Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Penisin boyunun kalın ya da ınce olusunun onemı yokkı kuzum yatagındakı erkek senı doyurabılıyor mu? Doymak sadece penıs ıle olmaz kı?
bacakalrın titreyene kadar tadına varılmalı yataktaki kadının daha sonra kıvrımları hıssedılerek o tıtremenın doruga ulasmasına dogru yakın temas baslamalı kıvrımları hıssetmelı hıssettırmelı 20 olup dıkıs makınesı gıbı calısıp gıtse neyıne yarayacak?
8 olup sabaha kadar yalasa dokunsa kudurtsa ama ıcerıde bırsey hıssettıremedıkten sonra ne olacak?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Ozmın ya Japonya'ya gidip orada namı Kemal olcek, ya çok iyi masaj yapıp, parmaklarını nirvanaya merdiven yapcek ki ozmın akıllı kadınlar devasa penislerden daha çok onu tercih edebilir. Belki, sanırım, galiba🙂
Peki ben de senden öğrendyim, devasa bir alet mi, ellerini mükkemmel kullanan bu ufaklıklı arkadaş mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYanlış bir düşünce, küçük olanlarda mutlu olur ve zevk verebilir.
Her büyük olan mutlaka iyi olacak diye bir şey yok. Belki büyüklerden çok acı çekilecek, girmesi çıkması zevkten çok acı verecek.
Denemeden karar verip, karamsar olmayın.00 Yorumla
1 yılNiye olmasın ben öyle değilim Allah’a şükür ama olanında yaşamaya hakkı var partneri kabul ettikten sonra ister çok büyük olsun ister çok küçük ama maalesef bazı zamanlar zorlanır Allah kolaylık versin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vardır niye olmasına onların da canı var sjdj
51 Yorumla- 1 yıl
çok iyisin @27esmerim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var mı bilemedim :D Ben yaşıyorum yani var demek ki herhalde galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÖnemli olan boyutu değil ne kadar içeride kaldığıdır guzum 😅
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılvardır olabilir evet
20 Yorumla Mikro bir pensise sahip değilse cinsellik yaşamaktan yana bir sıkıntısı olmaz. Büyük penis göze hitap edebilir ve çeşitli pozisyonlarda ayrıcalık tanır evet ama cinsellik sadece girip çıkmaktan ibaret bir aktivite değildir. Partnerlerin yatak odalarını renklendirecek sağlıklı ve mutlu bir cinsel hayat sürdüre bilecekleri bir çok yöntem var.
Eğer mikro bir penise sahipse ya da 10cm den kısaysa doktora başvura bilirler.
Erkeklere de bir tavsiye; ideal penis 15-16cm dir. Bunun üzerinde olanlarda 13cm in altında olanlar gibi sıkıntılar yaşarlar. Sorunlar farklıdır evet ama yine de sorun vardır. O yüzden her yazılana her denilene inanıp kendinizi kasvete sokup psikolljinizi bozmayın10 Yorumla
1 yıl
Kimse öyle abartmasın. Araştırması yapılmış.
113 Yorumla- 1 yıl
Macarlar lider yani aslında onlarda bizim soyumuzdan
- 1 yıl
Böyle bir istatistik çalışma yok. Diyelim ki yapıldı, Türkiye’de kimse 20’den aşağı söylemez. Çaktın mı köfteyi?
