Cinsellik Kaç tane partneriniz olmasını tercih edersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Ben 3-4 Güncellemeler1 yıl Gerçekten kimi insan reddedilmeyi hazmedemeyen hemen saldıran zavallı Kaç tane partneriniz olmasını tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı. Birden fazla seks partnerinin olmasını isteyen kadınları çok çekici buluyorum... Onlar, "elalem ne der" kaygısı taşımayan, cinsel hayatını dilediği gibi yaşayan, bedeninin sahipliğini tek bir erkeğe bırakmayan kadınlar... 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Geçen biri 6 tane diyordu bari 7 olaydı dedim abi birgunde kafa dimleyim dedi😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Devamlı 2 tane onun dışında da cinsiyet farketmeksizin gecelik partnerler iyi olur 1 0 Yorumla
youtopia Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Iste hayalimdeki kiz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😘😘 Yorumla youtopia 1 yıl Tanisalim mi, cok ciddiyim Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. üçlü mü seviyorsun ki... 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Tek tek Yorumla Adanaaşk 1 yıl En güzeli de bu zaten... Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 1 yıl Cinsellik konusunda 388 cevap paylaştı. Aynı anda mi? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hyr Yorumla Buraklegollas 1 yıl Sırayla :))) Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl dayanabilirmisin 1 3 Yorumla kanka35 1 yıl kim saldırdı Yorumla Soran 1 yıl Cılız diye beğenmedim 180 kg musun diye saldırıyor reddedilmek zoruna mı gitti diyince de yorum siliyor embesil Yorumla kanka35 1 yıl çoküüzldüm adına idkkate lam üzlme Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok kışkırtıcısın ve harikasın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Konuşuyoruz senle biz😄 Yorumla 1Dehliz1Zirve 1 yıl Bu dahada kışkırtıcı , devam edelim o zaman 😉🔥🌹💗 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsine de verirmiydin 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı. 1tane f*ck iliskim olsa yeter 0 0 Yorumla
melik576 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu partnerlerin birbirinden haberi varmıı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Napacan bu kadarini 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bağlanmak icin Cevap sahibi 1 yıl Baglanmak derken Soran 1 yıl Baglanmamak Cevap sahibi 1 yıl Grup falan mi yapiyon ki
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Yetebilecek misin hepsine 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yeter mi 4? 14 yapalım sana. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 9,1b cevap paylaştı. 1 tane 1 0 Yorumla
Asikurtt Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Birtane olsun insan olsun 1 1 Yorumla Asikurtt 1 yıl Beni bulurmusunuz Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Max 2 tane 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsellik konusunda 6,9b cevap paylaştı. Altı 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsellik konusunda 23,8b cevap paylaştı. 5 iyi 1 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek eşlilik iyidir 1 0 Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 375 cevap paylaştı. Tek. 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı. 8 10 olur yani 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Birden fazla seks partnerinin olmasını isteyen kadınları çok çekici buluyorum... Onlar, "elalem ne der" kaygısı taşımayan, cinsel hayatını dilediği gibi yaşayan, bedeninin sahipliğini tek bir erkeğe bırakmayan kadınlar...
Geçen biri 6 tane diyordu bari 7 olaydı dedim abi birgunde kafa dimleyim dedi😂😂
Ben flörtöz biriyim bazen birden 10 oluyor 😆
Devamlı 2 tane onun dışında da cinsiyet farketmeksizin gecelik partnerler iyi olur
Iste hayalimdeki kiz
😘😘
Tanisalim mi, cok ciddiyim
üçlü mü seviyorsun ki...
Tek tek
En güzeli de bu zaten...
Aynı anda mi?
Hyr
Sırayla :)))
4 ama 2 erken 2 kız biri karım olsun
dayanabilirmisin
kim saldırdı
Cılız diye beğenmedim 180 kg musun diye saldırıyor reddedilmek zoruna mı gitti diyince de yorum siliyor embesil
çoküüzldüm adına idkkate lam üzlme
Çok kışkırtıcısın ve harikasın
Konuşuyoruz senle biz😄
Bu dahada kışkırtıcı , devam edelim o zaman 😉🔥🌹💗
Her gün için ayrı biri 7 tane 😂
Tek partner
Hepsine de verirmiydin
1tane f*ck iliskim olsa yeter
Bu partnerlerin birbirinden haberi varmıı
aynı anda çok olması iyi değil.
Napacan bu kadarini
Bağlanmak icin
Baglanmak derken
Baglanmamak
Grup falan mi yapiyon ki
Yetebilecek misin hepsine
Yeter mi 4? 14 yapalım sana.
1 tane
Birr
Birtane olsun insan olsun
Beni bulurmusunuz
Max 2 tane
Altı
5 iyi
Fazlasına hayır demem asla
Tek eşlilik iyidir
Tek.
8 10 olur yani
Düzgün 1 tane olsun sarar
sen beyaz tenlı mısın
Penis boylarına göre mi istersin 😂
Oha abla sen padişahmısın garem kuraydın bari.
partnerlerini neye göre seçersin?
benimde öyle vardir sen kac yasindasin
Her güne 1
bir.