Yatakta kızın inlemesi, gücünün size yetmemesi, kıvranmasını sever misinizz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEn sevdiğim şey yalvarması uzun uzun ilgilenirken yalvarıp küfürler eşliğinde artık beni mip demesi o öyle yalvardıkça daha fazla yalamak emmek kıvranması çizmeye çalışması sırtımı ama gücünün yetmeyip gene benim hakim olduğum onun hafif hafif canını ykarak zevk verdiğim ana dönüşmesi en sonda onun istediği şekilde onu mipmem çok zevkli
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSavunmasız veya tamamen hareketsiz bıraktığım kadına hğkmetmek, acı verip zevkle harmanlamak, sertliğin sınırlarını zorlamak herkesin yapabileceği şeyler değildir. Ustalık ister, uzmanlık ister, beceri ister, tecrübe ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAmatör utangaç bir kıza bazı şeyleri yaşatmak bazı yüzeysel şeyleri o kıza yapmak öyle mükemmel bir zevk ki bazı şeyleri o kıza yaparken kızın zevk alışını hissetmek
17 Yorumla
Soran1 yılUtangaç kızlardan hoşlaniyorsun yanii niye
Cevap sahibi1 yılÇok özel bazı şeyleri böyle bir kızla yaşamak gerekiyor
Utandığı için eliyle saklayıp erkeğin bazı şeyleri yapamayacağını düşünmesiyle o kıza bazı şeyleri yapan olmak
Cevap sahibi1 yılİnanması güç bazı şeyleri yaptırır böyle bir kız
Soran1 yılAnladimm
Cevap sahibi1 yılSadece yüzeysel şeyleri o kıza yapmak ve bu kızda bazı şeyleri yaşamak için olan özellikler ayrıca zevk veriyor
Cevap sahibi1 yılBir kızı asıl deli eden şeyler ne biliyor musun
Soran1 yılNeymişş
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır gitmez. baskın kadın severim
00 Yorumla
1 yılİsterim onu bağlasam da bana hiç karşı koyamasa
22 Yorumla
Soran1 yılYokk böyle bir amacım yokk sevgilim var
- 1 yıl
Amacın olmasa da yaz hayatı amaçlarla sınırlı tutmamak lazım
1 yılKadını inletmek ve onu pozisyondan pozisyona sokmak çok güzel duygu
15 Yorumla- 1 yıl
Sen böyle misin
Soran1 yılEvett
- 1 yıl
Sana sahip olmayı çok isterdim
- 1 yıl
Var mı birisi
Soran1 yılVarr
Gizli Üye(30-35)1 yılGenelde oyle oluyor partnerlerim ozellikle teslim olduklarında hoşuma gidiyor asiri bağırmiyorsan
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCok bağırır misin
Soran1 yılO kadar bağırmam ama genelde çok inliyorum yaa elimde olmadan sevgilim sert sevdiği için üstüme geliyor baya
Cevap sahibi1 yılInlemen tahrik eder nasil izliyorsun acaba merak ettim hic ciglik atmadin mi sen
Soran1 yılYa çok detay vermek istemiyorum ama minyon bir kızım sevgilimde yapılı biri ondan bazen coşturduğu oluyor dhhsydydh
Cevap sahibi1 yılburada bende detay veremiyorum şikayet ederler diye izin verirmisin gizliden cikmama
Cevap sahibi1 yılDaha rahat anlatabiliriz ıkimizde
1 yılevet çok hosuma gidiyor
zaten köle efendi ilişkisi seviyorum ve zorla fantazim var127 Yorumla- 1 yıl
sen kedi gibi misin yatakta
- 1 yıl
ben aşırı maskulen bir tipim yatakta da öyleyim bence baskın olan araf sadece erkek olmalı kadın da itaat etmeli ayak uydurmalı
Soran1 yılSevgilim baskın kişi
- 1 yıl
güzel
ben 188 im minyon kızları çok seviyorum çünkü daha dominant hissetitiriyorlar bana yatakta.
senin boy kilon kaç
Soran1 yıl156 46 kiloyum
- 1 yıl
tam istediğim fiziksin
biraz zayıf olsanda ki ben zayıf seviyorum
sana 7 8 posta atabilirim kucağımdan indirmem ki seninde en sevdiğindir kucaktır bence
Soran1 yılSevgilim genelde kucağina alıyor
- 1 yıl
evet tam kucağa almalıksın
partnerim olmanı çok isterdim
saatlerce bırakmam seni kızım
26 yaşındayım bu arada
Soran1 yılUmarım kendine göre birini bulursunn. 19 yaşindayiz sevgilimle evet o bırakmıyor beni hiç
- 1 yıl
benim 1 fbym var zaten 176 boyunda
fakat minyon kızla olmayalı çok oldu.
