1 yılBu tür sorular üzerinden kesin ve net yargılar da bulunamayiz çünkü göreceli bir durumdur.
Misal; perisi büyük olan bir erkek mi daha iyi sevişir yoksa olmayan mi? Büyüktür ama mutlu edip, zevk vermeyebilir çünkü adam işi bilmez.
Diğeri ideal ya da kimine göre küçüktür ama kadınını zevkten delirtebilir çünkü seksi ve kadın vücudunu biliyordur...
Kişi hem sanalda hem reelde başarılı olabilir ama tersi durumlar da illaki mümkündür...
Fakat genelleme yapmak ve genel bir yargıda bulunmak zor ve kendi adıma konuşacak olursam ağzı iyi laf yapanların, pratikte de gerçekten iyi olduklarını çok gördüm...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türkiye’de bence seks kavramının önce ne anlama geldiğini bununla ilgili insanların daha iyi bilinçlendiriilmesi gerektiğini düşünüyorum sonuç olarak Türkiye’de maalesef p*rno filmlerinden ya da kulaktan dolma arkadaş muhabbetlerinden kaynaklı seks eğitimi olduğu için hani bazen evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor yani sanaldaki o kibar o istekli o cengaver adam yatakta aynı şeyi sergileyemiyor olabilir veyahut kadın aynı şekilde yani o sanalda yazarken ya da konuşurken anlattığı ya da yapmak istediği şeyleri yani hayali bunu reel ortamda yani fiziki birleşmede yerine getir EMY bilir bu da kişinin kendini tanımaması eksik bilgi ve donanım sahibi olması gibi faktörlerden kaynaklanan bir durumdur
00 Yorumla
Şunun gibi bişey; güzel sevdiğin bi yemeğin yapılışını ve servisini ekrandan izliyosun. Tadını damağında hissediyorsun sanki ama doyuyor musun? - Tabi ki hayır..
Şimdi bu 10 kere izlense yine de kimse doymayacak ama gerçekte ise mesela o yemekten 5-6 kaşıkla doyacaksin. Kimisi bir, kimisi de iki tabakla doyacak..
işte mesel bu..
Sanalda 10 posta atanların çoğu reelde 3 ileri iki geri anca yapar 🤷😄
24 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 1 yıl
Rica ederim 🙋🥰
1 yılBu olayı ben ehliyet almaya benzettim.
Pek çok kişi yazılı sımabda 100 çekmesine karşın, direksiyon başına geçince arabayı sürmeyip uygulamada kalıyor.
Teoriyi bilmek pretiğe dökebileceğin anlamına gelmiyor.
15 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 Çok güzel ifade etmişsin gerçekten eline sağlık 🙏🌺
- 1 yıl
Teşekkür ederim. 🤗🤗
Bu araga günaydın. - 1 yıl
EİC için teşekkür ederim.
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋🥰
- 1 yıl
💐💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bilemedim şekerim kendimi teste tabi tutmam lazım
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu insandan insana değişir bence
00 Yorumla
1 yılSanal sekste başarıyı yakalamak bir özgüven göstergesi olabilir ama gerçek temas, tenin tenle buluşması bambaşka bir dünya… Orada sadece kelimelerle değil, nefesle, dokunuşla, ritimle konuşmak gerekir. Sanalda başarılı olan biri, eğer duygularına, bedenine ve partnerinin sinyallerine kulak veriyorsa, gerçek ilişkide de zirveye çıkabilir. Ama sanalın güvenli alanından çıkıp, terle, kalp atışlarıyla yüzleşmek cesaret ister…
Gerçek seks; kokunun, dokunuşun, bakışın, hızlanan nabzın senfonisidir. Sanalda klavyeyle uçuran biri, yatakta da iyi olabilir… ama sadece hayal değil, hissetmeyi bilen biri olursa. O an geldiğinde; göz göze geldiğinizde, tenin tenime değdiğinde, kelimeler değil beden konuşur… Ve o dili bilen biri, sanal performansı gerçeğe taşır. Yoksa sadece "yazan", gerçek hayatta sessiz kalabilir.32 Yorumla- 1 yıl
@wild_angeel
O kadar güzel açıklayıcı yorumlar yapıyorsunuz muhteşem - 1 yıl
Teşekkürler;)
Gizli Üye(36-45)1 yılSanali bilmem ama, seni şöyle yaparım böyle yaparım deyip , fiziken de iyi görünen birinin maalesef ki iyi bir performans göstereceğini sanıp yanilsbilirsin. Hiç belli olmuyor.
