Minyon bakire birde erkeği sertse onu zorlar mı yatakta? Çok acı çeker mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayMinyon bir kızın yatakta zorlanıp zorlanmaması, fiziksel özelliklerinden çok, kişinin rahatlık seviyesine, iletişime ve partnerle uyumuna bağlıdır. Boyut farkları, cinsel deneyimi etkilemektense, her iki tarafın da rahat ve mutlu olmasını sağlayacak bir denge kurması daha önemli. Pozisyonlar, iletişim ve duygusal bağ, yataktaki rahatlığı artırır. Yani minyon olmak, zorlanmaya neden olmaz; doğru yaklaşım ve anlayış ile her şey yolunda olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Minyon kadın bi erkek için lükstür. Ben çok severim yormaz. Minyon olusun zorlayıcı ya da kolaylastırıcı degıldır. Vajine esnektir fogru kısı oldugu takdırde sen kasmadıgın takdırde yapanda biliyorsa nasıl yapması gerektıgını bı sure sonra acı diner zevk almaya baslarsınZ
01 Yorumla- 8 ay
Yaşamak istediğin deneyime bağlı soft bi deneyimse partnerin anlayış sahibi biriyse misyoner pozısyonunda guzel bı onsevısme sonrası oral vs. Mısyoner en esnek olacagın pozısyon oldugu ıcın gozlerınle elını koluna ce gobegıne koyup onu cekıp ıterek kontrolu azda olsa elıne alıp bu hıssı yenebılırsın. Ancak beklentın sertse cocuk senı duvara dayar kucagaına alır ayakta yapar sacını ceke ceke doggyde yapar bu tamamıyle istekle oranfılı bisey.
Eğer serti düzgün yaparsa sorun yaşamaz seviyorsan zevkten uyarsın fakat karşındaki seni düşünmeli bencilin teki olmamalı yapar mı sence öyle bişey
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı. Hayır önce erkek onu güzelce yalayıp ıslatırsa rahatça içinde kayar
02 Yorumla
Soran8 ayErkek baya sertse peki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
8 ayMinyon kız zorlanmaz uzun 1.72 uzun tahata kız daha zorlanır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayKızın nelerden hoşlandığına bağlı.. Ama minyon çok tatlı olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Cok zorlanir. Yasadim. Biliyorum. Yerinden 15 20 dk kalkamaz
00 YorumlaKarşındakine bağlı bi olay ama eğer böyle bi kız ve istekliyse altımdan çıkamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayDaha yırtıcı oluyorlsr genelde bakma ufak tefek durduğuna 😂
02 Yorumla
Soran8 ayBen de erkeğimi parçalardım
- 8 ay
Minyonsan neler yapacağını tahmin edebiliyorum ya içlerinde bir canavar var resmen 😂😂😂
Gizli Üye(45 üstü)8 ayevet. kız birazcık zorlanacak ki tadı daha tatlı keyifli olsun ;) o yüzden her zaman minyon kızları daha çok sevmişimdir yatakta.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
8 ayKüçük kuşun ağzı büyük olur derler, sanmıyorum zorlanacağını rahat alırsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
8 ayPartnerine göre değişir
00 Yorumla Hayır daha Zewk verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç zorlanmaz anında alışırsın
00 Yorumla
8 ayBence baya yırtılırsn
02 Yorumla
Soran8 ayParça pinçik eder diyorsun yani
- 8 ay
Evet baya aglarsn kan gelir
Gizli Üye(36-45)8 ayNiye acı çeksin. Boy kilo kaç ki o kızın...
026 Yorumla
Soran8 ay1.58 boy 45 kilo
Cevap sahibi8 ayKüçükmüş evet. Peki erkek kaç?
Soran8 ayErkek yok henüz
Cevap sahibi8 ayŞimdi eğer o kız sert olunmasını seviyor istiyorsa acı çekmez acı eşiği yüksek olur. Ben genelde minyon severim 190 boy 95 kiloyum ama maksat acı çektirmek değil... Yaşı kaç peki o kızın...
Soran8 ay19 daha çıtir
Cevap sahibi8 ayGerçekten çıtır imiş. Ve sanırım o çıtır da sert olmasını istiyor...
Soran8 ayYerine göre ya
Cevap sahibi8 ayİşte o erkekte yerine göre sert yerine göre soft olmalı. Pozisyonu güzel ayarlamali... Peki o kız çok mu istekli, libidosu nasıl?
Soran8 ayÇok istekli o kadar istekli ki kocası olsa kuzum pusu olacak
Soran8 ay*oro s
Cevap sahibi8 ayİtaatkar yani desene... Peki ne gibi istekleri var...
Soran8 ayEmilip öpülmek saçının okşanması ağzına verilirken yüzünün okşanıp aferin karıma aferin bebeğime demesi güzel sözler
Soran8 ayBen ağzıma alırken başımı yüzümü okşayıp bunları dese kafayı yerim sklmeden boşalırım
Cevap sahibi8 ayHem biraz sertlik hem de sevgi sözleri ile becerilmek desene...
Soran8 ayEvet mesela erkeğim yatakta dizlerinin üstünde duruken altına girip hayalarını sömürmek bir elimle bacağını okşarken diğer elimle karnını kasıklarını okşamak
Cevap sahibi8 ayKocaman dev gibi bir adamın o halde durup torba gibi hayalari ağzının içini doldurması...
Soran8 ayBen bunu yaparken oda göğüslerimi karnımı okşayacak
Soran8 ayKelepçe taksın da isterim mesela
Cevap sahibi8 ayPeki ağzına boşalmasını ister misin?
Soran8 ayya da ben onu kelepçeleyim öpüp emip yaladıktan sonra nolur içine gireyim diye yalvarsın
Soran8 ayİsterim tabi bosalsın yutayım erkeğimin döllerini yutarken gözlerine baygın baygın bakayım
Cevap sahibi8 ayGerçekten çok istekli birisin belli ki... Önünde diz çöküp ağzın yüzün döl içinde...
Soran8 ayDuşta da yapmak istiyorum
Cevap sahibi8 aySuyun altında poponu dışarı çıkarıp duvara yaslanıp...
Soran8 ayBöyle bir karın olsa nasıl davranırdin üzer miydin onu
Cevap sahibi8 ayBöyle bir kadınım olsa el üstünde tutardım onu
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yani ama alışırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayHym düşündürücü
00 Yorumla Evet çeker
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı.
8 ayYok zorlanmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İçi derindir
00 Yorumla
8 ayÇok güzel olur her açıdan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayEvet çok acı çeker
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayOf fena pompalardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayErkeğin var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayMinyon en sevdiğim neler yapılır onunla 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 aymınyon candır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım