Cinsel Yaşam Cinsellikte auranıza güveniyor musunuz? Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Cinsellikte auranıza güveniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet güveniyorum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. yok yok o konuda pek iddialı değilim ama bunu daha iyi kadınlar dile getirir daha iyi açıklarlar sanırım, ancak benden oldukça yaş olarak küçük bir kadın bunu söylediğinde şok olmuştum 0 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Güvenirim, bazen fazlaca güveniyorum hem de biraz abartıyorum herhalde jsjsjsj 3 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aurası çok yüksek birine karşı kısmen tedirgin olduğun oluyor 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İdare eder işte.Aura doğuştan gelen bir şey. Zorlama veya yapmacık olmaz. 0 0 Yorumla
palyanco_mutsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Belki görüntüden bir tık sohbetine güveniyorum yaklaşımlarım da güven verici ilgim de üst düzeydir 0 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Eminim bunu benim için yanıtlamak isteyenşeler olacaktır 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Karşımdaki kişi önemli bu konuda, bazı kadınlar varki, özgüven vs bırakmıyor insanda😅 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Anlatılmaz yaşanır yaşatılır hissedilir hisetirilirn😊ultra force maximum 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Her zaman takdir görmüşümdür, başarılı olduğumu söylerler 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Güveniyorum. Mesleğimden dolayı kadının dilinden de iyi anladığımı düşünüyorum. 0 2 Yorumla hasoyu +1 yıl mesleğiniz nedir? Yorumla Zorunne388 +1 yıl @hasoyu doktorum. Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Kendimi gizleyecek kadar 😄 6 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fazlasıyla evet ama bu içinde bulunduğum durum sebebiyle olumsuz sonuçlar doğuruyor. 0 0 Yorumla
Önden__Ver Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Kesinlikle Ben kendime çok öneriyorum benim bir kere yaptığım kadın yani 3 gün yataktan kalkamaz 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet güvenirim 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fiziğim cok iyi güvenirim her zaman 3 3 Yorumla Kenank07 +1 yıl Çok iyiden Kasit nedir 🤔🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fizik deyince matematik mi anlıyorsun Yorumla Kenank07 +1 yıl Sayisilciyim bebeğim binformul falan verirsin diye umdum 😅90-60-90 vs vs Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet Allah var süper sayilirim 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmem yaşayınca belli olur 😊 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kendime güveniyorum aurayi tanımıyorum 0 0 Yorumla
cattycute Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl yaa göbek deliği niye çıktı karşımaaa 2 1 Yorumla Hardcore_19cm +1 yıl Neden ki Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hemde çok 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Yaniii 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet güvenirim. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kondisyon onemli 0 0 Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bam bam bam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Evet güveniyorum
yok yok o konuda pek iddialı değilim ama bunu daha iyi kadınlar dile getirir daha iyi açıklarlar sanırım, ancak benden oldukça yaş olarak küçük bir kadın bunu söylediğinde şok olmuştum
Güvenirim, bazen fazlaca güveniyorum hem de biraz abartıyorum herhalde jsjsjsj
Aurası çok yüksek birine karşı kısmen tedirgin olduğun oluyor
İdare eder işte.
Aura doğuştan gelen bir şey. Zorlama veya yapmacık olmaz.
Belki görüntüden bir tık sohbetine güveniyorum yaklaşımlarım da güven verici ilgim de üst düzeydir
Eminim bunu benim için yanıtlamak isteyenşeler olacaktır
Karşımdaki kişi önemli bu konuda, bazı kadınlar varki, özgüven vs bırakmıyor insanda😅
Anlatılmaz yaşanır yaşatılır hissedilir hisetirilirn😊ultra force maximum
Her zaman takdir görmüşümdür, başarılı olduğumu söylerler
Güveniyorum. Mesleğimden dolayı kadının dilinden de iyi anladığımı düşünüyorum.
mesleğiniz nedir?
@hasoyu doktorum.
Kendimi gizleyecek kadar 😄
İstediğim kişiyse evet.
Fazlasıyla evet ama bu içinde bulunduğum durum sebebiyle olumsuz sonuçlar doğuruyor.
Kesinlikle Ben kendime çok öneriyorum benim bir kere yaptığım kadın yani 3 gün yataktan kalkamaz
Evet guveniyorum
Evet 😅 her türlü güvenirim aurama
Evet güvenirim 😅
Aura sinerji elektrik ne varsa
Aura ne demek
Fiziğim cok iyi güvenirim her zaman
Çok iyiden Kasit nedir 🤔🙃
Fizik deyince matematik mi anlıyorsun
Sayisilciyim bebeğim binformul falan verirsin diye umdum 😅
90-60-90 vs vs
Evet Allah var süper sayilirim
Bilmem yaşayınca belli olur 😊