Cinsel Yaşam 18 yaşında bir erkeğin cinselliğe bakış açısı nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler1 yıl Yaşıtı bir kıza bakınca ne düşünür mesela 18 yaşında bir erkeğin cinselliğe bakış açısı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl https://youtube.com/shorts/p_nVOUcSKH4?si=bc0YSlynBzuZek3O 0 1 Yorumla Alastor39 1 yıl Sahil kısmında dediği gibi anca o Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Cinselliğe bakış demeyelim de başka bir düşünebilir mi diyelim :D 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İsteklidir sürekli mastürbasyon yapiyordur 1 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Günümüzde bu yaşlarda başlıyor sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sürekli eli sünnetsiz penisinde olur 1 33 Yorumla Soran 1 yıl Sünnetsiz djjddjjsdjjwjd neden sünnetszi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben öyleydim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ama böyle beyefendi bir şeyse beyefendi derken hani iyi temiz kalpli olsa bile mi dbdhdhdh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Temiz kalpli olmak karşındaki insanlara iyi olmak kimseye zarar vermemek... tek başına kalınca mastürbasyon ihtiyacı olunca Yorumla Soran 1 yıl Cümlede Yüklem yok Yorumla Soran 1 yıl Devamı neydi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😊😊 etkilenme durumunda oynar... daha çok olgunlaşma olmadığı için cinsellige tatmin amaçlı ihtiyaçları olusturur Yorumla Soran 1 yıl Hmmmm 🤔🤔 düşünemiyorum onu öyle dhdhdhhd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben hep mastürbasyon yaparak kendi kendime cinsellligi bastirdim Yorumla Soran 1 yıl Evlenince napcan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlenince seks olur gerçek cinsellik Yorumla Soran 1 yıl Hadi canım oha dhdjsjdj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zevki merak ediyorum sünnetsiz biri olarak Yorumla Soran 1 yıl Niye sunnetsizsin anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ailevi sorunlar yüzünden sünnetsiz kaldi Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka sjdjdhfhshd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayrıldı anne baba ilgilenen olmadı Sünnet ettirmediler Yorumla Soran 1 yıl Hmm.. geçmiş olsun. E sen olsaydın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çekindim yaş geçince mastürbasyon bağımlısı oldum Yorumla Soran 1 yıl Kac yaşındasın sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 20 Yorumla Soran 1 yıl Eyvahh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karizma gitti Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Halen sünnetsiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes küçükken Sünnet olunca Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızlar alay eder mi Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka niye edelim shdhhdhd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sünnetsiz diye gülerler mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilim olsa Yorumla Soran 1 yıl Yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne tavsiye edersiniz Yorumla Soran 1 yıl Sünnet olmanı Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. çocukca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sahil kısmında dediği gibi anca o
Cinselliğe bakış demeyelim de başka bir düşünebilir mi diyelim :D
İsteklidir sürekli mastürbasyon yapiyordur
Günümüzde bu yaşlarda başlıyor sanırım
Sana çok acil bir sorum var hemen bakk
Sürekli eli sünnetsiz penisinde olur
Sünnetsiz djjddjjsdjjwjd neden sünnetszi
Ben öyleydim 😂
Hayır ama böyle beyefendi bir şeyse beyefendi derken hani iyi temiz kalpli olsa bile mi dbdhdhdh
Temiz kalpli olmak karşındaki insanlara iyi olmak kimseye zarar vermemek... tek başına kalınca mastürbasyon ihtiyacı olunca
Cümlede Yüklem yok
Devamı neydi
😊😊 etkilenme durumunda oynar... daha çok olgunlaşma olmadığı için cinsellige tatmin amaçlı ihtiyaçları olusturur
Hmmmm 🤔🤔 düşünemiyorum onu öyle dhdhdhhd
Ben hep mastürbasyon yaparak kendi kendime cinsellligi bastirdim
Evlenince napcan
Evlenince seks olur gerçek cinsellik
Hadi canım oha dhdjsjdj
O zevki merak ediyorum sünnetsiz biri olarak
Niye sunnetsizsin anlamadım
Ailevi sorunlar yüzünden sünnetsiz kaldi
Ne alaka sjdjdhfhshd
Ayrıldı anne baba ilgilenen olmadı Sünnet ettirmediler
Hmm.. geçmiş olsun. E sen olsaydın
Çekindim yaş geçince mastürbasyon bağımlısı oldum