42 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍💞
Cevap sahibi1 yılHaklıyım Evet ❤️❤️❤️👍🏼
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılGerçek adı üstünde gerçek olduğu için o an ki duruma bağlı, belki de ufacık bir detaydan dolayı kişi anında soğuyabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın 👍
Gizli Üye(36-45)1 yılNereden geliyor aklına böyle Munzur sorular. Sırf bu munzur Soruların için seni keyifle takip ediyorum
cevaba gelince hayalde uçup gerçekte de uçabiliyorsan aynı performansı gösterebilirsin
11 Yorumla- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️😂
1 yılYok. klavyenin arkasından atmak kolay ama reel de zor. Güç lazım enerji lazım.
21 Yorumla- 1 yıl
Cesaret lazım 🤣
- Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum yaşamak istiyorum ona göre sanaldaki ile nasılım bende bilmek ve duymak istiyorum
114 Yorumla- 1 yıl
Yaşayabilirsin aslında denemeden bilemezsin ki
- 1 yıl
nasıl yaşayacağım ama bu market değil ki alıp deneyip kenara koyasın esc diyorsan bunca sene yaşamadım ama esc ile ilki yaşamak bilmiyorum hiç anlamlı gelmiyor onun dışında birbirimizin ilki olan biriyle olması daha heyecanlı ve daha özel olur ona da bağlanmış olurum hem onunda ilki olacağı için onunda çekimi yüksek olur
- 1 yıl
Yaa illaki öyle , ve her anlamda sana ait olduğunu bilmek muhteşem bir duygu olur , ozaman zamanını bekliyceksin bu duyguyu sevdiğin bir kişiyle tatmak o anı yaşamak paha biçilemez bir andır
- 1 yıl
evet ama işte öyle birini bulabilecek misin ki
- 1 yıl
İllaki zaman içersinde bulunur bazı şeyler kismettir
- 1 yıl
Kısmet diye diye 30 a geliyorum o zamana kadar da bulamazsam bu seferde bu yaştaki adam da yapmadıysa sorun var gibi algılıyor kadınlar ya da yalan olarak düşünüyor bunun için sanırım o zamandan sonra esc ye giderim kısmetim de erken gelseydi
- 1 yıl
Haklısın sen iyi niyet ümit ederken insanlar farklı düşüncelere sahip olabiliyor , ne desek boş
- 1 yıl
bide şunu fark ettim seks yaptığını söyleyen erkekle yapmayan erkek arasında artık kadınlar yaşayan erkeği daha çekici görüyor bakire olan bile seks yapmış bilen bir erkek olsun ki beni mutlu etsin diyor diğer türlü ilki olacağım bir adamın duygusal işlerine katlanamam orada seks için varız aşk yaşamak için değil diyor
- 1 yıl
Artık devir değişti , o tarz şeylere verilen değer yok denecek kadar az
- 1 yıl
hangisine
- 1 yıl
Dediniz ya ilki lmi yaşamak için sevdiğim bir insan olsun başkası ile bunu yaşamayayim diye kadınlar artık bu tarz şeylere düşünce yapısına değer vermiyor senin çok ahlaklı olmaninda bir kıymeti olmayacak
- 1 yıl
aynen öyle iyiysen cennete git diyorlar kadınlar iyi erkek yerine heyecan yaratan ve deneyim kazandıran erkeği tercih ediyor
- 1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız 👍
- 1 yıl
o zaman esc mantıklı ya da kötü adam olup en çirkin ya da çirkin demek doğru değil de seks konusunda veya sevgi konusunda çok başarısız ama potansiyelli kadınla mı başlamak lazım gerçi bu kullanmak oluyor ama böyle istenildiği için diyorum böyle mi başlamalıyım artık bilmiyorum
- Cinsellik konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok gördük öyle yazıp çizip iş yatağa geldiğinde ağlayanları
13 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 klavye başından artislik yapmaya benzemez bu işler el adama acımaz öttürür 😆😂🙈
- 1 yıl
Aynen öyle valla dostum 😂😂😂
- 1 yıl
👍🥰🤗
- Cinsellik konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılsanal seks genellikle kişinin yapmak istemediği fantezileri de içerebilir
mesela kişi gerçekte oral yapmayı sevmiyordur ama sanalda oral seks yapabilir
performans olarak sanal seks gerçek seksi yansıtmaz
çünkü gerçek seks hissiyatı çok farklıdır00 Yorumla Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. O iş başka bu iş başka. Gerçek seks akrobasi ve spor hareketleri gerektirir. Gelinin belini kıran damat var. Yanlış delige sokanlar. Doğru yolu bulmak için Huni ile gelen erkek yok. Kaldi ki ısınma hareketleri gerekli yoksa kırılır. Ayrıca yeni gelin gibi üstüne atlama deyimleri boş değil.. Tavlada çok vurmakla çocuk olmaz deyimi mi desem.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılElbette ki fantezi çeşitliliği konusunda iyi oldukları için bunu uygulama konusunda da iyi olurlar
Mesela başka bir uygulamadan bir kadınla tanışmıştım telefonla konuşarak seks yapmıştık bir kaç defa kadın evliydi boşanmak istiyordu çünkü bir sevgilisi vardı telefonda konuşurken davet etti gel dedi gittim bir otelde buluşup sabahladık ayrılacağımız zaman eşimden boşanıp sevdiğim adam ile evleneceğim ama ne zaman istersen gel seninle sevişirim demişti ama bir daha görüşmedik00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSanal seksten elde edeceğin başarımolsa olsa mastürbasyon başarısı olur. Onun da reele bir gram bile faydası olmaz.
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂
1 yılHayal kurmak güzeldir ama uygulanabilir olduğu surece. Ancak hayallerin sınırı olmadığı için gerçeklerle karşılaştığınızda duvara toslarsınız. Buda sizi özgüvensizliğe sürükler.
60 YorumlaCinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. Sanal seks dile reel seks bele bakar ikisi de farklı şeyler her ikisinden de aynı performansı beklemek ahmaklık olur. Belki yakın olabilir belki uzak. Sert istiyorum diyen bir kadının azıcık sertlikten sonra canım yanıyor diye kıvrandığını da gördü bu gözler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet sanal sekste çok istekli olabiliyorum gerçek sekste de olabilirim sanırım
143 Yorumla- 1 yıl
Oo gerçek çok mu isteklisin?
Cevap sahibi1 yılEvet hiç cinsellik yaşamadığımdan ateşim hep başıma vuruyor, ama yapacak bi şey yok sanalla idare ediyoz
- 1 yıl
Beraber yapalım mi
- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBence ikiside çok büyük farklılıklar var hayal fantezi her zaman zevkli başarılı ama o anki ruh halinde önemli sanalla reelde yatakda başarı aynı değildir insanın ruh hali beden rahatlığı ortama göre değişik gösterir
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSöylemler ve fanteziler ile fisiksel performans birbirinden farklıdır bence , yani 3 kez yapacam deyipte 3 dakikada boşalan, ya da sabaha kadar sevişelim diyen kadını bu gün canım istemiyor demesi gibi
00 Yorumla
1 yılGenelde çok konuşan uygulamaya gelince boş teneke oluyor 😀
12 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle düşünüyorum 👍😂 ağzı çok laf yapiyorsa icraat sıfırdır
- 1 yıl
Bu arada sadece erkekler için de geçerli değil bu durum. Kadınlarda da var 5dk demeden boşalıp yoruldum diyen. arkasını dönüp uyuyan 😀
1 yılGenelde fıs olurlar diye düşünüyorum.) yine de cinsel boyutu evlenmeden önce uygun bulmuyorum.😃
41 Yorumla- 1 yıl
Deneyelim:)
Cinsellik konusunda 321 cevap paylaştı. 
En iyi ödül😂
10 Yorumla
1 yılYok be bakma sen yok 5-10 saat sîkerim diyenlere 2 saat dayanamıyolar
20 Yorumla
1 yılGerçekte anasını bile ağlatırım, sanal sadece mastürbasyondan ibaret. reelde evire çevire perişan ederim
00 Yorumla
1 yılSanal ilişkiler gerçek ilişkileri sabote eder. Kişiyi iyiden iyiye yalnızlığa ve sapkınlığa doğru götürür.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSanal seks ne yaa😃😃
p*rno izleyin, daha mantıklı arkadaşlar 🤦♀️52 Yorumla- 1 yıl
Her zaman geçerli diil bu dediğin, bazen hiç tanımadığım biriyle seksting yapmak heyecan verici olabiliyor
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmayabilir tabi bikere efor sarfedilecek
Diğer tarafta sadece laf ile
Ama şu da olabilir bazı insanlar yazarak ifade de çok başarılı olmayabilir fakat eyleme dökmekte daha iyidir10 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanal sekste başarı mı 🤣🤣🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 bu işin uzmanlarida var
- Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİkisi alakasız ama sanal çok zevkli ya yeri ayrı sadece yapacak birini bulamıyorum
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılSanal gerçeğin yerini asla tutamaz. Sanal hayal ürünüdür ve gerçekdışıdır tat vermez xd
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kişi sensen eğer emin ol çok ama çok daha fazlasını gösterebilirsin. 🌹🔥😍
00 Yorumla Cinsellik konusunda 601 cevap paylaştı. O kadar zirvedeyim. ki o konuda reel hayatta hayal kırıklığı çok fazla yaşanıyor 😔
00 Yorumla
1 yılGerçekte başarılı olmayan kişi sanaldada başarılı olamaz ki
00 Yorumla
1 yılSanal seks kendini kandırmaca çok ciddiye almamak lazım 😀
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok konuşandan bir cacık olmadığını en iyi siz kadınlar bilirsiniz
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. her şey zihinde başlar bunda başarılı olanın fiziği de ayak uydurursa aynı performansı verebilir.
00 Yorumla
1 yılGenelde yanıltan taraf kadınlar olduğundan sorun pek göze gelmiyor
00 YorumlaErkekliğin %99 kaçmaktır ne zaman hangi şartlar altında deniliyordu?
00 YorumlaBen sessiz fırtına diyim kendime 😊 sanırım sünnetsiz olmamin avantaji
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanal
Seks
p*rno denilen şeyler insanı manuel ediyor
Bağımlı ediyor resmen
Sapıklaştırıyor00 YorumlaCinsellik konusunda 516 cevap paylaştı. Yazarken romanlarda güzel🤣
121 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 bu işler klavye başından artislik yapmaya benzemez
- 1 yıl
Tavşan çü kü nü taşa sürtmüş dağı silktim demiş o misal 😂😆
- 1 yıl
Yaşan değil tavşan haklı🤣🤣🤣 elinden geleni yapıyorsa yapmıştır🤣🤣 ama öyle dağa çakarım yok böyle duvardan duvara vururum… bunlar biraz realiteye uzak kalıyor tanımadığın birine yapamazsın. Ama sevişmeyi istemek çok normal. Kadın ne kadar arzuluysa roman o kadar güzel yazılır😉🤣🤣
- 1 yıl
Dedi : şair ruhlu adam
- 1 yıl
Haha 😂 olduğu kadar olmadığı kader 😂
- 1 yıl
Haha 🤣 Allah affetsin güldüm 🤣
- 1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 🙏😂 sizin gibi böyle iyi insanlar da var işte 😂
- 1 yıl
Eyvallah 🙋😂
- 1 yıl
Eyvallah Reis 🙋 al işte dedim oldumu 😂
- 1 yıl
Eyvallah Reis 🙋
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🌺🥰
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 samimiyetin ve yorumun için asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- Cinsellik konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılAtıp tutuyolar sonra fıs çıkıyolar
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 çok ayıp
Gizli Üye(36-45)1 yılSanal sekste başarıyı yakalamak nasıl zavallı bir cümledir ya. Neyin başarısı bu tam olarak?
00 Yorumla
1 yılİkisi cok farkli bence yakalamakta zorluk ceker tecrube gerek gormeyle tecrube olsa herkes kareteci olurdu o kadar film izliyoruz ama kimse kareteci degil et Ete deymeden tecrube olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHey gidi yapmayan da kalmamış sitede. Sorsan hepsi sütten çıkmış ak kaşık
00 Yorumla
1 yılSanalda yapmak istediklerimi gerçek hayatta yaparmisin diyip sonra geri çekilen çok kadın gördüm
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılCesaret lazım ablam cesaret 😅
30 Yorumla Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gösterebilir
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılSanal farklı gerçek farklıdır 🤍
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılikisi farklıdır deneyimlemeden bilemezsin cevabını
00 Yorumla
1 yılgösterir bence abla. nasıl eminsin diye sorma
00 YorumlaBen gosteremeyeceğim olayı anlatmiorm zaten
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılUzun suredir sanal sekste birine denk gelmiyorum
00 Yorumla
1 yılo işler öyle olmuıyor maalesef
00 YorumlaHavlayan köpek ısırmaz
00 YorumlaSanal seks de gerçek seksde hiç denemedim
00 YorumlaCinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Heralde gösterebilir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılHiç sanmıyorum
00 Yorumla Klavye delikanlısı mı bu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 561 cevap paylaştı.
1 yılİkisi çok farklı şeyler
00 Yorumla Sanalın hiç birşeyi real gibi olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler