Cinsel Yaşam Cinsellikte kendine güvenir misin? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Cinsellikte kendine güvenir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet güvenirim 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fazlasıyla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Güvenmem 3 3 Yorumla karanlık474721 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @karanlık474721 bilmiyorum çünkü Yorumla karanlık474721 1 yıl Daha önce hiç yaptın mı peki Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Güvenirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Güvenmiyorum 0 40 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Penisim küçük, bakirim. Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar küçükten kastın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana göre küçük ölçmedim bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Tahmini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadarıda bana kaldın sevgili soran :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güvenmediğimi söyledim en nihayetinde Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burada araban bir dünya erkek cinsi var seve seve merakını tatmin ederler 🙃 Yorumla Soran 1 yıl Yok ben farklı cevapları merak ediyorum genelde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkesin 19 cm demesine alıştın öyleyse, küçük diyince garibime gitti 😹 Yorumla Soran 1 yıl Çoğu sallıyor onların 2 3 cm de kendileri ekliyo ☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalan erkekliğin şanından 😹 Yorumla Soran 1 yıl Dürüstlük buyuk nimet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dürüst olunca bir sıfır geri düşüyorsun. Kızlar küçük penis istemiyor mesela Yorumla Soran 1 yıl Sana küçük gelebiliyor belki göreceli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal diyen kızlar oldu ama bence küçük, belkide nezaketen söylediler Yorumla Soran 1 yıl Özgüvenini kırılmış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 34 yaşında bakir biri olunca ve insanlar çatır çatır sevişiyorken kendimden şüphe etmem doğal olsa gerek Yorumla Soran 1 yıl Evet peki napmayı düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan devam 😹 birlikte olmaya değer birisini bulana kadar masttan başka çare görünmüyor Yorumla Soran 1 yıl Önce güvenini kazanmak gerek ama 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Duygusuz sekse pek sıcak bakmıyorum yoksa birden fazla kez tecrübe edebilirdim. Bazen diyorum etsemiydim, yapmayarak eşeklik mi ettim 😄 güven önemli sonuçta bir ilişkide Yorumla Soran 1 yıl Yap gitsin bulursan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hauahah sağol tavsiye için 😄 Yorumla Soran 1 yıl Ricalar :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizlemeyim kendimi fazla açık ettim 😅 Yorumla Soran 1 yıl Nooo problem 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen zaten gizlisin sana no problem zaten. 34 yaşında şeyi küçük olan bakir erkek benim burada 😂 Yorumla Soran 1 yıl Nolacak sanki herkeski çok mu büyük😙🤣 Yorumla Soran 1 yıl Emoji yanlış oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun bu vesileyle seneler sonra karşı cins biri tarafından öpülmüş oldum 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Sanal öpücükten ne hayır gelir ahaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olduğu kadar 😂 reelin bulamayacağımıza göre buna şükür hauahah Yorumla Soran 1 yıl Abi sende kendini ne gömdün yaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂😂 yakında toprağada gömerler Yorumla Soran 1 yıl Deme öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E bugün abi yarın amca öbür hafta kara toprak :d Yorumla Soran 1 yıl Üff içim karardı 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşıtlarınla devam et öyleyse ben kaçayım 😌 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Karşıdakine bagli 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Evet güvenirim
Fazlasıyla
Güvenmem
Neden
@karanlık474721 bilmiyorum çünkü
Daha önce hiç yaptın mı peki
Evet
Güvenirim
Hard
Güvenmiyorum
Niye
Penisim küçük, bakirim.
Ne kadar küçükten kastın
Bana göre küçük ölçmedim bilmiyorum
Tahmini
O kadarıda bana kaldın sevgili soran :)
Güvenmediğimi söyledim en nihayetinde
Peki
Burada araban bir dünya erkek cinsi var seve seve merakını tatmin ederler 🙃
Yok ben farklı cevapları merak ediyorum genelde
Herkesin 19 cm demesine alıştın öyleyse, küçük diyince garibime gitti 😹
Çoğu sallıyor onların 2 3 cm de kendileri ekliyo ☺️
Yalan erkekliğin şanından 😹
Dürüstlük buyuk nimet
Dürüst olunca bir sıfır geri düşüyorsun. Kızlar küçük penis istemiyor mesela
Sana küçük gelebiliyor belki göreceli
Normal diyen kızlar oldu ama bence küçük, belkide nezaketen söylediler
Özgüvenini kırılmış
34 yaşında bakir biri olunca ve insanlar çatır çatır sevişiyorken kendimden şüphe etmem doğal olsa gerek
Evet peki napmayı düşünüyorsun
Burdan devam 😹 birlikte olmaya değer birisini bulana kadar masttan başka çare görünmüyor
Önce güvenini kazanmak gerek ama 😀
Duygusuz sekse pek sıcak bakmıyorum yoksa birden fazla kez tecrübe edebilirdim. Bazen diyorum etsemiydim, yapmayarak eşeklik mi ettim 😄 güven önemli sonuçta bir ilişkide
Yap gitsin bulursan
Hauahah sağol tavsiye için 😄
Ricalar :)
Gizlemeyim kendimi fazla açık ettim 😅
Nooo problem 😃
Sen zaten gizlisin sana no problem zaten. 34 yaşında şeyi küçük olan bakir erkek benim burada 😂
Nolacak sanki herkeski çok mu büyük😙🤣
Emoji yanlış oldu
Olsun bu vesileyle seneler sonra karşı cins biri tarafından öpülmüş oldum 🤣
Sanal öpücükten ne hayır gelir ahaha
Olduğu kadar 😂 reelin bulamayacağımıza göre buna şükür hauahah
Abi sende kendini ne gömdün yaa
😂😂😂 yakında toprağada gömerler
Deme öyle
E bugün abi yarın amca öbür hafta kara toprak :d
Üff içim karardı 😄
Yaşıtlarınla devam et öyleyse ben kaçayım 😌
Karşıdakine bagli