1 yılSevgililikte cinselik olmamalı. Olmasada boyu anlaşılmaz Olursa da kesmece karpuz sevmem. Sonra kokar. Onun için penis boyu değil ahlaklı olanı esastır. Tabii bunu arzularının peşinden koşan anlamaz. Şahsen benim tercihim hem kadın için hem de erkek için elenmemiş kesmece olmayan sağlam karpuz 🙂😀🌷💕
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKadını mutlu etmek için biyolojik mesafe 9 santimmiş. Onu hamile bırakmak içinde 9cm yeterli! Tabi daha uzun ve kalını, doymak, o deliğin doldugunu hissetmek gibi egosal ekstra zevklere gebe bırakıyor kadını da erkeği de..! Seks için penis boyutundna ziyade, onu iyi kullanabilen adam gerekli! Kullanmasını bilene her şey serbest
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hakkı vardır tabi de o hakkını bende kullanmasın 😁
112 Yorumla- 1 yıl
Çok kötüsün ya 😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYani robot degl sonuçta
Bu bana göre bir kusur da degl
Erkeklern boş yere takılı kaldıkları bir konu
Seven insan her şekilde seni sever zaten
Kasmaya gerek yok
Önemli olan bir kişinin bedeni degl ruhundaki derinliktir
Ben sevdiğim insanın en kusurlu anlarını özelliklerini bile kusursuz ve kutsal bulmaya hazırım
Ama önemli olan kişinin kendisiyle barışık olması
Özgüvenli bir erkegn verdigi o karizmayı hiçbir şey veremez20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var tabii ki 8 cm 10 cm yeterli cinsel birliktelik için. Ancak penis boyu küçük olan bir erkeğin özgüveni de düşük olduğu için bu durumu aşamadıysa ilişkilerden uzak durur
20 YorumlaHakkı yoktur demeyelim de partner bulmakta zorlanabilir demek daha doğru sanki.. Ama atalarımızın da söylediği gibi her kurtlu baklanın bir kör alıcısı vardır illaki.. 😂😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yaşamaya hakkı yok mudur? Ne demek ya :') insanların elinde olmayan fiziksel özelliklerini böyle yerden yere vurmaya bayılıyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence alakası yok sevgi varsa gerisi kolay sapkın olmadığın sürece
639 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir bakış açısı tebrik ederim ama ilişkilerin çoğu cinsel yetersizlikler sebebinden bitiyor. Ha bu da demek değil ki Penisi küçük olan iyi seks yapamaz. Ama genel olarak cok küçük penisliler şanssızmış bu konuda
Cevap sahibi1 yılO tip istek evet insanız herkes mükemmeli ister lakin sapkınlık okursa evlilik biter aldatma olut eğer sevgi varsa sapkınlık olmaz olanla yetinilir çünkü cinselliği feğil kişiyi severek evleniyorsun
- 1 yıl
Yani şöyle bir durum var, bu dediğiniz ancak aseksüel veya cinsel dürtüleri pek olmayan insanlar için geçerli. İliskileri iyi yapan sevgi aşk vs değil, partnerlerin cinsel anlamda çekici olup olmamasıdır genel olarak. Sevgi hiçbir seye yetmiyor bence
Cevap sahibi1 yılBen ve eşim o şekildeyiz cinsel dürtümüz çok fazlasıyla çok ama bazen ikimizinde eksiği bedenen yetersizliği olduğunda başkasına gidryim aldwtayım ayrılsyım dersen HAYVANDAN farkımız kalmaz buda son sözüm iyi günler size herkein düşüncesi farklıdır...
- 1 yıl
İşte sizin ilişkiniz belli bir doyumun içinde, o yüzden bunu söylemeniz normal. Cinsel yetersizliklerin olduğu iliskilerde yetersizliği çeken zaten namuslu biri ise ayrılıyor, namussuz ise aldatıyor. Ben de aldatmaya karşıyım bu söylediklerimi niye benim düşüncem gibi algiladınız:)? Bunlar gerçekler yaşanmışlıklar etrafımdan duyduğum
- 1 yıl
Sevgi varsa mı😂😂😂😂 evliliğin büyük bir kısmı sekstir arkadaş nedir bu sevgi merakınız sevgi karında doyurmaz bişeyde erkeğin biride hak vermiş kadınlara yaptıklarından pay biçin büyük küçük diye ayırt ediyorlar tabiki misilleme olsun diye demiyorum aldatmalar bu yüzden çok zaten
- 1 yıl
Sevgi karın doyurmaz aynen öyle. Ama kadınlar da erkekler kadar aldatıyor
- 1 yıl
Yok sana demedim onu, her iki cins de eşit oranda yapıyor o yüzden dedim. Cinsellik ilişkinin tutkalı
Cevap sahibi1 yılYoruma dahil olacam bence şu dönemde kadınlar daha çok aldatıyor ve daha başka pis şeylerde kadınlardan dolayı oluyor bence zaten kadın olmadan bir aldatma ya da bir başka şey olmaz aldatan erkeğinde gittiği kadın sonuçta bizler durursak aldatma olmsx
Cevap sahibi1 yılKardeşim sen ne olsun istiyorsun kadın isterse aldstır aldattırır bizler zaten her haltın oluşumunda başrıl değilmiyiz bir genel evde erkek mi çalışıypr kadın mı ya da kendini para ilr erkek mi satıyor kadın mı bırakın artık yok kadın aldatmaz lafını ksfın aldatır aldattırır hele hele senin gibi düşüncesi olup kocan seni aldatır diyen kadın evlense daha çok aldatır snaa kalsa herkes aldatır
