Cinsel Yaşam Sekste baskın taraf siz mi olursunuz, partneriniz mi? yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sekste baskın taraf siz mi olursunuz, partneriniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. venus akrep ay aslan o kim ki bana hükmedecek ya.. kontrol daima bende olmalı.. 1 1 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Partnerim olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben olurum ama kadında aktif olacak pozisyonda verir daha fazla keyif almasını saglarim 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Baskın basanındır 2 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tartışmasız ben mk 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Benden baskını karşıma çıkmadı. ♏ 0 0 Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Pozisyona göre isteğe göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hakimiyet erkeğin olsun 3 3 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Sertliği sever misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kışkırtıcı_zevkler dozunda Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Dozunda derken o anki zevkle arada bazen sertlik olmalı bence çünkü istemsizce insan kendinden geçebiliyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Baskın olmayı daha çok seviyorum. 1 1 Yorumla Projectmachine +1 yıl Meselaa Yorumla
begümsarı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Erkeğin baskın olmasini isterim beni dizginleyecek 2 2 Yorumla Onurrr007 +1 yıl Kesinlikle Yorumla KadinSevgilisı +1 yıl Seni kadınliğini hissettırsın Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki ben olurum 0 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. ben olurum 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bennnn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
venus akrep ay aslan o kim ki bana hükmedecek ya.. kontrol daima bende olmalı..
👏👏👏
Partnerim olur
Ben olurum ama kadında aktif olacak pozisyonda verir daha fazla keyif almasını saglarim
Baskın basanındır
Ben oluyorum genelde hep
Tartışmasız ben mk
Önce kadın mutlu olacak
Kelepçe ve kırbacımla ben olurum.
Benden baskını karşıma çıkmadı. ♏
Pozisyona göre isteğe göre değişir
Hakimiyet erkeğin olsun
Sertliği sever misin
@Kışkırtıcı_zevkler dozunda
Dozunda derken o anki zevkle arada bazen sertlik olmalı bence çünkü istemsizce insan kendinden geçebiliyor
Baskın olmayı daha çok seviyorum.
Meselaa
Erkeğin baskın olmasini isterim beni dizginleyecek
Kesinlikle
Seni kadınliğini hissettırsın
Partnerim olurdu
Yonetilmem
Tabiki ben olurum
Her zaman ben
ben olurum
Ben olurum 😈
Bennnn