Sevgilim geçen bundan almış çilek gibi tadı var ama hiç beğenmedim

Sevgilim geçen bundan almış çilek gibi tadı var ama hiç beğenmedim

Her prezervatifin belli özelliği olsa da aslında tam bir kuralsızlık, ihanet, sadakatsızlık, yoldan çıkma ve zavallılıktan başka bir şey de değil. Oysa aşk, sevgi, tutku, ait olma, sahip olma, bağlılık, sadakat için tüm engellerin kalkması gerekmez mi? Çocuk sahibi dahi olmaktan korktuğun, ödünün patladığı bi, r sevgili ile prezervatifin bin çeşidi ile ilişki yaşasan neee, yaşamasan ne?
Tamam abi
Tamam abi mi?
Evet.
Ne abinim, ne de başka bir şeyinim. Erhan Bey desen ölürmüsün? Hem 100 yaşın da olan sensin, ben değilim.
18 yaşındayım 🥹 Erhan bey abi
Ben senin abin değilim. Sana kardeş gözü ile bakmama, asla da bakmayacağım. Çünkü gerçek bu. Ya bana Erhan Bey der ismim ile hitap edersin, ya da seni engellerim, hiç muhattap olmam.18 yaşında reşit bir kızsın. Artık mız mızlanmayı bırak...
Tamam abi nasıl istersen
Cevap
15Cevap
kullanmadım hiç,,
İnce işte kadını daha çok hissedebilmek için ama ne kadar ince de olsa prezervatif işte ya aynı hazzı vermiyor
Markası, modeli, rengi, çeşidi ne olursa olsun hiçbir prezervatifi sevmiyor ve kullanmıyorum.
Bi özelliği yok diğerlerine nazaran biraz daha önce lakin çok farkı yok
Biraz daha ince klasik olanlara göre ben kullandım ama öyle çok fazla fark yok sadece ince biraz daha hissediyorsun
Oldukça ince daha iyi hisler için tercih ediliyor. Beğenmeyebilirsin herkesin farklı bir zevki olabilir
İnceliği onemli
Çok ince olduğu için kullanmıştım anal için ideal
Hiç sevmiyorum poşet kullanmayı
aşkı hissediyosun üzerini okudum öyle yazıyo
Sakız mı bu? Şekerleme mi?
Hissiyatı daha iyi diyelim😉
İnce olması sanırım özelliği
İnce diyor
prezervatif kullanmayı tercih etmiyorum
ince olması
Hissiyatı fazla
Daha ince