Cevap sahibi1 yılUtan utan sen ben utanmam merak etme
Cevap sahibi1 yılHa haa ben aldatılmadım sen çok aldatıldın demi onu demiyorsun
Cevap sahibi1 yılZorla evlendirilmedim çilr çekerek severek biz evlendik daha okuduğu anlamıyorsun yazma kardeşim daha hadi işinr
Cevap sahibi1 yılteşekkür sanada
Cevap sahibi1 yılKardeşim erkek gidiyor gitmiyor değil ama kadın orada olduğu için gidiyor orada çalıştığı için orada kadın çalışmasa para ilr satmasa kendini hangi erkek gider
Cevap sahibi1 yılCevapladım erkek gidiyor kadına para veriyor erkek gitmese oradı olmaz ama kadın çalışmasa hiç öyle yer olmaz sende bunu anla
Cevap sahibi1 yılKardeşim kadın olmasa erkek gider mi oraya kadın çalışmasa erkeğin orada ne işi var
Cevap sahibi1 yılBen sana kötü bir şey yazmadım ki farkındayım zaten yazdıklarımın
Cevap sahibi1 yılEvet basmıyor sen haklısın ben suçluyum
Cevap sahibi1 yılYanlış anladık birbirimizi bence konu uzamasın ikimizde kadınız destek olmakta fayda var birbirimize
- 1 yıl
Hemcinsinin elinden eşini almaya çalışan kadinlar ve gözü dışarda erkekler varken isimiz zor
- 1 yıl
Herkes hoş olmayan şeyler yapıyor. Ama erkeğin kimsenin eşini elinden almak gibi bir derdi yoook erkek genelde zevkine bakar. Hoş değil ama böyle
- 1 yıl
Erkeklere oe gvat diyenler de bi kendine baksın, cogu k. şar ona bişey demiyoruz:) Bak sen şunu anlamadın, kadınlar başkalarının eşini elde etmek amaçlı hareket ediyor çoğu zaman, erkeklerde ise böyle bir dert yok. Bak ikisini de güzellemiyorum, direk kadınları savunma bana.
- 1 yıl
Burada yazdığın cevapsız kalmasın diye yazdim
- 1 yıl
Kalksın olm ben yine yazarim hdbdbdbs
- 1 yıl
Gel seni duzelteyim
O seviyorsam sorun değil diyen kadınlar yok mu😂😂 yemin ediyorum o kadar gülüyorum ki sizlere her şey müstahak evliliğin çok büyük bir kısmı cinselliktir bu yüzden erkeği iyi seçmek önemlidir sonra aldat bakalım kocanı
414 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeden aç bakıyım mi diyeceksin nasıl olacak manavdan karpuz mu seçiyosun nerden anlayacaksın iyisini 😬
- 1 yıl
Kardeşş evlendikten sonra mutlu olmak mutsuz olmak bununla mı alakalı evet haklısın evlilikte cinsellik en büyük etken ama senin dediğin olay çok garip seçemezsin şansına ne çıkarsa onunla mutlu olmaya bakacaksın
- 1 yıl
Konuyu farklı yerlere çekme ne alaka din düşkünü ne alaka namaz farzet ki sevgililik döneminde 10 tane erkekle birlikte oldun hiçbirini beğenmedin napacan bulana kadar devam mı edecen tek tek inceleyecen mı
- 1 yıl
Konunun dinle alakası yok demedim ben konuyu farklı yerlere çekme dedim sorsan 5 vakit namaz diyen sensin ayrıca olayı oraya çekersen sevgililerle bile o işi yapamazsın
- 1 yıl
Sen hangi dilden konuşuyosan ne anlatıyosun bana diyen sensin Allah Allah din düşkününe bak sen diye sen kendinle çelişiyosun ne dediğin belli değil 😂 aman sen mutlu ol nasıl bişey istiyosan bulursun inşAllah ne diyim daha 😂
- 1 yıl
Arkadaş sen ne dediğinin farkında mısın en baştaaaa dedin ya şansına ne çıkarsa diye demekki sevgililikte cinselliği desteklemiyorsun yani buna ne denir din düşkünü dinde yazılanlara katılıyorum denilir dimi, ben sana din düşkünü dedikten sonra ne alaka din düşkünü demişsin ikinci yazdığında “konunun dinle alakası yok” demedim demişsin onu söylüyorum ne alaka dedin ya hani
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Büyük olmasida sıkıntı her kadın cesaret edemiyor büyük penis ile ilişkiye girmeye çok başıma geldi
10 Yorumla
1 yılNormale devam etmeli kendi tercihi degil sonucta kısa olması
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok işlevini yerine getiriyorsa boy önemsiz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılhttps://www.youtube.com/embed/75LPHJ5efsYminik sincaplara özgürlük, belki pancar motoru var içinde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKüçük penisler tuhaf bir şekilde daha zevk veriyor bana
86 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@kratlı evet
Cevap sahibi1 yıl@kratlı yooo
- 1 yıl
Ucu surekli klitorise degdigi icindir
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu bunu bilmem ama kalın penisli daha çok zevk veriyor o bir gerçek. Ama seviyorsam bir şekilde hallederiz küçükte olsa
620 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBasbayağı kalın işte
Cevap sahibi1 yılMesela patlıcan kadar 🍆🍆🍆🍆
Cevap sahibi1 yıl😅😅😅😅😅
Cevap sahibi1 yılSana kaç lazım degil?
