- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAdına üzüldüm. Onun Pili bitmiş. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim. Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılErken boşalma çok yaygın bir durum ve genellikle çözümü mümkün. Öncelikle kocanla açıkça konuşman önemli. Nasıl hissettiğini, neler yaşadığınızı paylaşmak aranızdaki bağı güçlendirir. İkinizin birlikte sabırlı ve anlayışlı olması gerekir. Cinsel ilişki sırasında yavaşlamak, ara vermek ya da ön sevişmeye daha fazla zaman ayırmak yardımcı olabilir. Bazı basit teknikler var; örneğin “sıkma” yöntemiyle biraz kontrol sağlanabiliyor. Eğer sorun devam ederse bir uzmana gitmek en iyisi olur. Çünkü bazen hem fiziksel hem psikolojik nedenler etkili olabiliyor. Seninle birlikte bu durumu aşmak için konuşup destek olmak, en sağlıklı yol.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDoktora gitmeniz de fayda var, 1. si p*rno izliyorsa bırakmalı, 2. si kendisi egzersiz yaparak boşalma süresini uzatabilir,
Birde sevişmeden 3 5 saat önce boşal adını sağlarsan sonrasındaki seks uzun olabiliyor ama bu partnerine bağlı.. en kötü ihtimalle prezervatif seçeneği rötar lı olan alıp az geçiktirebilirsin , ama en iyi çözüm doktor00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDüzenli bir cinsel yaşam sürerseniz zamanla düzelir, ilk posta çabuk gelebilir heyecan vs gibi nedenlerle, ama birlikte duş altında sevişmeye devam edin suyun etkisiyle kısa sürede toparlanma olacak ve ikinci posta daha tatmin edici olacaktır birazda sizde bitiyor iş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldoktora gitsin o halde
00 Yorumla Eşinizle ön sevişmeyi uzun tütün , size dokunarak ve oral yaparak nirvanaya ulastirsin sonra , birleşim yapın ozaman daha iyi olacaktir ve yine olmassa geciktirici sürsün çok etkisi olur ama aynı şekilde sizi nirvanaya yaklastirip ozaman birlesim yapin
12 Yorumla
Soran1 yılİçime girmeden nirvana olmuyorum
- 1 yıl
İçine girmeden , sana yapabildiğini en iyisini yapması lazm ozaman , seni baya ıslak hale getirdikten sonra , birleşim yapın... Geciktirici sürsün birlesimden 20dk önce... Ozamn sizi tatmin edeceğine eminim ve küçük vinrator alsın 6 7 cmlik çok küçük titreşim vinratorleri var , içine girerken vibratorudr kilitrosune dayasin işte ozaman çifte hassin nirvanasini yasiyacaksin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
11 ayEsin cinselliği boşalmak için yaşıyor ve bosalmaya odaklı iradesine hakim olmak istemiyor olamıyor bu onun elinde en azından seninle sevişip uzunca seni o moda getirip oral yparak yakinlasinca orgazmın ozaman içine girip beraber orgazm olabilirsiniz her şey onun elinde kendini düşünüp sana bencillik yapmasın canim konuş nla
00 Yorumla
1 yılistersen gizillik ve güvenlik içinde partnerin olabilirim bu tür ilişkilerde bulundum daha önce sennin gibi birçok kadın var ülkede
cinsel doyumu sana yaşatırım her buluşmada 5 6 posta atarım 15 dakika sürüyor tek posta sen düşün
mesaj ktm açık detayları duymak istersen
02 Yorumla- 11 ay
aktif misin?
- 10 ay
ne siyosun?
Gizli Üye(30-35)1 yılSoyunmana değmiyordur o zaman guvenilir hijyenik performansi yuksek baskna bela olmayacak haddini bilecek saygı duyacak sert tempolu olabilecek bence her defasında 25 30 dakikalar yaşatacak birisi olmali tabiki dayanabilirsen cunku sen bu dakikaları tam 1 ayda görmüşsündür
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSaglam istediğinde pompalayacak yeter artık dur dedirtecek guvenilir kimse yokmu
Cevap sahibi10 ayNe düşünüyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılBu çok önemli bir sorun ilişki öncesi seni iyi hazırlamalı size bir tavsiye verıyım özel aromatik yağlar alın ve eşinden sana tandra masajı (erotik masaj) yapmasını işte yatak odasını tandra masajına uygun bir hale getirin öyle deneyin. Seni uyarabildiğince uyarsın. İçine girince boşalırsın zaten
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYorumlara tavsiyelere bakıyorum da bekar adamlar evli adamlara kadınlara tavsiye veriyor. Kadın cinselliği erkek cinselliği hakkında ne bilginiz var yok önce boşalsın sonra gelsin yok aldat yok oyuncak al bir saçmalamayın ya :((((((
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. önsevişmeyi uzun tutun sana bol bol oral yapsın sonra içine girsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O gelmeden sen gel. oncelikle on sevişmeyi uzat oral yaptır. Sonra üstüne çık. Tamamen senin elinde olmalı
02 Yorumla
Soran1 yılVajinal orgazm olmam icin pompa gereo
- 1 yıl
Sen önce sürtünme ile gel. Onu sonra düşünürüz
Gizli Üye(36-45)1 yılYapRaga sevdalıyım içimde pompa yapılmasından zevk alıyorum deyişin benimkini kaldırdı biliyor musun. Çok fena ateşli bir kadınsın sen be. Merak ettim kimsin acaba
04 Yorumla
Soran1 yılHahha iyi
Cevap sahibi11 ayOkşayarak yazıyorum kimsin cidden sen
Cevap sahibi11 ayKimsin sen cidden be
Cevap sahibi10 ayNedir son durumun
Gizli Üye(36-45)1 yılmaalesef buna pekte bişey yapılamaz doktora gidip şansını denesin
10 YorumlaYapacak bir şey yok İlaç tedavisi ya da doğal yollu geciktirici ile devam yolla
00 Yorumla
11 aySeks oyuncakları ile zevkin doruklarına çıkabilirsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
11 ayDoktora gitmesi lazım. Tedavisi var ve zor değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayBaşlamadan önce blowjob işe boşalt sonra ki boşalma uzun sürecektir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Doktora gitsin tedavi olsun çözümü var artık bunun ya ☺
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılDoktora gitmeli O süreç uzun ama senin zevk almanı sağlayabilirim
01 Yorumla- 1 yıl
Bebeğim gel çözelim bu işi
Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Bunları kocanızla konuşun çözümü beraber bulun sana reçete versek kocana ne diyip uygulayacaksın
00 YorumlaYa parmak ya da başka penis.. başka çözüm yolu yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKocani bosalt sonra ikinciye devam edin biraz uzar uzamazsa elle oralla biraz ugrasmasini denesin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılvalla sitnabulda oslanız çözüm var bir bitkisel karışım var bu konuda efsane
00 Yorumla İlaç desteği veya doktora gittiniz mi
Bide sonradan mı vardı evlendiğini günden berimi var00 Yorumlaİkinci geç gelir, sen üstte ol, sen boşalana kadar inme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyapacak bir şey yok, mecburen idare edeceksin, ya da başka yerde arayacaksın arada.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsenin derdin çok iyimiş
keşke benimde öyle dert olsa iki ayağım dizden kesildi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 dakika demişsin ee bişey anlamazsinki o an ilaç falan denemedinizmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKocani aldatmayı düsünüyormusun peki böyle erken boşalınca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu süreci atlatman için kas yapması gerektiğini söyle?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunun için o çaba göstermeli yoksa istenmeyen sonuçlar doğurur
00 Yorumla
1 yılUh bu hayatta ne dertler varmış.
53 Yorumla- 1 yıl
Haklı ayse
1 yılgeçiktirici alsın sprey alsın ya da kendi kendini boşalt seks oyuncağı al ya da aldat
02 Yorumla
Soran1 yılKendi kendimi bosaltaacaksam neden evliyim
- 1 yıl
o zaman hap ya da sprey alsın eşin ya da git başkası ile seviş
1 yılDoktora gitsin ya da ön sevişmeyi uzun tutun mutluluklar!
00 YorumlaGeciktirici ise yaramıyor mu birde ne kadar sürüyor bosalmasi
00 Yorumla
1 yılZihinsel olarak boşalıyor gözlerini kapatsın bakmasın sana
00 YorumlaKaç dakika sürüyor?
13 Yorumla
Soran1 yılIki falan
Gizli Üye(30-35)1 yılSağlam vurunca saatlerce yapınca bu sefer de hemen gelmiyo diye şikayet ediyosunuz:)
06 Yorumla
Soran1 yılHic oyle biseh olamdi
Cevap sahibi1 yılAcimadan yapsın evire çevire
Ama şikayet etme sonra
Cevap sahibi1 yılİlki olabilirsin tecrübe ettikçe süre artar sabret
Genelde istekli biriyse ilerde çözülebilir
Sen yeter ki aç, bam bam pompalar o
Cevap sahibi1 yılÇok mu tahrik edicisin o yüzden mi dayanamiyo acaba?
Cevap sahibi1 yılSkso çekiyon mu küçük enişteye?
Cevap sahibi11 ayPompa yaptı mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNe kadardır evlisin
02 Yorumla
Soran1 yıl6 ay
- 1 yıl
Eğer sorunu çözmezseniz çok sıkıntıya girersin
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Geciktirici sprey alin.
00 Yorumla
11 aySat yenisini al
00 Yorumla
11 aySeni yalasin boş durmasin
00 Yorumla
11 ayMastürbasyon veya oyuncaklarla idare et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
11 aykegel egzersizi yapsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılErken boşalmayı tedavi edebilirsiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBaşka çareler bulmasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun... Üzüldüm senin için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kaç dakikada bosalıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılErken derken saat kaç gibi? 🙈
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce test edecektin
00 Yorumla
1 yılTam boşalacağında tokat at suratına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılgeciktiricii kullanının
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla Gecmis olsun kac yıllık evlisiniz
05 Yorumla
Soran1 yıl6 ay
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kocanı boşa sert mikici al 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocanla konuş
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme ve oral yapmıyor mu?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Alışır yakinda sure uzar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEn son neye karar verdin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBendede vardı aynı sorun ama zamanla çözduk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Geciktirici kullansin
03 Yorumla
Soran1 yılZaten prezervatifi o etkili ama yok hemen gidiyor
1 yılParmaklarıyla vajinani boşalabilir
02 Yorumla
Soran1 yılParmak bendede var neye evlendim o zaman
- 1 yıl
O zaman biseye yaramıyorsa boşan
- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılPaylaşmak ister misin
01 Yorumla- 1 yıl
Ben daha bilimsel yaklaşmayı düşünüyorum tabii bana ulaşman lazım
- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne