her türlü var bir tane omurgalı çıksın bağı bahçeyi yaparım ekonomiyi düzeltiriz ama çıkmaz onun için yiyici değil sorumluluk sahibi Avrupalı falan lazım
Ben de turkum direkt turk kadinlari omurgasiz diyorsun abi bu nasil is ben hic laf ediyor muyun turk erkeklerine gunluk yolda yururken bile taciz ediliyorum ama biri boyle yapti diye hepsini suclayamam ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kişiye göre değişirr
Cok mu önemli performans abicim ya ileri geri tamam işte...
Kötü demeyelimde şeyleri küçük oluyor diyorlar.. cinsel lik kişiye göre değişir
Hormonun etkisi illa vardır ve kisiye göre de değişir sağlık önemli bir şey
Bence hem kişiden kişiye hemde ırka değişir, asyalilari görmüyonmu kılsız gay gibiler bide bamyalar
Valla ben seylerini gormedim ama bence irkla alakali degildir kisiden kisiye degisebilir tabii
Bana laf mı attın bende görmedim söylenen efsaneden yola çıktım sanki gayim şey görüyorum
Yok be laf atmadim skskdbsksb
Sağlığa göre değişir birde hormonlara göre
kim dediyse kolpa
Abicim bunu herkes diyor siyahiler iyidir asyalilar kotudur diye
Atletikle alakalıdır o abicim senin geyliğini bilemem
Ne gayligi ya
abicim diyince
Aliskanlik ya
he iyi atletikle alakalı o ama kas oranı zencilerde daha fazla eski kız arkadaşım siyahiydi mesela ama kadın diğer kadınlardan daha atikti misal
Oha siyahi kiz mi
Cok iyi ya
Asyalıda tanıdım bizde profil çevresi fazla sıra slavlarda onlar iyiydi bana, Türk kadının sürekli omurgasızlığı bitirdi bizi çünkü.
Turk kadinina laf yok
her türlü var bir tane omurgalı çıksın bağı bahçeyi yaparım ekonomiyi düzeltiriz ama çıkmaz onun için yiyici değil sorumluluk sahibi Avrupalı falan lazım
Sus ya gece gece sinirlendirdin beni
Sen niye sinirlendin sana laf söylemedim, kusura bakma yani
Ben de turkum direkt turk kadinlari omurgasiz diyorsun abi bu nasil is ben hic laf ediyor muyun turk erkeklerine gunluk yolda yururken bile taciz ediliyorum ama biri boyle yapti diye hepsini suclayamam ki
Herkesi suçlamadım işin geneli böyle bizdede sakat elbet çok.
Haklisin tabii
Neyse iyi geceler
sizede
Ben arabım ve asla bıkmam gece boyu dik
kişi
Kişiye göre
Senin performans nasıl
Kişiye göre
Kişiye göre
kişi
Kişiye göre
Kişiye göre