yaşanabilir, ama ruha hitap eden biriyle hayat paylaşılır. Seni olduğun gibi gören, yargılamadan kabul eden, iç dünyanı önemseyen biri varsa o bağ kolay kolay kopmaz.
Ruhuma erişemeyen, bedenimle merhabalaşamaz.
Özlü sözler de bugün. 😂
Özünü alabilmek önemli zaten :D
Neyin 😂
sözlerin :D
Peki sksks
Danke 🤟
Cevap
18Cevap
Ruha hitap etmeyen bir adam bedene hitap etse nolur
Bedene hitap ederken ruhu besleyen partner daha iyidir gadası
Aslında bedenle ruh arasında bir ayrım yapmak bazen zor oluyor çünkü ikisi de insan ilişkilerinde çok önemli ama farklı boyutlarda.
Bedene hitap eden partner, fiziksel olarak seni çeken, yanında kendini arzulu ve canlı hissettiren kişidir. O enerji, tutku ve fiziksel yakınlık ilişkideki ateşi canlı tutar, anları özel ve unutulmaz kılar.
Ruhuna hitap eden ise, seni anlayan, hissettiklerini paylaşan, en derin yanlarını açabildiğin, güven duyduğun kişidir. Ruhsal bağ, uzun vadede ilişkideki tatminin, huzurun ve mutluluğun temelidir. Çünkü zamanla beden çekimi azalsa bile ruhsal bağ sağlam kalırsa ilişki devam eder.
Bence en değerli olan, bedene ve ruha birden hitap eden, ikisini dengede tutabilen partnerdir. Sadece bedenle ya da sadece ruhla bağlılık zor olabilir; ikisi birleşince ilişki gerçekten anlam kazanır.
Selam,
İkisinin de olması için zaten ruhuna hitap etmesi lazım.. Bedene hitap eden beklediğin performansa sahip değilse bi hiçtir.. Zevk 1 alırsın 2 alırsın o da senin çabalarınla..
Ruhuna hitap eden gayet bilinçlidir.. Ve tek taraflı olan bişey değildir.. Çünkü o enerji o hissiyat iki kişi arasında gelir gider.. Hissedilenler ortak ve gerçektir yani..
Ruhuma hitap edenle herşeyi yaşarım.. Aşkımın da zevkimin de en güzeli onunla olur..
Önce ruha hitap edeni tercih ederim sonra diğeri… ❤️🔥
Ikisinede hitap eden daha keyifli olur hitap etsin arzulu olsunda hertur yapilir
Ele geçme olayı ilk olarak enerji-uyum ve ruhsal bütünlükle olur.
Ruha hitap eden elbette sadece bedenim gevşeyecekse o iş ben kendi kendime de hallederim.
Bedene hitap edene bir zaman sonra doyulur da ruha hitap edene Bir ömür doyulmaz bence
Ruha hitap edenin bedende etkisi paha biçilmez olur.
İkisinin dengesini kurabilene aşk olsun😜
Ruha hitap edene sarılıp yatsanda tatmin olursun.
Ruha hitap eden tabiki
Ikisine de ayni anda hitap eden
Ruhunu Severim, evlenince bedenini yerim 😅😋✨
Ruha hitap eden elbette
İkisi de değerlidir
Ruha hitap etsin bedeni bir şekilde hallederiz
Ruha hitap eden her seye hitap eder bence ruh
İkisi de olunca muhteşem bir uyum
Yaşa Göre değişir
ikisinden de anlasa olmaz mı?
Ruhuma dokunan
Ruha hitap eden