Cinsel Yaşam Karşı cinsin ellerine bakar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Elleri beni tahrik ediyor çok tuhaf Karşı cinsin ellerine bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
günes121212 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet ben büyük parmak severim daha erkeksi daha çekici buluyorum 5 3 Yorumla günes121212 1 yıl Uzun* olacaktı Yorumla ufukakar 1 yıl Büyük parmaklar parmaklarken hayal ediyormusun Yorumla günes121212 1 yıl @ufukakar Hayır etmiyorum oldu mu Yorumla
thekarsxx Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bakarım da tahrik ettiğinden değil , güzel diye falan 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bense kizlarinkine bakarım erkeklerde bir tiyo verirsen parmakları uzun olan etkegin şeyide uzun olur onu düşünerek te bakabilirsiniz 0 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Benimkileru atsam yorum yapar mısn? Sen tahrik olursan etrafımdaki kızları da tahrik ediyorum diye düşünürüm 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sanırım damarlı bir eli var. Bu gayet normal, erkeksi durur ve kadın için tahrik edicidir evet... 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet kesinlikle. El ve özellikle ayaklar beni çok etkiler. Düzgün, bakımlı, ojeli el ve ayaklardan aşırı etkilenirim. 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Lise yıllarında kız arkadaşımdan elleri yüzünden ayrılmıştım 😂 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Daha önce ellerimin güzel olduğunu söyleyenler olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok garip bir şekilde kişinin ellerinden nasıl bir çocukluk geçirdiğini anlıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayır kızlarda bu var normaldir biz erkeklerde ayaklar daha çok dikkatimizi ceker 0 0 Yorumla
ufukakar Takip Et Xper 6 Yaş: 59 1 yıl Bende karşı cinsin eline ellerken kendimden geçmiştim 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Tuhaf değil. Bende dikkat ederim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tahrik oluyor musun Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Hayır ben ayaktan olurum fakat ellerede çok önem veririm. Tahrik olmanda normal ayrıca Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Bakalım hoşuma gider ya ama tahrik kadar swğil 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet eli küçük olan makbuldür 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Damarlı eller çekici mi sence? 0 0 Yorumla
xsugardaddyx Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl evet bakımlı olmasını tercih ediyorum :) 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. :) kurek gibi elleri olmasin bayanlarin 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet knk benim elimden daha bakımlı olmalı ya 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bakarım 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Daha neler duyucam 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Memelerine bakarım 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bakmam 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok bea 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evet ben büyük parmak severim daha erkeksi daha çekici buluyorum
Uzun* olacaktı
Büyük parmaklar parmaklarken hayal ediyormusun
@ufukakar Hayır etmiyorum oldu mu
Bakarım da tahrik ettiğinden değil , güzel diye falan
Bense kizlarinkine bakarım erkeklerde bir tiyo verirsen parmakları uzun olan etkegin şeyide uzun olur onu düşünerek te bakabilirsiniz
Benimkileru atsam yorum yapar mısn? Sen tahrik olursan etrafımdaki kızları da tahrik ediyorum diye düşünürüm
Sanırım damarlı bir eli var. Bu gayet normal, erkeksi durur ve kadın için tahrik edicidir evet...
Evet kesinlikle. El ve özellikle ayaklar beni çok etkiler. Düzgün, bakımlı, ojeli el ve ayaklardan aşırı etkilenirim.
Lise yıllarında kız arkadaşımdan elleri yüzünden ayrılmıştım 😂
Daha önce ellerimin güzel olduğunu söyleyenler olmuştu
Çok garip bir şekilde kişinin ellerinden nasıl bir çocukluk geçirdiğini anlıyorum
bakmamaya calisiyorum kimseye yukselsem tekim zaten
Hayır kızlarda bu var normaldir biz erkeklerde ayaklar daha çok dikkatimizi ceker
Bende karşı cinsin eline ellerken kendimden geçmiştim
Evet çok dikkat ederim
Tuhaf değil. Bende dikkat ederim
Tahrik oluyor musun
Hayır ben ayaktan olurum fakat ellerede çok önem veririm. Tahrik olmanda normal ayrıca
Bakalım hoşuma gider ya ama tahrik kadar swğil
Evet eli küçük olan makbuldür
Ben ayaklara bakıyorum
İlk baktığım yerlerden
Damarlı eller çekici mi sence?
evet bakımlı olmasını tercih ediyorum :)
:) kurek gibi elleri olmasin bayanlarin
Evet, neler neler var 🤭
Al ellerim senin olsun
Eevet eller benim ilgimi çekiyo yaa🤭🤭
Göğüslerine bakarım
Evet knk benim elimden daha bakımlı olmalı ya
Bakarim
Bakarım
El ayakla işim yok. Becerip geçerim.
Daha neler duyucam
Benim ellerim de büyük
Sanmam