Her sanal seks nasıl birbiri ile aynı değilse, gerçek seks de birbiri ile aynı değil. Trick'ini bilirseniz ikisi de üst seviye olur. Ama gerçeğini yaşamak varken sanal seks sarmaz bence. Şu dönemde de yapılıyor olmasını abes buluyorum.
Hayır tabiki, reel'deki herşeyin tadı daha başka oluyor. Sanal seks yapan insanlar kendi kendine tatmin olamıyor gibi bir his veriyor bana nedense. Seks muhabbeti konuşmakla - sanal seks birbirinden farklıdır. Biri, sadece seks hakkında bir soru sormuştur? Örneğin; ben vajinama parmağımı sokarken aşırı zevk alıyor sulanıyorum? Sen de nasıl oluyor? Ben mastürbasyon yaparken kendimden geçiyorum boşalırken titriyorum bedenim kopacak gibi oluyor spermim çok geliyor gibi... ! Diğeri ise… Bildiğiniz sanal seks, kişiyi düşünerek boşalma içgüdüsü ile birlikte boşalma - rahatlama kararı ile verilmiş bir karar. Yani gerçek seks nasıl yaşanıyorsa anı anı düşünerek ve hayal ederek. Bunu yazıya dökerek zevk alma duyusunu - ahhh ohhhh? şu an ne yapıyorsun aşkım? Parmağımı yalıyorum şu an aşkım parmağımı vajinama sokucam çoookk sulandım gelsene senin çavuşu soksana içime ooohhh ? Yani arkadaşlar, hiç bir şey gerçeğin yerini tutmaz. Et ete değecek değmeli. Bunu yaparken partnerler birlikte el ele boşalmalı, gözler birbirine temas edecek adeta boşalırken ve o anı hissederek et ete ten tene yapışacak şekilde yaşamak varken? Nedir sanal seks? Saygılar.
Merhaba, hayır tabi ki de sanal seks asla gerçek seksin yerimi tutamaz. Sonuçta sanal olan bir şey ile gerçek olan bir şeyi bir tutamayız bu imkansıza yakın bir şey. Sanal seks saçma değil saçma olduğunu söylemiyorum ama gerçek seks sanal seksen aşırı daha fazla zevk verdiği bir gerçek. Mesajla yapılan sanal sekstense sesli konuşma ile yapılan sanal seksi tercih ederim. Abazalar mesaj atmazsa mutlu olurum.
İkisi de zaman kaybı mastürbasyon yap duşunu al hayatına devam et. Ne gerek var maceraya cinsel dürtüleri dizginlemek için zaman kaybına gerek yok daha önemli şeyler var bilim gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gerçeği ile asla bir değil fakat karşı taraftan guzel sözler ve cinsellik olarak heycanlı seyler duymak güzel oluyor bazen.
Olmayinca ne yapan manuel takiliyruz elizabethe devamkeee 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tabiki de Tutmaz Gerçek Seksle Göstermek Bir mi Kızın o tatlı Vaginasina gircen oksuycan sevecen ahhhhh 💦💦 Çok Zevkli Diğerinde mastürbasyon var artık mastürbasyon yetmiyor bana