Cinsel Yaşam Karşı cinsin ellerine bakar mısınız? djdjjh7 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Karşı cinsin ellerine bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En çok eller ilgimi çekiyor ellerin şekli benim için önemli 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Evet bakarim kupa vale as hangisi Var bilmem sart:)) 2 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dudaklar daha çok ilgimi çeker, eller sonra gelir 0 0 Yorumla
TɪᴛʀᴇᴋKᴀʀʏᴏʟᴀ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl çok da şekilsiz olmamalı. fiziki ve doğuştan gelen kusurlar istisna tabi 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Garip ama evet bakıyorum güzel ellere sahip bir kadın hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Katie_Mitchell Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl genellikle kızların ellerine bakıyorum ben yalanım olmasın şimdi 0 0 Yorumla
Mitrailleuse Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 89% 1 yıl İlk öne mutlaka ellerine ve tırnaklarına bakarım. Bakımlı ise ben tav olmuşumdur zaten :) 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Önce yüzüne, sonra göğüslerine bakarım. Ama ellerin bakımlı olması çok etkileyici olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl tırnaklarına bakarım daha çok takma tırnak falan yaptırmışsa bununla uğraşılmaz diyorum 0 0 Yorumla
multiplexer Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. evet bakarim. el onemli. 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Direk göğüslerine bakarım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet elleri bakimlimi temizlik onemli 0 0 Yorumla
35-joker-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 88% 1 yıl Profildekl sensen eline bakamiycam sanirim 😄 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Başka yerleri daha çok dikkatimi çekiyor 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Elbette emanet edilir mi diye bakmak gerek 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet el bi de ayak bu detaylar önemli 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eline değilde daha çok aeyine 0 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet bakarım ama sadece ellerine degil tabiki 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Sol el serçe parmağına bakarım.. 0 0 Yorumla
Malikalgan001tlgrm Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Hayır bakmam dikat çekerse baktığım olmus tur 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. benimkine bakarlar 0 0 Yorumla
Parçalayaanpumaa Takip Et Bilge Yaş: 32 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Yaaaa neden sohbet sevmiyorsun 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bakarım 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben kıçına bakarım 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet eller önemli 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Genelde bakmam 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bakarım evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
En çok eller ilgimi çekiyor ellerin şekli benim için önemli
Evet bakarim kupa vale as hangisi Var bilmem sart:))
Dudaklar daha çok ilgimi çeker, eller sonra gelir
çok da şekilsiz olmamalı. fiziki ve doğuştan gelen kusurlar istisna tabi
Garip ama evet bakıyorum güzel ellere sahip bir kadın hoşuma gidiyor
genellikle kızların ellerine bakıyorum ben yalanım olmasın şimdi
İlk öne mutlaka ellerine ve tırnaklarına bakarım. Bakımlı ise ben tav olmuşumdur zaten :)
Önce yüzüne, sonra göğüslerine bakarım. Ama ellerin bakımlı olması çok etkileyici olur
Normal el :)
Bakılacak o kadar çok yer varken ele sıra geç gelir
tırnaklarına bakarım daha çok takma tırnak falan yaptırmışsa bununla uğraşılmaz diyorum
evet bakarim. el onemli.
Gözlerine ve bacaklarına
Direk göğüslerine bakarım
Çok dikkat etmem bakanıda anlamış değilim
Evet elleri bakimlimi temizlik onemli
Profildekl sensen eline bakamiycam sanirim 😄
Başka yerleri daha çok dikkatimi çekiyor
Elbette emanet edilir mi diye bakmak gerek
Karşı cinse bakmıyorum
Evet el bi de ayak bu detaylar önemli
Bakarım ama takıntı yapmam
Eline değilde daha çok aeyine