peki senin sevdiğin şeyler neler skste? - 1 yıl
partnerim olmak ister misin
Soran1 yılİstemem
- 1 yıl
gerçekten senin tüm isteklerini gerçekleştirebilirim
eminim pişman olmayacağına
saece 5 dakika gelsene mesaj kutum açık - 1 yıl
konuşmama izin ver
Soran1 yılHayır sacmalama be 1 yıllık ilişkim var çok aşığim sevgilime. İstemiyorum yazma
- 1 yıl
anlamıyorsun
biliyorum sevgilini sevdiğini
sadece 5 dakika konuşma izni ver bana bekliyorum
Soran1 yılYok abicim istemiyorum ben hiçbir şey hadi
- 1 yıl
çok canım çekti seni
beyaz tenli misin?
Soran1 yılBeyaz tenliyim ben. Sevgilimde açık buğday tenli ve yeşil gözlü
- 1 yıl
beyaz ten en sevdiğim ya
kızım sen tam istediğim partnersin ))
sevgilini sormuyorum ya o zaten senden faydalananıyor
- 1 yıl
nerde yaşıyorsun
Soran1 yılSende klasikmişsin varya bu sitede sevgilimi kötüleyen çok oldu ben bunların hepsine gülüyorum sadece. 1 yıldır kimseyle olmadığım kadar mutlu etti beni o benim ilkim. zor günler geçirdim o sildi gözyaşımı o da yaşadıgi şeyleri sadece bana anlatabiliyor zaten evlenmeyi istiyor ama ben hazır değilim meslek edinmeden evlenemem yani ondan başkasına körüm
- 1 yıl
ben sevgilini kötülemedim ki hiçbir zman sadece sen tam istediğim gibi bir partnersin diyorum belkide hayatımın partnerisin sen var ya yıllarca seni bırakmam. sana demiyorum ki sevgilini birak bana gel
hayır seni ben de tatmin etmek istiyorum
gerçekten seni hayal ettim de çok hoşlandım senden
Soran1 yılİzmir'de yaşıyoruz. Sevgilimi kotuledin bir kere. Hayatının hiçbirşeyi değilim. git sevgilini tatmin et.
- 1 yıl
nerde kötüledim söylesene?
İzmir demekkk, eminim aşırı güzelsindir de izmirin kızları hep güzel olur ))
güzlerin ne renk
sadece haftasonları geleyim bana ayır vaktini 5 6 posta atıp gideyim yakınım sana kendi arabam var
Soran1 yılAnhstsysyshshsyss ne kadar komiksin sevgilim gibi yeşil gözlüyüm ama yok güzel falan değilim bir yürü git kendine posta at o arabanda senin gözüne girsin arabaymiş m al abaza
- 1 yıl
niye sinirlendin be bu kadaaar
ne pis ağızlıymışsın sen ))
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılGüreşiyor muyuz mk yatakta jskdk
Bu bakirelerin seksi kafalarındaki kurgudan ibaret sanması komik02 Yorumla
Soran1 yılGaliba baskın karakter sen değilsin
Soran1 yılBencede bilmeyen yorum yapmasinn evet dinlemeyinn
Gizli Üye(25-29)1 yılHemde nasılll hiçbir şey yapamaması ve sadece inlemesi o an...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBöyle şeyler yazarak sapıkların içindeki sapıgı ortaya çıkarıyorsunuz böyle şeyler yazmayın lütfen
03 Yorumla- 1 yıl
@nicksevmeyenadam61 insanları sexe teşfik ediyorlar :d
- 1 yıl
Sekse olsa yine iyi biraz daha sertliğe sadistliğe zorbalıga teşvik ediyorlar
- 1 yıl
Herşeyin bir adabı vardır biz çizgimizi bozmayız :)
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yaa izlemeler varya bizi acayip azdirir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bayılırım, yatakta baskın biriyim, popoyu tokatlamayi seviyorum sert
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSende pasif olmak biraz zorla olması yönlendirilmek istiyosun. Çekingen ama istekli bi kızsın en sevdiğim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın yatakta savunmasız ve itaat etmesi gerek bence güç ve kontrol bende olmalı
00 Yorumla
1 yılsadist olduğum için kadınımı çaresiz savunmasız görünce ateşim tavan yapıyor kendimi kaybediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet tabiki gider
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet çok hoşuma gidiyor
11 Yorumla- 1 yıl
En savunmasız anı dogy pozisyonunda
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet gider hele ki minyon olursa. Ben 2 MT ye yakın biriyim küçücük kalsın yanımda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet... Birde minyon ise çok zevkli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılZaten yatakta hep ipleri ben elime alırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBayılır buna erkekler 😋
