Cinsel Yaşam 18 yaşında cinsel ilişkiye girenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kajskdıkeld Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 18-19 yaşlarında Güncellemeler1 yıl Ben girmedim öyle işlere saçma sapan konuşmayın 18 yaşında cinsel ilişkiye girenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
theintrovertedgirlie Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Çoğu pişman olacak ileride. Kendilerine yazık ediyorlar 2 1 Yorumla userrr1818 1 yıl Bencede ya Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O yaşlar da ateşin verdiği sıcaklıkla oluyor ama ben o yaşlarda yapmadım için bilmiyorum 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok erken bir yaş. Sonradan pişman olunabilir. Erkeklerin olma ihtimali düşük, kadınların daha yüksek. 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Eğer rıza dahilinde olduysa lafım yok. Ama kandırılak yapıldıysa yapan utansın. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kendi seçimi hayatın zevklerini erkenden yaşamış oluyor ve tecrübeli oluyor 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. akıl seviyeleri yerine oturmamış aşığım diye kandırılmış ergenler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zina yapmayı kızlara hiç yakıştıramıyorum namuslu kalmak zor mu yani yapanlar için diyorum 0 4 Yorumla Kajskdıkeld 1 yıl Erkeklere de yakıştırmıyorum namus sadece kadına değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aman sanki erkekde geçmişe çok bakıyonuz da evlenirken Yorumla Kajskdıkeld 1 yıl Ben bakıyorum doğrusu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi böyle devam et her zaman sözünden dönme, dönersen saçların dökülsün Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Beni pek ilgilendirmiyor bir şey düşünmüyorum kendi hayatları 0 0 Yorumla
ozlemmdumann Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 18 mi? çok erken büyük bir hata yapıyorlar bence. 1 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. istekli olduklarını 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet onlar ilişkide çok istekli oluyorlar 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fazla cesurlar... 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Tercihi seçimin kendisinindir. 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstek ve arzu meselesi 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne dusenebilirsin ki cahillik, dislamamak lazım 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Reşit. Beni ırgalamaz 0 0 Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. 17 de başladım 0 0 Yorumla
FiyodorPavloviç Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl bizi ilgilendirme herkesin kendi tercihi 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Beni ilgilendirmiyor, yaşasınlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl sen girdin galiba bu soruyu sorduğuna göre 0 2 Yorumla Kajskdıkeld 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl e ne soruyon Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Reşitse sorun yok girebilir, kendi karari. 0 0 Yorumla
Clasals Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kimle girdin 0 2 Yorumla Kajskdıkeld 1 yıl Kimseyle Yorumla Clasals 1 yıl Kesin Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Saçma ya 0 3 Yorumla userrr1818 1 yıl Sen girdinmi Yorumla Kajskdıkeld 1 yıl Hayır Yorumla userrr1818 1 yıl He tamam bak sakın girme Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiçbir şey 0 0 Yorumla
Gelipgeçicibirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Destekliyorum onları varsa bir dal alırım 0 0 Yorumla
Sexman_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Deneyim... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne bu acele velet 1 2 Yorumla Kajskdıkeld 1 yıl Girdim falan mı dedim boş yapma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana demiyorum zaten tepkim bu olur diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Çoğu pişman olacak ileride. Kendilerine yazık ediyorlar
Bencede ya
O yaşlar da ateşin verdiği sıcaklıkla oluyor ama ben o yaşlarda yapmadım için bilmiyorum
Çok erken bir yaş. Sonradan pişman olunabilir. Erkeklerin olma ihtimali düşük, kadınların daha yüksek.
bende 18 im ama çevremde ilişkiye giren duymadım hiç
Eğer rıza dahilinde olduysa lafım yok. Ama kandırılak yapıldıysa yapan utansın.
Kendi seçimi hayatın zevklerini erkenden yaşamış oluyor ve tecrübeli oluyor
akıl seviyeleri yerine oturmamış aşığım diye kandırılmış ergenler
Zina yapmayı kızlara hiç yakıştıramıyorum namuslu kalmak zor mu yani yapanlar için diyorum
Erkeklere de yakıştırmıyorum namus sadece kadına değil
Aman sanki erkekde geçmişe çok bakıyonuz da evlenirken
Ben bakıyorum doğrusu
İyi böyle devam et her zaman sözünden dönme, dönersen saçların dökülsün
Beni pek ilgilendirmiyor bir şey düşünmüyorum kendi hayatları
18 mi? çok erken büyük bir hata yapıyorlar bence.
istekli olduklarını
Evet onlar ilişkide çok istekli oluyorlar
Fazla cesurlar...
Tercihi seçimin kendisinindir.
İstek ve arzu meselesi
Ne dusenebilirsin ki cahillik, dislamamak lazım
Reşit. Beni ırgalamaz
ilk o yaşlarda yaşadım iyi ki de o yaşta olmuş diyorum
17 de başladım
bizi ilgilendirme herkesin kendi tercihi
Beni ilgilendirmiyor, yaşasınlar
sen girdin galiba bu soruyu sorduğuna göre
Hayır
e ne soruyon
Reşitse sorun yok girebilir, kendi karari.
Erken ama senınde ıstegın vardır tabıkı
Daha bugün yakaladım ofiste 🤣😂🤣😂🤣
Kimle girdin
Kimseyle
Kesin
Saçma ya
Sen girdinmi
Hayır
He tamam bak sakın girme
Normal bence reşitler sonuçta
Hiçbir şey
Kendisi bilir