Selam Boyu bana yakın mesela ben 1.77 yim 1.83 yeterli kaç taraf için esmer tenli olsun mümkünse komik olsun evet ilişki aslında ciddi bir şeydir ama arada o ciddiyeti dağıtmak gerek yoksa gerginlik oluşur nerede ne konuşacağını bilmeli mantık içerikli davranışları olsun mümkünse sert olsun prone bone Bu pozisyona bayıldım bütün ilişkiyi bu pozisyonda yaşayabilirim çünkü oda bana eşlik etsin ilişki yaşamaktan hiçbir zaman bıkmazsın gereksiz şeylere takılmasın mesela yaş boy kilo gibi böyle saçma sapan şeylere ayrımcılık yapmasın eğer böyle birini bulursam ama özellikle bak altını çizerek söylüyorum birini bulursam birlikte olurum ona öyle güzel şeyler söylerim ki hiç bu el değilmemiş bedenimi sunarım ona karşı istediğini yapabilir istediği kadar sert becerebilir hızlı becerebilir herhangi bir kırık ya da çıkık oluşturmada sürece tedavisi mümkün olmayan bir şey oluşturmadı sürece bana istediğini yapabilir isterse değişik fanteziler bile uygulayabilirim elimden geldiğince hatta oda bana uygulayabilir. Sonundada spermlerini yutmama izin vermeli🤤🤤. #perso
hımmm güzel soru, olgun seven şu an Yanımda Güzel Seksi ve küçük göğüslü içinde jartiyeri olan, saatlerce sevişmesi seven, göğüslerinin emilmesinden hoşlanan ve oral yapılmasını isteyen biri,