Memesi yok denecek kadar küçük biriyle evlenir miydiniz? Gölge şeklinde çatal bile yok ortasından tır geçer o kadar küçük
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Saglik açısından hiç bir sorun yok. Seni psikolojini bozacak kadar rahatsız ediyorsa silikon yaptırabilirsiniz. ( bu arada ben taship etmem ) Yok etmiyorsa takılma kim ne düşünür diye. İllaki takmayan bir sürü erkek de vardir. Onlardan biri karşına çıkar merak etme. Ve inan 90 - 95 üstüne sahip kadınların %90 bundan şikayetçi. Bir kadın için de çok büyük rahatlık...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
46Cevap
Bi silikon ameliyatına bakar, fiziği de huyuda güzelse asla kaçırmam
010 Yorumla
Soran+1 yılFizik de yok ki
Soran+1 yılBen
Soran+1 yılSanmıyorum hiç
Soran+1 yıl1.55 boyum kilom 48 de ben göğsüm yok diye fiziğim yok demiyorum bel kalça oranı falan düz yani kıvrım yok pek
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için kalça bel oranı önemli.. Kalçalar geniş bel ince olmalı bacaklar dolgun.. Memeler hiç sorun değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence daha iyi zaten önceden büyük olanlar çocuk olduğunda dizlerine iniyor ileride çocuğun olduğunda biraz daha olgunlaşır ne kadar şanslı olduğunu Geç de olsa anlarsın insanlar küçültmek için Bıçak altına yatıyor Ben görmediğim halde 10 veriyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşıksam umurumda olmaz. Hatta o haline de aşık olurum. Fanteziler ayrı aşk ayrı. Bunu ayırt edemezsen sürekli kendini ya da karşı tarafı eleştirirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aşağılamana gerek yok
meme evlilik için referans alınacak konu değildir.05 Yorumla
Soran+1 yılkendimi diğer kızlar gibi göremiyorum bu yüzden kimse sevmez ve beğenmez diye düşünüyorum sanaldan biriyle konuşuyordum fotoğrafını gördükten sonra konuşmayı kestim çok yakışıklı kesin takar bunu diye
Soran+1 yılAma benim gerçekten aşırı küçük
+1 yılKarakter , karakter , karakter. Net. Ne zman bunları öğrenecegiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Evlenirdik ya o kadar vicdansiz değiliz insanligi guzel olsun ama sonradan gelip demesin kadinlarin ciciklerine niye bakiyon diye
10 YorumlaEvlenmeyi düşünen için onlar 'küçük' detaylar :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBence hiçbir önemi yok karakter kişilik olsun yeterli vücut ölçüleri karakteri kişiliği yansıtıyor
00 Yorumla Görsel gözümde canlandı
Asker arkadaşım gibi biriylede evlenmem yani00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yapilcak sevgili ayri
Evlenilcek kisi ayri
Genelde evlilik yapacaklar kalca kocaman memekocaman olsun diye dusunmuyordur00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tahta sevsek marangozdan kereste kestirirdik 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük göğüs te güzel olabilir ve zevkle emilebilir. Ben küçük göğüs de severim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki benimki tır gibidir otobanda arasında kaymak isterim 😂 kucukseverin
00 Yorumla
+1 yılhaydaa. eski sevgilim de öyleydi. fantezisi farklı onun.
00 YorumlaLa abartmayın böyle şeyleri biriyle beraberseniz karakterinize baksın
11 Yorumla
Soran+1 yılAma önem verenler var her şeye
Gizli Üye(18-24)+1 yılEstetik değil ama çok rahattır bence ya
317 Yorumla
Soran+1 yılRahat evet ya bazen diyorum fiziğim için beni tercih eden hiç olmasın zaten diye ama işte herkes bakıyor fiziğe yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılBeden kaç sorması ayıp ama. Ya rahatlığına bak boş ver senide allah öyle yaratmıs kocaman olanlarda estetik oluyor omuzlarına ağrı yapıyor orta seviyede regl öncesi çok fena ağrı oluyor hassaslasıyor ileride çocuğun olursa illaki büyürde keyfini çıkar gitsin
Soran+1 yıl65b bedenim, bildiğin yok yani jfjfjfjfjffkfk ama ben sütyen de takmıyorum zaten destekli yarım atlet falan giyiyorum destekliden aşağısı zaten kurtarmıyor o ayrı da nfkfkfk
Cevap sahibi+1 yılGenetik mi doğum sonrası büyür merak etme büyümesini mi istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılSüt bezlerini çalıştıran şeyleri bol bol tüket takmıyorsan dhads büyür
Cevap sahibi+1 yıl85c bende b cup düştüm kiloyu oradwn veriyorum emin ol bir anda büyüdü çatlak derdin oluyor ufakta olsa reglde şişiyor biri dokunsa patlayacak gibi en iyisi 70 75 falandır seninkide iyi rahatlığınn tadını çıkar gitsin
Soran+1 yılGenetik mi bilmiyorum ama kardeşimin de benim gibi annemin de küçük ama bizimkinden bir iki tık daha büyük en azından gölge oluşacak çatal var bizde o da yok jfjfjfj
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorm ama elledikçe büyür diyenler var aksksk bence kadın hastalıkları diyetisyen vs araştır tüket süt bezini çalıştıran şeyleri yaş kaç bilmiyorum ama dene işte. İleride 75,80 olur emziirirsen
Soran+1 yılBen takmıyorum ki ya o kadar 18'e kadar biraz canım sıkılıyordu ama sonra boşverdim kabullendim kendimi bedenimle mutluyum kdkf
Cevap sahibi+1 yılKendini kabullen inanclı biri frnk gelirse memenedr bakmaz emin ol
Cevap sahibi+1 yılErkek yönünden bakma yani
Soran+1 yılBen regl düzensizliğinden doktora da gitmiştim ultrasondan baktı hormon tahlili de yaptırdı her şey hepsi normal çıktı sağlıklıyım demek ki önemli olan da o zaten
Cevap sahibi+1 yılAynen zamanla büyür bence düzenli ilişkide evlilikte ister istemez büyür. Annemde zayıf bir kızmıs 70 falan ken bir çocukla 90 oldu emzirme. Bide ilişki falan da kaynaklı çoğu kadında görüyordum hoplayan zıplayan elleyen emziren büyür hormonların geliştikçe kadnsal hormonlara bak çok kafanı takarsan bence çok rahatsın
Soran+1 yılBen çok büyük olmasını da istemem açıkçası hatta büyük olmasındansa bu boyutta olması vücudumla daha uyumlu bence kısa zayıf bir kızım
- +1 yıl
büyük daha iyi çekici bana göre
Soran+1 yıl@uyanmakzorundayiz senin düşüncenin ne önemi var
- +1 yıl
kusura bakma
Gerçekten seven böyle ayrıntıya takılmaz
00 YorumlaSilikon parasını veririm bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılSorun edeceğim bi şey değil
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sırf cinsel amaçla olmuyordu dimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yıleğer kriterler fizikselse hayır
00 Yorumla
+1 yılGötü büyükse düşünülür
00 YorumlaÇok güzel ya severim isterim de böyle birini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKör malın kör alıcısı vardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞişiririz tek derdin bu olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet elımı doldursun sert olsun yetet
02 Yorumla- +1 yıl
bayılırım hepsını avucumda hıseymek
- +1 yıl
offff
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeme doğuştan kaderdir ama popo ellerindedir. Popo çalış açığı fazlasıyla kapatir
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın. Meme için evlenilmşyor
00 YorumlaMeme için evlenecek varsa gitsin inekle evlensin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseven evlenir yaptırır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsimetrik olacagina benim de oyle olsaydi keske
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen çocuk yaparım onunla o zman memesi büyür
00 Yorumla
+1 yılOyle olan var mı ki 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evlenirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılSilikon taktir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılcok iyi bence
00 Yorumla Neden evlenmeyim
00 Yorumla
+1 yılnasip
00 YorumlaYok ya
00 YorumlaKanka aşk bu ama tercihim değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKankki genetiğinde büyük varsaa seninde büüyyüürr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEstetik yaptırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy kilo kaç
00 Yorumla
+1 yılEvlenirdim
05 Yorumla
Soran+1 yılAsker arkadaşım gibi biriyle evlenmem demiş biri
- +1 yıl
Evlenmeyecek olanlar da var tabi benim icin diger ger sey tanamsa menesi yok diye birakmam
Soran+1 yılFizik de yoksa mesela yani kilolu değil ama genel olarak şekilli hatları da yok
- +1 yıl
Spor yapsa duzelir
Soran+1 yılYine de mi takmazsın
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yuhhh o kadar yani
00 Yorumla
+1 yılKüçük iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoyu kilosu kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.55 48 falan
Cevap sahibi+1 yılMinyon oluşun + puan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam