11 aybence en sevilen pozisyon doggy çünkü o an kalçalarının kavranması belinden tutulup derine itilişin verdiği o sahiplenilme hissi tarifsiz oluyor hem erkek için hem kadın için en vahşi en ilkel en şehvetli dürtüleri ortaya çıkarıyor arkadan gelişin o doluluk hissi bedeninin tamamen ona ait olduğunu fısıldıyor bir de boynuna eğilip nefesini hissettirdiğinde ya da saçlarını kavrayıp kendine çektiğinde işte o zaman her şey kontrolsüzleşiyor ve o pozisyonun zevki başka hiçbir şeyde yok gibi hissettiriyor.
133 Yorumla- 10 ay
Senin her yorumun beni uçuruyor normal mi
- 10 ay
Okuma sende
- 10 ay
Okumadan duramam cok hosuma gitti libidon
En İyi Cevaplar
11 ayBence 69 seks değil oral seks pozisyonudur. Bence vakit sorunu yoksa tercih edilmemelidir. 69 çok sevilir evet ama bence oral sekste zevki tam yaşamaya engeldir.
Sebebine gelince: oral seks size yapılıyorsa kendinizi zevke bırakıp gevşemeli ve zevkle tekrar gerilmelisiniz. Burada tek konsantrasyonunuz aldığınız zevk olmalı ki bu muazzam zevki tam alabilesiniz.
69 pozisyonunda bu mümkün değil çünkü o sırada yapacağınız oral sekse de odaklanmanız gerekiyor. bu açıdan alınan zevk tarafından 1 gol yedin...
Dahası yine aynı sebeple oral sırasında karşı tarafa zevk vermek için konsantre olup partnerinizin tepkilerini ölçüp ona göre zevki maksimuma çıkarma şansınız da olmuyor çünkü bir yandan siz de büyük bir zevk yaşıyorsunuz hatta bedeniniz kasılıyor titriyor... bu durumda nasıl titizlikle yapabilirsiniz ki oral seksi? Bu da yediğiniz 2. gol...
Dahası erkekler 3. golü de yerler çünkü kadının yaptığı oral sekste özellikle ağıza alma aşamasında erkeğin en hassas yeri olan alt kısmın kadının diline yani ağzın alt kısmına temas etmesi gerekir. Kadın diliyle oraları uyarınca büyük zevk okur.
Ancak 69 yaparken erkeğin hassas bölgesi kadının diline değil sert ve hareketsiz damağına temas ederken kadının dili de erkekte hemen hiçbir cimsel hassasiyeti olmayan üst kısmına denk gelir.
212 Yorumla- 11 ay
Siz niye hep bu kadar uzun yazıyorsunuz?
- 11 ay
@düşünmektükenmektir daha kısa nasıl anlatılır ki bu?
- 11 ay
Valla bende ilk satırdan sonrasını okumadım
- 11 ay
Özetle ne diyor
- 11 ay
Çok merak ediyorum fkkfkf
- 11 ay
O ne gı kfkrjf
- 11 ay
Sen 69 seviyorsun ya ben de diyorum ki 69 seks pozisyonu değil oral pozisyonu... ayrıca oral d
Sekste de 69 aslında o kadar iyi değil. Neden iyi değil? Konsantrasyon bakımından hem zevk almaya odaklanmayı hem de zevk vermeye odaklanmayı zorlaştırıyor. Ayrıca da erkek için fe penisin alt kısmı en hassas bölge dile değil de dayağa temas ettiği için çok zevkli değil
Dogy demis herkes p0rn0dan Seksi ogrenirsen boyle olur iste bide cuk 10 cm olunca ya misyoner ya dogy istesende baska yapamazsin cunku yetismez kucagima alim desen ice cekiliyor yine boydan kayip duvara dayim desen ayni sekil yetismez 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 oyle bir konusmuslar ki sanki hepsi bana coni sis 🤣🤣🤣 yalanciyi sikselerdi iste bu turk erkekleri kucaktan inmezdi en sevdikleri pozisyonda kucakta olurdu 🤣🤣🤣
511 Yorumla- 11 ay
Djdjdj bu nasıl kin kusmadır
- 11 ay
Gerçekten hepsi doggy diyor kendilerini kırmamak için cevap vermiyorum ama sanırsın zenci yragı var rkfkfk
- 11 ay
Onlar 69 dan devam xkfkfkd
- 11 ay
Bu kadar cahil olamazlar
- 11 ay
Kadinin ustte. Ata binme stili. Bence 1 numara
- 11 ay
@KemalKotan02 onun zevki yok kanka yumurtalar kalacalarda eziliyor zevk alamiyorsun en iyisi misyoner kadin senin hakimiyetinde goz goxin memeleri avucunda dudaklari dudaginda ayaklarini sirtinda kenetlemis elleri saclarinda girebildigin kadar gir icine mis gibi
- 10 ay
@H6335dem. Onun zevki yok diyorsun? ingilizcede. "Riding. Pozisyonu". Yani. Kadinin ustte oldugu Ata binme pozisyonu. Tamamen Kadinin. Kontrolunde. Kadin herseyi kontrol ediyor. O yuzden. Kadinlarin en cok sevdigi pozisyon bu. ve benimde. yorumlari okudum demekki. herkes baska pozisyonu seviyor? ama benim icin Kadinin ustte oldugu. Ata binme Pozisyonu
Yorumlara bakınca Herkesin içindeki p*rno yıldızı parlamış 😂
13 Yorumla- 11 ay
Aynen jdjfjf
- 11 ay
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
11 ayBir gün gerçekten aşık olduğunuz biriyle birlikte olma şerefine kendinizi layık görür ve uygulayabilirseniz sekste en sevilen diye bir şey olmadığını, sevilen kişi ile yapılan herhangi bir şeyi en’lere ayırabilmenin mümkün olamayacağını anlayacaksınız
96 Yorumla- 11 ay
Seni bir türlü tanıyamadım.
- 11 ay
Ben de taniyamadim
- 11 ay
Çok romantik
- 11 ay
Aşk romantik bir şey zaten
- 10 ay
Değil diyen olmadı. Ne güzel böyle seven var diyip ağzımızı şaşkınlıkla kocaman açıp romantik demişim. Herkse bir şeyler öğretmeye çalışmasan
- 10 ay
Ben kimseye bir şey ogretmeye kalkmadığım gibi bunun için enerjim de yok. Size muhalif bir yanıt vermek maksadıyla da yazmadım. Hemfikir olduğumuz konuda sizi onayladım sadece. Anlaşılma biçimi için üzgünüm
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 11 ayKucak, doggy, 69 en sevilenler ama bana göre en iyisi kadın üstte😋
163 Yorumla Pozisyonları bilmiyorum hiç yapmadım. Ama kucağa alıp sarılırken yapsa güvende hissederim.
203 Yorumla- 11 ay
Kucağa alıp sarılmasa nasıl bir güvensizlik hissedeceksin ki =)
- 11 ay
operasyona çıkmıyorsunuz ne güveni canım :)
- 11 ay
Bütün... kar yigilmis 🤣🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
11 ayEn sevileni bilmem ama benimki partnere göre değişir.
110 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
11 ayÖn sevişme aşamasında 69 olmazsa olmazımdır. Sonrası içinse Prone bone, bacak omza, cowgirl, kucak en sevdiğim pozisyonlar
60 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Gardolap aynasi karsisinda yataginm ucunda oturdugumda yüzler aynaya dönük kucağimda ayaklari dizlerimde bacaklar acik icine girmeden önce zevk sulari akarken aynada o ani zileyerek baslayan
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Klasik deyip geçerler ama doggy hâlâ zirvede çünkü hem haz hem kontrol onda birleşiyor🙂↔️
211 Yorumla- 11 ay
Birgün evlenirsem asla doggyi yapmam...