00 Yorumla
1 yılUuuvvv hem de nasıııllllhh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Karşilik verilmezse olmaz
00 Yorumla
1 yılHemde nasıl tüm ağırlığımı hissetmesini isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evt özellikle grup ta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oo süper olur tahrik edici
00 Yorumlafelaket eski sevgilim tecavüz seviyordu
00 Yorumla
1 yılBayılıyorlar
33 Yorumla- 1 yıl
@Asi3d banane bu bilgiden
Gizli Üye(25-29)1 yılSen arzulanan tipsin
15 Yorumla
Soran1 yılYaa anladimm
Cevap sahibi1 yılBöyle evire çevire yapilirsin her pozisyona girersin bişey demezsin
Soran1 yılÖyle oluyo zaten shgddhduddhdhf
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yılBen 19 sevgilimle aynı yastayizz
Gizli Üye(36-45)1 yıl195 ım zaten yetmyooo
02 Yorumla
Soran1 yılNe yetmiyoo
Cevap sahibi1 yılkarsıdakının gucu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet gidiyor çok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılZevk iniltilerini çok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsen akrep burcu musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeks değil tecavüz oluyor o dediğin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen biraz teslim olmayı seviyosun dimi harika
030 Yorumla
Soran1 yılGücüm ona yetmediği için teslim olmak zorunda kalıyorumm
Cevap sahibi1 yılAma hoşuna da gidiyor bu durum dimi çok zevk alsan çok kıvranır inler misin karşı koyamıyorsun bide
Soran1 yılHoşuma gidiyor ama canımı da yakıyor o an. yine de seviyorum
Cevap sahibi1 yılOlsun olsun olsun bolbol yalasın seni girmeden sende aleti yala. Canın tabiki yanar ama sen aletin zevkine tadına odaklan. İstediğin kadar bağır inle kollarını oynat çırpın. Okadar hoşuna gider ki adamın. Seni fırsat vermeden evirir çevirir sen adamın üzerindeyken bile fırsat vermez sana alttan devam eder. O an zevke odaklanıyorsun dimi çok ıslanıyor musun
Soran1 yılÖyleyim onunla zatenn
Cevap sahibi1 yılYaşlarınız kaç peki
Soran1 yılİkimizde 19
Cevap sahibi1 yılÇok uzun sürüyor mu ilişkiniz yatakta. Sen karşılık veremediğinde içindeyken. Zorlandığında nasıl ilerliyor durmuyor dimi
Soran1 yılÇok uzun sürüyor ya. bırak dediğimde ya da itmeye çalıştiğimda daha sert davranmaya başlıyor ilkte çok ağlatmıştı beni durmuyor kolay kolay
Cevap sahibi1 yılDurmaz ki seni zorlamak istediğinden değil. O senin zevkini aldı mı içinde oldu mu durmadan kökleyesi gelir ki sen zorlanınca bu onu dahada iter. Öyle hoşuna gider ki aldığı büyük zevkle hiç çıkmak istemez içinden. Uzun sürmesi emin ol güzel. Sen ağladıkça seni yatakla arasına sıkıştırır. ya da eliyle kontrol altına alır seni üstüne alsa bile alttan kökler kaçamazsın. Ağlarken dyr diye yalvar adeta
Soran1 yılAnladım. zaten sadece ağladigimi görünce yavaşliyor biraz o kadar yoksa tutuyor yani
Cevap sahibi1 yılAma arada kontrolü nadirde olsa sana vermeli sen kucakta içine alıp zıplarsan zevki kendine göre ayarlar bide nasıl desem tadını öyle bi al. Kendin ayarla zevki. Uzun olmasada kısa süre müsade eder sonra dayanamaz yine kendi kökler. Şimdi mesela otelde yapsamız senin seslerin yan odaya gider mi. Okadar kıvranıyor inliyor musun
Soran1 yılYa zaten bazen kontrol bende olur ama dayanamadığim an o devreye giriyor direkt durmadan. ses gidebilir çok üstüme geliyor çünkü. Çok şey olduğumda kontrol etmeye çalışıyor beni genelde öprek ya da eliyle susturuyor
Cevap sahibi1 yılÇok doğal evli uzun süredir sevişenler bile ses çıkar diye panik oluyor. Sen zevkine bak harika bişey inlemen bağırman. Baksana uzun süre içinde kalsa dayanabiliyorsun yine dimi alıştın
Soran1 yılDayanamadığım oluyor ama yine aliştim yani
Cevap sahibi1 yılBişey sorcam. Öyle istersin manasında demiyorum istemezsin sadece merak ettim. Sence sevgilinle birlikte hoş çekici hoşuna giden biri daha olsa ortamda. Sen iki kişiyle dayanabilir misin sence. Sadece genç kız olarak dayanılır mı onu merak ettim
Soran1 yılSevgilimden başkasina gözlerim kör. Sevgilime zor dayaniyorum 2. De ölürüm falan heralde
Cevap sahibi1 yılBence dayanırsın ya. Tabiki narinsin zorlanıyosun karşı koyamıyorsun uzun sürüyor flan ama uzun süre içinde dayanabiliyosan tabi istemezsin o ayrı da olsa yapsan bnce ölmezsin. Sence 🙃
Soran1 yılYok ya yapabiliceğimi sanmiyorum zor yani
Cevap sahibi1 yılİlişkiye girmedenki çekingenliğinle yaşadıktan sonraki arasında çok fark var mı. Yoksa korkuyodum ama alıştım mı diyosun
Soran1 yılİlklerde korkularım oluyordu ama o aşmamı sağladı. Bazen utanıyorum hâlâ elimde olmadan varya onunda hoşuna gidiyor utanmam bilerek utandırıyor beni
Cevap sahibi1 yılHarikasın tabiki hoşuna gider utanman. Dahada çeker sana kendini. Oral seviyor musun peki yapılması mı yapmak mı daha hoşuna gidiyor
Soran1 yılO bana hep yapıyordu ben de sonradan yapmaya başlamiştim onun yapmasını seviyorum
Cevap sahibi1 yılEveet kadının kıvranması zevk alması. Erkeğinde tadını ala ala. Öyle zevk vermek için değil tadını ala ala bayıla bayıla yalaması kadınıda daha tahrik eder bencede. Genelde evde mi buluşuyorsunuz kaç günde bir sevişiyorsunuz ki. Seninde canın istiyor dimi yapmadıkça
Soran1 yılHep evde oluyoruz. Haftada 3 kere falan
Cevap sahibi1 yılTam kıvamında. İmkan zaman bulup kafada rahat uzun süre seninle olabiliyorsa aklı çıkıyodur. Tabi sende nekadar zorlansanda o tadı almayı istiyorsun zevki arzuyu 🙃Gece kalamıyorsundur muhtemelen gecede kalabilsen onunda ortamı farklı olur. Gece sabaha kadar rahat bırakmaz seni
Cevap sahibi1 yılSenin yaşında kız arkadaşım vardı. Abdye gitti sonra okumaya. Cidden bişey diyeyim mi inanılmaz arzulu istekli oluyosunuz o yaşlarda
Soran1 yılYo gece onda kaldiğim çok oldu öğrenci evinde kaliyo kendi bende aynisi insan sevdiğini istiyor tabi
Cevap sahibi1 yılOzmn harika. Sevişmek çok gğzel bişey dimi. Nekadar zorlansanda seni o istekli gördü mü nasıl durabilir ki seni bağırtmadan. Dimi
Cevap sahibi1 yılBöyle hoş bulduğum biri olunca heleki senin gbi 19 20 yaşında diyorum acaba çok zorlanır mı yatakta ya da tam tersi mi acaba. Bazı kızlar cidden nasıl desem çok cilveli kendini göstermeyi seviyor ya. Erkek işi biliyorsa her türlü kız inler durmadan dimi
Gizli Üye(30-35)1 yılyatağa bağlamayı çok seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYooo benimle mücadele edeni severim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her erkek sever ve ister
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılhem de çok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevilmezmi hemde nasıl zevkli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet deli oluyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Her erkek sever
00 Yorumla
1 yılHayır gitmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek sevet
00 Yorumla
1 yılBazen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen öyle misin
14 Yorumla
Soran1 yılÖyleyimm
Cevap sahibi1 yılÇok inler misin
Soran1 yılEvett ama elimde değil yanii sevgilimin rahatsız olmasindan çekiniyorum
Cevap sahibi1 yılHmm hoşuna gider belki
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaç
016 Yorumla
Soran1 yılİkimizde 19
Cevap sahibi1 yılNe zamandır yapıyorsunuz
Soran1 yılBiz 1 yıldır sevgiliyiz 3 aydır başladık
Cevap sahibi1 yılNerde yapıyorsunuz
Soran1 yılİkimizde ayrı öğrenci evlerinde yaşıyoruz evi ona ait bazen o beni alıyor ya da yanıma geliyor
Cevap sahibi1 yılRekor kaç posta
Soran1 yılDetay yokk
Cevap sahibi1 yılKız söylesene😂
Soran1 yılYa sert davranıyor genelde zaten minyon bir kızım sen düşün artik
Cevap sahibi1 yılBoy kilon kaç
Soran1 yıl156 46 kilo
Cevap sahibi1 yılMemen kalçan küçük mü
Soran1 yılFiziğim çok iltifat alır
Cevap sahibi1 yılKalçan memen büyük mü
Soran1 yılAy evet orantılı fiziğim
Cevap sahibi1 yılGüzel zikiyodur o zaman
Gizli Üye(36-45)1 yılEn sevdiğim