Cevap sahibi1 yılSen kaç olmaz dersen onu dicem de
Cevap sahibi1 yıltamam 26 yaşındayım ozaman
- 1 yıl
Bnle olan baya sansli o zmn
Cevap sahibi11 ayKüçük penisliler evlenmesinmi ozaman? Manitası olmasınmı
Askerde vardı Artvinli bi arkadaş dizine kadar gelirdi af buyurun paçalı don giyerdi anca rahat ediyomuş intikalde abdest dökerken gördük one oğlum roma mızrağı gibi diye eğlenirdik😁neyse bunun bi köylüsü vardı adama soramıyoz tabiki bu evli yengeyle nasıl yapıyo bu işi öyle ya hangi kadın dayanır ona 🙈havlu doluyo dibine öyle dedi banada diyo 🤣fazlada büyük olmasıda sıkıntı
00 Yorumla
1 yılVar tabii ki neden olmasın :D
Sonuçta o da insan. Belki küçük ama durmak bilmiyordur o da var.
00 YorumlaYok tabi , Türkiye de herkesin zaten en az 25 cm onun için bizde sorun yok 😂😂 aralıksız iki saat te git gel yapabiliyoruz zaten 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok film izliyorlar çok. tıbben ideal olan 7-15 cm arası. fazlasını ne yapacaksınız? çok şükür bende o sıkıntı yok ancak diğer arkadaşların da psikolojisi ile oynamaktan vazgeçin. ufak mufak sen işlevine bak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılKabullenmeli ülke ortalaması 12-16 civarıymış zaten. Bunun altındaysa bile cinsellik yaşanmasına engel değil
00 Yorumla
1 yılÖyle bşy olsa direk keserim kullanmam 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂🙈
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah vergisii neyapalimm, artik sansa ne cikarsa hahahha
41 Yorumla- 1 yıl
Neyseki Bn sansliyim bu konuda
Kadında fizik ve güzellik erkektede penis boyu özgüveni ömür boyu etkileyen şeyler.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Burada birlikte olduğu kadının rolü de büyük erkek kendi kendine kompleks geliştirmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O boyla çok da başarılı olabilir, uzun boy şehir efsanesi.
00 Yorumla
1 yılMeşhur bşr söz var
Ne ka ekmek o ka köfte misali durum
00 YorumlaAga bee, adamlar napsin ellerinde değil ki çok üstüne gitmeyin yav 🤐
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence çok abartildi bu durum. 20+ isteyen kadınlar dipsiz kuyuya sahip zannimca.
23 Yorumla- 1 yıl
Şart koyanlarda var, yok 15 cm altı olursa sevişmem diyeni gördüm sitede hshsh
içim burkuldu. Ne yapsın ölsün mü adam. Yaşamaya hakkı var da istekli kişileri seçmeden. Uzatıcı işlemler yapabilir. Minyon kadın seçebilir yazık ona
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYine de cinsellik yaşayabilir, oral yaparak, parmaklarını kullanarak kadına zevk verebilir, kadın da ona oral yaparak zevk verir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHani boyu değil işleviydi. Nerde onu diyen kızlarrr 😬
02 Yorumla- 1 yıl
Çok vardı ama onu diyen Kalın küçükse hadi o zman nolacak o zman işlevi oluyor işte
Gizli Üye(36-45)1 yılSu soruyu artik esitlikci kadinlarla
Ilgili sormak istiyorum. Vajina agzi capi 8 cm kadindan zevk alinir mi?09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPenis sorusunun simetrisini yapin, belki anlarsiniz.