- 11 ay
Ben evlenınce 10 sayfalık sözleşme dosyası imzalattırıcam ilk kural haram olan şeyler asla yapılmayacak ikinci kural eve yatılı misafir gelmeyecek fjfjfjd
- 11 ay
Aşka inanmam gelip geçici bir hevestir
- 11 ay
Sarıdilber ne iş fkjfjf
- 11 ay
Fenomen olmak istiyor galiba
- 11 ay
İkinci kural iyiymiş. Kesinlikle misafir çok saçma bir şey
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayMisyoner ve daggy.
191 Yorumla- 11 ay
Doggy de yorarlar seni
Şimdiye kadar ilişkiye kimle girdiysem hepsi altında olmayı seviyorum dedi. Ben de her zaman ilkleri olduğum kızlarla sevgili olmyı seviyorum. Bozulmadan eline bile ilk benim elimin dediği kızlarla ilişkilerini ilk kez ben yaptım ben bozdum 5 tanesini onlar da kucağıma ya da altına al dediler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Misyoner ve doggy muhtemelen
160 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayKadının üstte olması kucakta olması ayakta olması benim onun üstünde olmam
20 Yorumla
11 ayKadının yüz üstü yatıp ellerini arkadan bağladığım şekilde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayŞöyle bir bakayım dedim herkes yabancı dil kullanmış pozisyonlar da ya 😢😢
1012 Yorumla- 11 ay
Biz köylü kaldık abam
Cevap sahibi11 ay@AritzAdurizz ya işin yok bu ne diye googleye bak 😁
Cevap sahibi11 ay@emreee07 yani türkçesini yazsalar ölürler 😁
Cevap sahibi11 ay@B_a_n_E ama ama bize de yazık 😁😁
Cevap sahibi11 ay@emreee07 heee yani onu yazsan ne nolur ki prone mi ney oda var yüz üstü yatıyomuşsun özümüzü çok kaybettik çookk 😁
Cevap sahibi11 ay@emreee07 yahu bakma sen yorumlara çoğu dogyy demiş de ya bazılarının çükü yetmez ya da dogy pozsiyonunu kavrayamAz
Gizli Üye(25-29)11 aySeks boyunca hepsi olur da sonunun ya doggy ya da misyoner olması gerek
150 Yorumla
11 ayKimse kusura bakmasın. İslamiyet cinsel ilişkinin bile nasıl olmasını anlatan, kadını ve erkeği eşit şekilde saygı sınırlarında birleşmesini önerir. Bazı pozisyonlar aşağılık buluyorum özellikle kadınlar için. Sorunun cevabına gelince çiftlerin zevk aldıkları pozisyona göre değişir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 aybir de 99 var ama onu yapmak için popo ile baş ın yerini değiştirmek gerekiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Misyoner dagy kucak kaşık pronebone bacak omuza
10 Yorumla
10 ayPozisyondan ziyede iki tarafin da yükselip istemsi pozisyondan pozisyona koştugu nefeslerin birbirine karistigi bir seks... of yeni duştan ciktin ama xnndmxmxck ama hepsi arasinda kucagimdayken saclarindan geriye çekip göğüsleri ve boynuyla meşgul olmak..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayHepsi evladım gibi hiç birini bir diğerinden ayırmam =))
Hayat uzun bir maraton ve yeri geldikçe her posizyona girmek gerekir.
10 Yorumla
11 ayDoggy ile başlar cowgirl ile devam eder Upstanding Citizen ile bitiririm. Sıralamam ise cowgirl
Doggy
Upstanding Citizen20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayErkege sırtın dönük, üzerinde iken...
170 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHerkesin zevki ayrı Dogg ve 69 ideal olan
202 Yorumla- 11 ay
69 seven kadın hayret :)
Gizli Üye(30-35)11 ayKucakta başlayıp, misyonere geçtikten sonra 69'da ilk etabı tamamlamak, biraz dinlendikten sonra da kaşıkla başlayıp cowgirlde zirveyi yaşatıp doggyde finali yapmak..
