Sekste baştan çıkaran taraf mısınız yoksa baştan çıkarılan taraf olmak daha mı zevkli? Her zaman baştan çıkaran 🔥😈

Sekste baştan çıkaran taraf mısınız yoksa baştan çıkarılan taraf olmak daha mı zevkli? Her zaman baştan çıkaran 🔥😈
Bazen bir bakışla yakarım ortalığı, dokunuşumda kıvılcımlar çıkar… Baştan çıkarmayı severim çünkü birini arzuyla titretmek, onun aklını başından almak büyük bir haz. sadece bedenle değil, ruhla baştan çıkarırım. Ses tonumla, kelimelerimle, gözlerimle sarhoş ederim O gizli bakışlar, tensel çağrılar, kalbimin ritmini bozan o ilk dokunuş… Hem avcıyım hem de av olmaktan kaçmam. Şehvetli bir oyunsa bu, ben oyunun her halini yaşamayı seven kadınım…Bir erkeğin beni arzu dolu bir bakışla süzmesi, tenime yaklaşırken nefes alışının değişmesi… O anlarda kalbim değil, bütün benliğim teslim olur. Baştan çıkaran olmayı seviyorum çünkü arzunun kontrolünü elimde tutmak beni güçlü hissettiriyo Bir erkeği yavaş yavaş eritmek, içindeki hayvanı uyandırmak, bakışlarıyla bedenimi talep etmesini izlemek… bu beni çıldırtır Bir adamın parmakları tenime korkusuzca yürürken, dudakları boynumda yankı bırakırken… Bedenim titrer, içimdeki kadın diz çöker. O an kontrolün kaybolduğu, arzunun beni ele geçirdiği an… işte tam orada, ben hem baştan çıkaran, hem baştan çıkarılandır. Ben zevkin iki ucunu da seven, şehvetin ortasında kendini kaybetmeyi bilen kadınım."
Zevkli olan, baştan çıkarılan olmak. Partnerin dokunmadığı yer söylemediği söz kalmaz arkana yaslanıp tadını çıkartmak kalır. Baştan çıkartmak iste insana özgüven veren enerjisini yükselten karşısındakinin zevkten kıvrandığını görüp zevk almaktır.
Etkim altına almayı sevsem de küçük oyunlarla etki altına alınmayı da çokça seviyorum. Yanisi ikisi de çocuğum gibi ayıramam 😂
Delisin ya 😃😃
Cevap
11Cevap
Yerine göre ikisi de olurdum
Selam,
Baştan çıkarılan taraf olmak iyi hissettirse de; baştan çıkaran tarafın kendin olması çok daha cezbedici..
Baştan çıkaran tarafım genelde.. Ama sık sık bende baştan çıkarım..
Yani seks deneyimim yok ama baştan çıkarılmayı tercih ederim sonra da ben çıkarırım
Canim oyun isterse baştan çıkarırım bazende kadinligimi hhissetmek ilgi için basta. çıkarılmak isterim bu duruma göre değişir
Bana ikiside uyar. Ne deolsa sonuç aynı yerde bitiyor
Ben bastan cikarilanim maalesef bizim kucuk rahat durmaz gormesi yeterli
İkiside yerine göre değişir
komikleşmesin kimse 😄😄
Ben basıyorum girbaci
Duruma göre ikiside olabilir
Bölüm bölüm değişiyor
Baştan çıkartan taraf
Allah yolundayız biz
😂😂
Baştan çıkarannn 🥳
Her ikisi de mevcut