Cinsel Yaşam En sevilen seks pozisyonları nelerdir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 En sevilen seks pozisyonları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hepsi güzeldir 0 0 Yorumla
Gravity990 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Bacakları omuza alıp daha sonra bacaktan tutarak ya da sıkarak girişi yok 🥸 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kadınlar cowgirl sever erkekler doggy ben prone bone 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Misyoner, dagy, kucak, bacak omuzda, prone bone, kaşık, 69 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seks basit sıradan zevklerdir çok daha özel mükemmel zevkler sevişerek yaşanır görsellik pozisyon ve fanteziler sevişirken ayrıca bir haz zevk katar 0 0 Yorumla
Cakamona Takip Et Yoda Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Doggy ama kadın bunu gerçekten becerebiliorsa oklava yutmuş gibiyse kaçın🤣 1 0 Yorumla
Abicimyapma Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Yorumlardakiler doggy yazmis 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Djdjd Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ayakta kucak- doggy- misyoner - bacak omuza- pronebone benim sıralama.. 2 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bacak omza dolmaltmak 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Misyoner ve doggy sevmeyen yoktur 0 0 Yorumla
İzmir353525 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Benim in seashell aşırı keyifli ve domine edici 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dogy, misyoner, kucakta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl doggy 12 3 Yorumla Mrbrawn 1 yıl Hmm ever Yorumla catafalque87 1 yıl Ama hangi doggy😅 Yorumla Cakamona 1 yıl Doggy candır bir de dujjjj😇 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Benimki kaşık pozisyonu 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Partnere arkadan sarılmak daha çok keyifli oluyor birde evden çok yakın biri ile o şekilde birlikte oldum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Partneri tam hissetmekte huzur veriyor elleri göğüs arasından geçirip boynuna doğru koymak Yorumla Soran 1 yıl Kimle oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oda istedi kan bağı olan biri işte Yorumla Soran 1 yıl Yuh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haklısınız ben istemedim ya da zorlamadım Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Doğy kucak alma 1 0 Yorumla
catafalque87 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 1 yıl Doggy kucak prone bone 1 2 Yorumla catafalque87 1 yıl Misyoner Yorumla catafalque87 1 yıl Say say bitmez Yaşasın KAMASUTRA Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. Doggy bence 1 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doggy 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Şu aralar kucak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
hepsi güzeldir
Bacakları omuza alıp daha sonra bacaktan tutarak ya da sıkarak girişi yok 🥸
Kadınlar cowgirl sever erkekler doggy ben prone bone
Misyoner, dagy, kucak, bacak omuzda, prone bone, kaşık, 69
Seks basit sıradan zevklerdir çok daha özel mükemmel zevkler sevişerek yaşanır görsellik pozisyon ve fanteziler sevişirken ayrıca bir haz zevk katar
Kişiden kisiye değişir
Cowgirl misyoner doggy
Doggy ama kadın bunu gerçekten becerebiliorsa oklava yutmuş gibiyse kaçın🤣
Doggy cowgirl 69 diz çöktürme ağza oturtma Felan ne b
çok seçenek var
Yorumlardakiler doggy yazmis
Djdjd
Ayakta kucak- doggy- misyoner - bacak omuza- pronebone benim sıralama..
Misyoner doggy 69 ve kucak
bacak omza dolmaltmak
Misyoner ve doggy sevmeyen yoktur
Benim in seashell aşırı keyifli ve domine edici
Kucak doggy misyoner 😊
Dogy, misyoner, kucakta
doggy
Hmm ever
Ama hangi doggy😅
Doggy candır bir de dujjjj😇
Sert olsun da hepsi olabilir severiz
Benimki kaşık pozisyonu
Neden
Partnere arkadan sarılmak daha çok keyifli oluyor birde evden çok yakın biri ile o şekilde birlikte oldum
Partneri tam hissetmekte huzur veriyor elleri göğüs arasından geçirip boynuna doğru koymak
Kimle oldu
Oda istedi kan bağı olan biri işte
Yuh
Haklısınız ben istemedim ya da zorlamadım
Kelepçe kırbaç bağlamalı
Misyoner ve doggy değil mi
kimse prone bone dememiş
Doğy kucak alma
Doggy kucak prone bone
Misyoner
Say say bitmez
Yaşasın KAMASUTRA