30 Yorumla
11 ayCowgirl pozisyonu bence ya da ayakta duvara dayamak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
11 ayKucakta domaltarak ve misyoner
40 Yorumla Doggy prone bone kucal misyoner iyi pokpalarım
21 Yorumla
11 ay69 ve doggy bence hem en sevileni hemde en zevklisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 aydogy misyoner en sık kullandığım ama aklında gelecek her pozisyon denemiştirim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayUpstanding Citizen 69 81 final ise ters cowboy girl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBenim düşüncem çok mantıklı aslında. Herkesin yapmaması demek yapılmayacağı anlamına mı geliyor?
60 YorumlaKucak ve cowgirl
120 YorumlaBenim yok, yapmıyorum zaten
Genel olarak misyoner seviliyor00 YorumlaEn iyisi kuşaktır bence kucağında the best ofları Luna Star, Alexis Texas ve Aletta Ocean'dır
00 Yorumla
11 ayMisyoner ve doggy
231 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayMisyoner, kucak. Ben duygusal insanım yüz yüze bakcaz
32 Yorumla- 11 ay
Evli misin peki
Cevap sahibi10 ay@Nanelimon09 evliyim
11 ayMisyoner, bacaklar omuza, kucakta
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
11 ayTabikide domalmak o fow yani gnvnvgbg
91 Yorumla- 11 ay
Benimde en sevdiğim pozisyon kucak da ayrı yani
11 ayFavorim prone bone ve misyoner.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayVallahi zaman mekan ruh halim ve partnerime göre değişir bu durum...
Ama önsevişme için uzun uzun vaktim varsa 69 çok iyi tabiki00 Yorumla
11 ayYorumlar saçma paylaşım saçma. Kim ne istediğini bilmiyor. Sevdiğin pozisyon nedir ya, p*rno mu izliyorsun. Karşındaki kişiye göre istekler değişir. Belki karşındaki kişi seni öyle bir tahrik eder ki kucak dersin, belki 69 belki başka pozisyon.
00 Yorumla
11 ayMisyoner bacak, omuza, kaşik,
201 Yorumla- 11 ay
Misyoner çok klasik ama bacak omza ile kaşık güzeldir
11 aydoggy ve prone bone
133 Yorumla- 11 ay
Prone bone seven kız pro hardçıdır kolay kolay öyle hemen doymaz
- 11 ay
@GözlemciÜyee neden
11 ayKucak favorim
232 Yorumla- 11 ay
Benimde favorim kucak efsane zevk veriyor
- 10 ay
Partnerin kaslı olmazsa zevki çıkmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
11 ayDüz pozisyon daha iyi
82 Yorumla- 11 ay
Ana avrat düz mü gidin deyirsen hahaha
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Misyoner sevmeyen yoktur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBenim sevdiğim pozisyon bacak omuza isteyenle deneyebiliriz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. papazın misyoner olanı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAynı soruyu şimdi sorcam bakalım kaç sn sonra kaldırışacak ahahaha
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBu arada ayırt etmem pozisyonu 😂
Gizli Üye(25-29)11 ayCowgirl kesinlikle 2. Sirada da doggy geliyor benim icin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayKadınlar bacak omuza pozisyonunu pek tercih etmiyor galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 aysizde bendensiniz bende kucakcıyım yaaa
100 Yorumlamisyoner ve kaşık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
11 ay96 olmaz mı ne o fakir gibi 69 :D
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
11 ayKadının bacaklarını omzuma almak
10 Yorumla uyumlu partner oldukdan sonra
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Fark etmez bence İstanbul'da
10 Yorumla
11 ayKlitorisin dip noktasına baskı yapılan ve sinirleri uyaran özel pozisyonlar kadınlar için daha zevklidir.
10 YorumlaAltı aylık maymun kafasi pozisyonu😅
10 Yorumla
11 ayBenim klasik doggy ve bacaklar omuzda
10 Yorumla69 u dene kenetlenmeeee
10 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler