- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır senden iğrenmiyor maalesef o bölgedeki ıslaklığı hissetmek istemiyor , senden iğreniyor olsa bal kutunun çevresini öpmezdi, sadece bir ihtimal, onu rahatsız edici bir koku varsa bu yüzden delice yalayıp emerek sularının tadına bakamıyor klitosini dudaklarının arasına alıp , diliyle ezerek seni çıldırtmayı çok istediği halde kendini tutuyor olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılbal kutun yalanmazsa bence ayrılık sebebi ayrılmazsan da yalayacak birini bul o kutuyu çünkü bence bal kutusu yalanmazsa kadın o seks eksiktir seni bu zevkten mahrum bırakmaya asla hakkı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAhh canım ya çok kötü olmuş senin için. Ben Kendi prensesimi bu konuda gayet mutlu ediyorum görsen havalara uçuyor zevkten gittikçe güzelleşiyor benim bebeğim bu yüzden
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle durumlarda direkt “iğrenme” gibi olumsuz bir yargıya varmak çok kolay ama gerçek çok daha basit olabilir. Herkesin cinsel tercihi ve konfor alanı farklıdır; oral seks yapmayı tercih eden biri, karşı tarafın da aynı şeyi yapmasını beklemek bazen yanlış olur. O adamın “böyle bir alışkanlığı yok” demesi, seninle ilgili olumsuz bir şey düşündüğü anlamına gelmez. Belki sadece o konuda rahat değil, ya da denemek istemiyor olabilir.
Bal kutunun kenarlarını öpmesi, sana yakın ve sevgi dolu davrandığını gösterir. Bazen insanlar belirli şeylere alışkın olmayabilir, denemekten çekinebilir ya da kişisel tercihleri vardır. Bu tamamen senin değerini ya da aranızdaki ilişkiyi sorgulatacak bir durum değil.
En iyisi, bunu zorlamadan, aranızdaki iletişimle, birbirinizi anlamaya devam etmek. Sevgi ve saygı olduğu sürece, herkesin rahat olduğu sınırlar farklı olabilir ve bunlar zamana bağlı olarak değişebilir.
12 Yorumla
Soran1 yılSordum ve domine edilmiş gibi hissediyorum baskın taraf ben olmak istiyorum dedi haklıymışsın sanırım en iyi yorum senindi. Evet seni sevmiyor diyenler çok oldu ama sevmese ta uzaklardan yanıma gelip beni bebeği gibi koruyup kollamazdı ki 🥲
Cevap sahibi1 yılBelli olmaz. Belki yarın öbür gün fikride değişir. Kendini üzme.
1 yılDaha önce yaşadığı bi ilişkiden dolayı iğrenmiş olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılAma sonuçta benimki hijyenik her yanına gitmeden cilalıyorum 😞
- 1 yıl
Doğru oda onun iş bilmemezliği keşke benim yanıma gelsen de ben bi yalasam off keşke yanında olsaydım ıssırır yqlqrdım seni ohh dilimi içine sokarım 😋🥵❤️🔥
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılistediğini bulamıyorsan anlamı yok muhtemelen sevmiyor bahane buluyor
06 Yorumla
Soran1 yılYa başta öyle düşündüm ta ki beni ne zaman ailenle tanıştırcan ciddi düşünmüyır musun beni oyalıyor musun falan dedi. Şaşırdım çünkü erkek olan o benim demem gerekmiyor mu? Ya çok kafam karışık
- 1 yıl
sağlam yerden girmiş mevzuya muhtemelen ters köşe yapmış kartları doğru oynamış seni inandırmak için.. bence ayık olman lazım bu konuya yoksa sonrasında keşkelerle dolarsın üzülmeni istemem
Soran1 yılİyi de bir kaç hafta önce ayrıldım. Neredeyse her gün kapımda yattı beni bırakma diye 🤦🏻♀️
- 1 yıl
tezat şeyler aslında ama anlattığından çıkartığım sonuç bu birazda incellik var gibi ama bilemedim sence?
Soran1 yılBence de sordum yeniden ben yalarsam domine edilmiş hissederim. Ben baskın olmak istiyorum yoksa iğreniyorum mükemmelsin dedi...
- 1 yıl
ne alakası var domine eden tarafım çokuzun yıllardır ama bir kadını yaladım diye hiçbir zamandomine edilmiş olmadım onun lezzetini dudaklarımda hissettiğim için... saçma
Başkası senin balın tadına baktığında arkandan ağlar boş ver.
02 Yorumla
Soran1 yılAma seviyorum da adamı da tadına baksa beni sevdiğini daha da hissederdim bir tık kırdı o gece kalbimi yanş
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılMeraklanma zaten ne kalmış, ilerleyen zamanlarda yapacağına eminim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalamış yalanıp emilmezmi o bal kutusunun dudakları
03 Yorumla
Soran1 yılŞey dominantlığını kaybedermiş de
Cevap sahibi1 yılCok aradınmı bu cahili 😀
Cevap sahibi1 yılSeni kendinden gecırebılen erkek domınanttır
Gizli Üye(18-24)1 yılCiddi düşünüyon ve oral seks mi çektin dkkdkd geçmiş olsun yakında ayrilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin bal kutunu ben olsam öyle bir yalardım ki orgazm olana kadar çekilmezdim oradan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşın ağzının tadını bilmiyor çok tatlı ve lezzetli
00 Yorumla
1 yılKendisinin zevki dir demekki istemiyor dur yalamak ama şöyle birsey var tarla sürülmeden ekinmez an yalanmadan sikilmez kekdosodkfkdfk
00 Yorumla
1 yılBu kadar önemli mi senin için bal kutunun yalanması. Şart mı
02 Yorumla
Soran1 yılÜzülüyorum sonuçta sevdiğim insan
- 1 yıl
Saygı duymak lazım ya. Bende mesela yemeğin içinden böcek çıksın kenara koyar yerim ama iğrenç olmamasına rağmen soğan olan bir yemeği yiyemem
1 yılYalamazsam ayrılırim de
25 Yorumla
Soran1 yılBiraz sert olmaz mı 🥲
Soran1 yıl@Görkem767 leldlslxlslxşsş
Soran1 yıl@Görkem767 yakında ben de onun elini ayağını bağlayacağımm
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Acaba kötü mü kokuyor iğreniyor mu
08 Yorumla
Soran1 yılAbi diyorum ya adam kötü koksa bacaklarımın arasına kafasını koyup uyur mu aw
Soran1 yılAw dedim ama küfür değil ha şu emojiye karşılık geliyor : 🥲🥲
Soran1 yılAhahaha ufff yukarda bir adama yazdım ingilizcesi yok bana küfür mü ediyorsun falan celallendi delirdim ya 😅 neyse moralim düzeldi en azından konu bal kutusundan dile kaydı
Soran1 yılSenin de 🥰
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihi
08 Yorumla
Soran1 yılNiden suratına oturamayacak mıyım ben bu adamın 😞
Soran1 yılYok hocam bu adamı seviyorum ben
Soran1 yılHaklısın 😌
Soran1 yılTeşekkür ederim sana da 🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılBelki begenmemisdir
04 Yorumla
Soran1 yılBeğenmeseydi iki de bir her düşürdüğü yerde seks yapmazdı herhalde
- 1 yıl
Yalamak ayrii
Soran1 yılAbi arkadan yalarım anca diyor ben de yalayacaksan önden anca diyorum
- 1 yıl
Bu yorumunla erkek oldugunu anladim bi bitmediniz fakeler mkk
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bal kutusu 😂 tamam fake teyze
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Demekki orayi yalamayi sevmiyor
00 Yorumla
1 yılSende yalatacak başka birini bul
00 YorumlaMerhaba, bu bencillik aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılyazık olmuş sana :p
00 Yorumla
1 yılTut kafasını bastır göm ya ŞFJACHŞVJŞXHE
42 Yorumla- 1 yıl
Direk yatırıp otursun bence nefes aldırmasın
Soran1 yılMfmdmsmdlsllx
Gizli Üye(30-35)1 yılBencil bir adamla berabersin. DEğmez
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılpişman olacak ne var
sordun cevap verdin görmednin bile
Soran1 yılDaha yeni okuyorumm
Cevap sahibi1 yılgüncelleme yazınca herhalde okudun dedik
Soran1 yılO kadar çok yorum geldi ki
Cevap sahibi1 yılheeee
Gizli Üye(25-29)1 yılYalayama ver sen de
02 Yorumla
Soran1 yılAma onu seviyorum ben
Cevap sahibi1 yılAma doyurmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSen seviyorsan yapması lazım normalde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Sen yalamıyosan bende yalamam de
03 Yorumla
Soran1 yılŞimdi sıkıntı tam olarak şurda ki... 😄 benim hoşuma gidiyor ama ikinci zevkten de mi vaz geçeyim
Soran1 yılAma inlemesi hoşuma gidiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü sizi sevmiyor evlilikte olmaz
019 Yorumla
Soran1 yılYüzük taktık bile aw
- 1 yıl
Hitaba dikkat ss alın ilerde görürsünüz
Soran1 yılBen hitabı abi hitabın neresi ters
- 1 yıl
Size iyi geceler
Soran1 yılİngilizce de bilmiyorsan yorum yapma
- 1 yıl
Anadilim
Soran1 yılHa o zaman aq kelimesinin duygusal manada kullanıldığını biliyorsundur dayı. Üstelik I * sorry the hear that vs vs. Anadilini bilmiyorsan öğreteyim
Soran1 yılAw* gece gece sinirlendirdin boş yapacaksan yazma
- 1 yıl
Türkçe kullanınız
Soran1 yılSince you don't understand, I can explain it in your native language. Aw mean is I * sorry hear that. Kapiş
- 1 yıl
Farklı dilde yazarsanız kaldırılır ben size söylemiş olayım
Soran1 yılDayı senin anadilin ne?
- 1 yıl
Türkçe ama isim gereği 3 dil daha biliyorum müşterilerle onların anadilinde konuşuyorum ama yorumda şov yapmıyorum size iyi günler ufaklık
Soran1 yılHa dayı benim ana dilim Rusça, yanında Almanca B2, Türkçe C1, İngilizce C1 biliyorum. Kelimenin anlamını bilmiyorsun beni burada tehdit ediyorsun. Git aw kelimesi İngilizce'de ne olarak kullanılır öğren sonra işin için üç dili öğrenmiş olursun
- 1 yıl
Ufaklık büyüde gel olur mu
Soran1 yıl24 yaşında mühendisim ben sen lütfen interneti azalt
- 1 yıl
Büyüyüp gelin
Soran1 yılBelki cevabını silip çok büyüksen iletişimi kesebilirsin bir olgunluk yapıp ne dersin?
- 1 yıl
Cevap yazmayin iletişim kesilir
Gizli Üye(30-35)1 yılBal 🍯 tadını bilmiyor
00 Yorumla
1 yıl69 yapın yüzüne otur
02 Yorumla
Soran1 yılAhahaha bunu önereceğim
- 1 yıl
önerme yap
İğreniyor
05 Yorumla
Soran1 yılİğrense bacaklarımjn arasında yatmazdı
Soran1 yılAma iğrenç değil temizliğime dikkat ederim. Dur bir de ona sorayım iğreniyorsa bir daha seks yapmam olur biter
Soran1 yılsordum iğreniyorsan seks yapmayalım diye. Bana nişanlımsın bokunu bile yerim ne iğrenmesi dedi... Ama şuanda bana nasıl böyle düşünebilirsin sana yetmiyor muyum diye trip atıyor 🥲
Ağzına osur adamın
04 Yorumla
Soran1 yılAy çok güldüm ldkfslfklskg
Soran1 yılUtançtan uzaya çıkmak istemiyorum
Mal işte
05 Yorumla
Soran1 yılAma evleneceğiz yakında
Soran1 yılElini kolunu bağlar yaptırırız
Trol demi
03 Yorumla
Soran1 yılCiddiyim gerçek. İg ağzı kullandığım için fake gibi gelmiştir
Soran1 yıl2 yıl bildiğin nişanlıyız
1 yılOnla konuşmadnmi bunu
02 Yorumla
Soran1 yılKonuştum bana ancak arkadan yalarım diyip duruyor
- 1 yıl
Peki napcaksn
1 yılSeks oluyor mu peki?
06 Yorumla
Soran1 yılOluyor hatta rahat da bırakmıyor durmuyor
- 1 yıl
Ama seni de yalamıyor, vajinanı mı beğenmiyor?
Soran1 yılDün sordum ve kucağına alıp aksine deli oluyorum ama erkek adam yalamaz dedi 🥲
- 1 yıl
Saçmalığa bak, yalamak kadar güzel bişey var mı? Uzun uzun yalamadan onun tadına varılmaz. Hiç yalayan oldu mu seni?
Soran1 yılHayır ilkim bu benim aynı zamanda nişanlım
- 1 yıl
Yalamadan mı sokuyor?
1 yılYüzüme oturma olayını çok seviyorum ya
00 Yorumla
1 yılBen isterdim her yerini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek arkadaşına sorabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Daha tadını almamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHarbi mi
00 Yorumla