Cinsel Yaşam 20 yaşındaki bir erkek cinsellik konuları hakkında nasıldır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Biliyo mudur herseyi ve yapıyo mudur biseyler, kendini tam kesfetmis midir, cinsellik yasamayan biribu arada 20 yaşındaki bir erkek cinsellik konuları hakkında nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Cinsellik yasamamissa bilmiyordur. Bildiği şey mastürbasyon anca. Sen göster gelir zaten hemen. Mundar eder seni. 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdi sana şöyle bir şey sorayım hiç yaşamamış biri nasıl bile bilir 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Teoride herşeyi bilir pratikte ancak hazırlık sınıfı 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Arastiriyorsa çok videolar falan izliyorsa ister istemez birşeyler yapar 0 0 Yorumla
Hemşi-R Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Kendini keşfetmiştir ama ilişki yaşamadıysa daha önce ilklerde doyuramayabilir seni bebek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim yaşım 23 hiçbir şey bilmiyorum mesela, daha önce biriyle el ele bile tutuşmadım. Elim ayağıma dolaşır büyük ihtimalle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bildigi şeyler: mastürbasyonBilmedikleri: kadin ruhu ve bedeniKarar senin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Videolardan kadin bedenini biliyodur belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani o kadar bilmesi yeter delikleri karışmasın raziyim diyorsan ok 😂🙈 Yorumla Soran +1 yıl Hmm kötü o zaman 26 yasında bi erkek bu dediklerini biliyomusur peki, o da cinsellik yasamamis olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vallaha cinsellik yasanmadan bilinenler buz dağının görünen yüzü bence. Kendimle kiyasliyorum, tecrübe her şey. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yani olgun bir erkek gibi oral yapıp istenen kadar yalarmı diyemi soruyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben 20 yaşında iki manitam vardı biri evli denemedigim pozisyon kalmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekler o yaşlarda kendince büyüklerden çok daha zevk alır ve o yaşta ki erkek her şeyin farkındadır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genç mi seviyorsun bu bahsettiğin durum kişiden kişiye göre değişir hic bilmeyen de olur cok tecrübeli de olur 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Acemidir ama her şeyi biliyor gibi davranır 0 0 Yorumla
Göktürk_bumin Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Sanmam tam profesyonel değildir. 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Xper 1 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her şeyin farkındadır kesinlikle. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çıtır mı seviyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Büyük ihtimal sen gösterene kadar boşalacak :D asdahsfh Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl manita mı olacaksın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok hoslanıyorum, ben 25 yasindayım Yorumla axiakrep +1 yıl omu sana yanlıyor sen mi ona Yorumla Soran +1 yıl Ben Yorumla axiakrep +1 yıl sen ona öğretirsin herşeyi:) belli ki bu konulardan konuşmuşsunuz Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hiç bişi bilmiyordur 0 5 Yorumla ErcanCans +1 yıl Yapma be nasıl bilmiyordur hangi yıldayız Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl @ErcanCans dedi 23 lük Ercan 🤣 Yorumla ErcanCans +1 yıl Evet 23 luk olabilirim ama konulara hakimim sen de kendi adına konuş bence Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl @ErcanCans haddini aşma Ercan bak geyik yapıyor gülüyoz eğleniyoz öyle kalsın. El kapito Yorumla ErcanCans +1 yıl Hadimi aştım falan yok sana öyle geliyor. Yanlış anlaşılmışsam özürdilerim Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Bence biliyodur 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Biliyordur ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen kaç yaşındasın ve biliyordur evet 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada kendinden küçük seviyorsan 19 yaşında bakirim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Cinsellik yasamamissa bilmiyordur. Bildiği şey mastürbasyon anca. Sen göster gelir zaten hemen. Mundar eder seni.
Şimdi sana şöyle bir şey sorayım hiç yaşamamış biri nasıl bile bilir
Teoride herşeyi bilir pratikte ancak hazırlık sınıfı
Arastiriyorsa çok videolar falan izliyorsa ister istemez birşeyler yapar
Kendini keşfetmiştir ama ilişki yaşamadıysa daha önce ilklerde doyuramayabilir seni bebek
Benim yaşım 23 hiçbir şey bilmiyorum mesela, daha önce biriyle el ele bile tutuşmadım. Elim ayağıma dolaşır büyük ihtimalle
Bildigi şeyler: mastürbasyon
Bilmedikleri: kadin ruhu ve bedeni
Karar senin
Videolardan kadin bedenini biliyodur belki
Yani o kadar bilmesi yeter delikleri karışmasın raziyim diyorsan ok 😂🙈
Hmm kötü o zaman 26 yasında bi erkek bu dediklerini biliyomusur peki, o da cinsellik yasamamis olsun
Vallaha cinsellik yasanmadan bilinenler buz dağının görünen yüzü bence. Kendimle kiyasliyorum, tecrübe her şey.
yani olgun bir erkek gibi oral yapıp istenen kadar yalarmı diyemi soruyorsun
kaç yaşında olursa olsun yaşamadan bilemez püf noktalarını
ben 20 yaşında iki manitam vardı biri evli denemedigim pozisyon kalmadı
Erkekler o yaşlarda kendince büyüklerden çok daha zevk alır ve o yaşta ki erkek her şeyin farkındadır.
Genç mi seviyorsun bu bahsettiğin durum kişiden kişiye göre değişir hic bilmeyen de olur cok tecrübeli de olur
Acemidir ama her şeyi biliyor gibi davranır
Sanmam tam profesyonel değildir.
Her şeyin farkındadır kesinlikle.
Tecrübeyle alakalı yaşla değil.
Çıtır mı seviyorsun
Evet
Büyük ihtimal sen gösterene kadar boşalacak :D asdahsfh
manita mı olacaksın
Yok hoslanıyorum, ben 25 yasindayım
omu sana yanlıyor sen mi ona
Ben
sen ona öğretirsin herşeyi:) belli ki bu konulardan konuşmuşsunuz
Çocuk
Hiç bişi bilmiyordur
Yapma be nasıl bilmiyordur hangi yıldayız
@ErcanCans dedi 23 lük Ercan 🤣
Evet 23 luk olabilirim ama konulara hakimim sen de kendi adına konuş bence
@ErcanCans haddini aşma Ercan bak geyik yapıyor gülüyoz eğleniyoz öyle kalsın. El kapito
Hadimi aştım falan yok sana öyle geliyor. Yanlış anlaşılmışsam özürdilerim
Bence biliyodur
Biliyordur
Herşeyi bilir ama yapma konusunda bilemem
Biliyordur ya
Sen kaç yaşındasın ve biliyordur evet
Bu arada kendinden küçük seviyorsan 19 yaşında bakirim :)
Onu bna sor ıste
Cahıldır