Cevap sahibi1 yılKadinlar da sorgulanabilir, hissettirdiginizi hissedin. Pozitif ayrimcilik isinin civisi cikti. Kadinlar lehine asimetrik bir duzen var, umarim anlarsiniz
Cevap sahibi1 yılBir kadin olarak baktiginiz noktadan, bizi anlamaniz imkansiz bence. Kadinlara hayatin her asamasinda azami nezaket gosterirken, hakkimi oan bir konuda bile dogrusal davrandigimizda memnuniyetsiz bir kadin tepkisiyle karsilasabiliyoruz. Herkesin gorusu kendine gunun sonunda.
Cevap sahibi1 yılHer neyse, ben acaba rahatsiz mi ederim korkusuyla her lafimda ve hareketimde temkinli davranirim kadinlara, son derecede kibarim. Ama yasadiklarimdan sonra , feminizmin tam da karsisindayim ve bilin ki bu kitle yavas yavas buyuyor !!!
1 yılKarşısındaki kadn zevk almaz ki
71 Yorumla
1 yılKadınlarda artık karar versinler büyük olmasın aciyo küçük olmasın girmiyo Allah vergisi sonuçta ne yapsın adamcağız hyhyhx
212 Yorumla- 1 yıl
Sen sus benim yorumuma yorum yapma cesaretini nerden buldun seni kınıyorum jxjxjx
- 1 yıl
Seni o haktan men ediyorum haketmiyosun sen oksijeni bile haketmiyosun hemen nefes almayı kes ve öl jxjxjx
- 1 yıl
Sen cevaplama sana cevap hakkı vermiyorum büyüklerinle de doğru konuş 😉😂😝
- 1 yıl
Tabi bana cevap vermek için 40 fırın ekmek yemen lazım küçüğüm 😝
- 1 yıl
Ammmmcanin sözünü dinle aferin 😉😁😁
- 1 yıl
😜😜😜
Gizli Üye(25-29)1 yılNeyseki Türkiye ortalamasının üstünde olduğumdan beni bağlayan bir durum yok :)
00 YorumlaCinsellik her iki taraf içinde haktır artık sorunları aşıp cinselliğin tadına bakmak lazım tabi olarak görünüyor halen ve bu soruna kalıcı çözüm yok, keyfinize bakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlarda biri var coşturuyor valla herkese cevap vermiş. Boyunu işlevini göstermek gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZaten o girecek yer 7 cm yer oraya 10 cm ve üstü yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılherkesin hakkı vardır bana göre her daim çalışması boyu huyu suyu degil ve uzun sürmesi 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Etinden sutunden yununden misali 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın canım sende yani
10 Yorumla Mara Chocoffee Çikolata Kahve Duş Jeli 420 ml - veya başka aromalı olanlarıda var kullanan bırakmaz
00 Yorumla
1 yılYani ortalama olsun bari
44 Yorumla- 1 yıl
Ortalama kaç cm miş
- 1 yıl
@Ykslbyr_de yav sanane yahu niye herşeye atliyonuz
- 1 yıl
O zaman söylemiycen ama senin yediğin fizana yol olmuş belliki
- 1 yıl
@Ykslbyr_de tamam hadi yallah
1 yılBen bitane arı yakalayıp sokturuyorum iki katına çıkıyor :)
00 Yorumla
1 yılonuda seven var elbette
Her kör eşeğin bir alıcısı bardir00 Yorumla
1 yılÖnemli olan boyu değil önemli olan kadınını tatmin etmesi dir
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılpenisim ufak biliyorum ama bu farkı kapatacak partnerimi mutlu edip zevk alacak bir sürü şey yapıyorum uzun boşalma süresiylede mutlu edebiliiyorum 1 kez memnun olmayan oldu hayatımda
00 Yorumla
1 yılHer insanın hakkı var peki kızların m*meleri küçücük olsa gözükmese onların hakı olmaz mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYoktur küçük penislilere ölüm
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılBir zahmet kadına da yazık etmesin.
10 Yorumla
1 yılpenisin boyu onunla oynayacak kisiye bakiyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. var ama biraz da kendine baksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı.
1 yılCinsel hayatına devam etmeli o insan değil mi 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. dunyanın sadece %10u buyuk çinliler 7cm
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat