Diger erkekleri bilemem ama memesine gore evlenmeyi dusunmuyom oylesini de ne gordum ne duydum. Ne yapacaktim ac memeni bi gorup kalite kontrolu yapacam ona gore bir sonraki adimi atabiliriz evlenebilirsiniz mi diyecektim bu nerde gorulmus.. Insan zaten karsindaki insani oldugu gibi sevdigi icin kisiligini karakterini ne bilim guzelligini vs bunlari sevip begendigi ve kabul ettigi icin beraberdir, iyi o zaman kafasina poset gecirsin kafa haric her seye bak ona gore yola cik...
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen katılıyorum ama buna bakanda var. Fiziksel olarak
Bunlar daha cok ikinci plan benim icin yoksa herkesin istedigi birisi vardir kizlar kasli ucgen vucut falan mesela ama bunlar yok diye de karsinda olan ve buldugun mukemmel kisiyi de red edecek degilsin ya. Sebep nedir? diye sorsa mesela ayrildiginizda. Goguslerin ve kalcan istedigim gibi degil, falan yok artik ne alaka yani simdi konuyla biz burada anlasiyormuyuz seviyormuyuz birbirimizi anlamaya calisirken kalca gogus vucut fizik konuyla alakasi yok ki henuz ayrica bunlar daha sonra da yapilabilir spora giderek her zaman gelistirebilirsin evlendikten sonra da yani..
Marifet göğüste değil, sende olmalı. Göğüs sporla ve doğru yiyeceklerle de büyür. Anne olunca da büyür.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Evlenmezdim kesinlikle!!! İyyy o ne öyleeee Memesi küçük olana güvenilmez ki, sohbeti hoş olmaz, yemek yapmasını bilmez, çocuk bakamaz, masaj yapamaz, kese atamaz... İyi günde kötü günde yanımda olamaaaz Daha sayimmi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Büyük olması daha hoş gadası
Diger erkekleri bilemem ama memesine gore evlenmeyi dusunmuyom oylesini de ne gordum ne duydum. Ne yapacaktim ac memeni bi gorup kalite kontrolu yapacam ona gore bir sonraki adimi atabiliriz evlenebilirsiniz mi diyecektim bu nerde gorulmus..
Insan zaten karsindaki insani oldugu gibi sevdigi icin kisiligini karakterini ne bilim guzelligini vs bunlari sevip begendigi ve kabul ettigi icin beraberdir, iyi o zaman kafasina poset gecirsin kafa haric her seye bak ona gore yola cik...
Aynen katılıyorum ama buna bakanda var. Fiziksel olarak
Bunlar daha cok ikinci plan benim icin yoksa herkesin istedigi birisi vardir kizlar kasli ucgen vucut falan mesela ama bunlar yok diye de karsinda olan ve buldugun mukemmel kisiyi de red edecek degilsin ya. Sebep nedir? diye sorsa mesela ayrildiginizda. Goguslerin ve kalcan istedigim gibi degil, falan yok artik ne alaka yani simdi konuyla biz burada anlasiyormuyuz seviyormuyuz birbirimizi anlamaya calisirken kalca gogus vucut fizik konuyla alakasi yok ki henuz ayrica bunlar daha sonra da yapilabilir spora giderek her zaman gelistirebilirsin evlendikten sonra da yani..
Marifet göğüste değil, sende olmalı. Göğüs sporla ve doğru yiyeceklerle de büyür. Anne olunca da büyür.
Evlenmezdim kesinlikle!!!
İyyy o ne öyleeee
Memesi küçük olana güvenilmez ki, sohbeti hoş olmaz, yemek yapmasını bilmez, çocuk bakamaz, masaj yapamaz, kese atamaz...
İyi günde kötü günde yanımda olamaaaz
Daha sayimmi?
Olmaz. Çünkü bi ilişkide en çok sömürdüğüm şey meme olmalı
Bende mememi büyütmek istiyorum ama nasıl yapabilirim sporla mi ameliyatla mı
Cok mu küçük ki? Kaç beden?
Lily rose deepin ki gibi
Sadece estetik maalesef
Görme şansım var mı?
Hayır
Teşekkür ederim
Büyük derken ne kadar büyük ayrıca meme neden engel olsun ki
Küçük dedim
Yine de engel değil
Inan bana vucuda bakan erkek canım. Senin sohbetine ona davranisina zevk verisine bakan erkek akillidir
Olur tabiki küçük meme sarkmaz etmesi güzel olur. Hele seftalin suluysa super
Evlenirim severim büyük memeleri hamur gibi yoğurmayı
Küçük dedim
Olsun onuda naber fındık memelim diye severim
Hayır evlenmem erkek gibi
Ama vücudum çok güzel beyaz tenliyim saçlarım kumral.
Meme önemli ele gelmeli sallanmalı
Ona mi bakıyor sen ve nillet evlenirken
Bakan var
Aptallık
çok derken yok gibi mi
Küçük göğüs severler evlenir
En güzeli en sevdigim
Evlenmek sorun memesi degil
Neden olmasın her şey meme değil yani
Memesiyle mi evlenicez
Evet neden evlenmeyeyim.
Kalçası dolgundur, evleniriz.
Evlenirim. ne kadar çok küçük peki?
Yok denecek kadar küçük 😔
Ama yok değil nihayetinde. Oda yeter. Hem senin için daha kullanışlı ve sağlıklı. Üzülme lütfen...
Ama sütyenin içini bile doldurmuyor. Ben büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?
Kac yasindasin? Kac beden ki?
22 75 beden
O kadar da küçük değilmiş. Bence gayet güzel. Boyun ve kilon kac?
Boy kilo uyumu önemli bence
Ne kadar küçük...
Memeye göre mi kişi seçiliyor artık
Seçen vardır illaki.
Bu önemli degil
Belki
Hemde nasil
G. tü güzelse evet
Neden olmasın inek mi bu büyük meme istiyim
Niye o insan değil mi a
Ne kadar büyük
Evlenmem