Cinsellik Bakirelik ne zaman önemsiz olur sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler1 yıl Erkekler uyanık sanmayın kendinizi bakirelik önemsiz diyip Bakirelik ne zaman önemsiz olur sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizlikullanicii66 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 59% 1 yıl Yeni nesil yıkıyo ya bu sapır saçma tabuları 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hicde yikmiyor yeni nesilde evlilik olmuyor ki zaten sadece cinsellik daldan dala atlıyorlar Yorumla
Emreaydın35 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Muhabbete bak knk kusura bakmayın da evlenmeden önceki mevzular çok önemli anlayın işte terbiyemiz bozmak istemem 0 0 Yorumla
policeofficer35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bikmadiniz bu bakirelik konusu sormayı bul enayi birini evlen burdan bulmada burdakiler kandırır seni 0 0 Yorumla
Brk9494 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Uyanıkla ilgisi yok insan sevdiğine o şekilde bakmaz yani iyi olsun yeter 0 0 Yorumla
Bloodrage Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl karım bakire değildi ama sevdiğim için evlendim benimde öncesinden oldu onunda olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bakirelige önem vermem diyenlerin amacı seni kullanmak herkes bakire istiyor hep önemli bakirelik evlenip bosanirsan o zaman önemi kalmaz işte 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen dürüst sun biliyorum merak etme bu comarlari Yorumla
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl herkes sormaz. sürekli bunun için tasalanma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim için önemsiz çünkü ben kendimde evlenmeden cinselik yaşadım. O yüzden bir kizdan kesin bakire olacaksın diye bir beklentim yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Benim kocam daha bozamadı evliyim ve bakireyim jzjsjdj 1 5 Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl Ne zaman evlendin Yorumla electrician_ 1 yıl Sebebi ne peki Yorumla melik576 1 yıl Nasıl bozmadı kalkmıyomu Yorumla aydemiray 1 yıl Maalesef öyle vakalar da oluyor Yorumla selamsızselami 1 yıl doğururken bozulursun. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ruhsal bağlantı olduğundan önemsiz olur çünkü artık birşeylerin adının konması gerekir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evli bir erkekle olabilir 0 0 Yorumla
AkrepBurçADAM Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Şu an onemlımı sanıyorsun artık 2025 de 0 0 Yorumla
_busemy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evlendikten sonra 0 12 Yorumla Soran 1 yıl İşte nasıl evlencem herkes bakiremisin diyor napcam bakire değilim Yorumla _busemy 1 yıl Evlenmeden neden yaşadın Yorumla Soran 1 yıl Aşıktım gözüm kördü işte şimdi olsa yaparmiyim Yorumla _busemy 1 yıl Üzüldüm. Kızların böyle kolay teslim olması iyi değil Yorumla Soran 1 yıl Sakın sen yapma ben köpek gibi pişmanım güzelim Yorumla _busemy 1 yıl Yapmam ki Yorumla Soran 1 yıl İnşallah kaç yaşındasın Yorumla _busemy 1 yıl 23 Yorumla Soran 1 yıl Evlensene bakiresin neden evlenmiyorsun Yorumla _busemy 1 yıl Gerek yok şimdilik Yorumla Soran 1 yıl Peki iyi günler Yorumla _busemy 1 yıl İyi günler Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 348 cevap paylaştı. Hiç bir zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yeni nesil yıkıyo ya bu sapır saçma tabuları
Hicde yikmiyor yeni nesilde evlilik olmuyor ki zaten sadece cinsellik daldan dala atlıyorlar
Muhabbete bak knk kusura bakmayın da evlenmeden önceki mevzular çok önemli anlayın işte terbiyemiz bozmak istemem
Bikmadiniz bu bakirelik konusu sormayı bul enayi birini evlen burdan bulmada burdakiler kandırır seni
Uyanıkla ilgisi yok insan sevdiğine o şekilde bakmaz yani iyi olsun yeter
karım bakire değildi ama sevdiğim için evlendim benimde öncesinden oldu onunda olabilir
bakirelige önem vermem diyenlerin amacı seni kullanmak herkes bakire istiyor hep önemli bakirelik evlenip bosanirsan o zaman önemi kalmaz işte
Sen dürüst sun biliyorum merak etme bu comarlari
herkes sormaz. sürekli bunun için tasalanma
Benim için önemsiz çünkü ben kendimde evlenmeden cinselik yaşadım. O yüzden bir kizdan kesin bakire olacaksın diye bir beklentim yok
Benim kocam daha bozamadı evliyim ve bakireyim jzjsjdj
Ne zaman evlendin
Sebebi ne peki
Nasıl bozmadı kalkmıyomu
Maalesef öyle vakalar da oluyor
doğururken bozulursun.
Ruhsal bağlantı olduğundan önemsiz olur çünkü artık birşeylerin adının konması gerekir
Türkiyede zor önemsiz olması
Evli bir erkekle olabilir
Kadin birey kabul edilirse olur
Şu an onemlımı sanıyorsun artık 2025 de
Gerçekten sevdiğin zaman
Iki insan birbirini seviyorsa
Bazıları için her zaman önemlidir
Kim için önemlii kürtler için olabilri
Evlendikten sonra
İşte nasıl evlencem herkes bakiremisin diyor napcam bakire değilim
Evlenmeden neden yaşadın
Aşıktım gözüm kördü işte şimdi olsa yaparmiyim