Cinsel Yaşam Bakireliğin bir önemi kaldı mı artık? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bu devirde Bakireliğin bir önemi kaldı mı artık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Benim için önemi yok ki. ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam. seversem her türlü severim. 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Önemli tabi ! Erkekte de kadında da herkesin kullandığı ürünler bit pazarı ürünüdür değersizdir 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır artık tarih oldu. Herkes tavşan gibi sevişiyor 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Belki ki kalmadı yoksa bu kadar açık ulu orta millet sevismez di yani☺ 0 0 Yorumla
Nemsecekk Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kalmadı yer yüzünde ben hariç herkes sevisiyor gibime geliyor 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bunun devri devranı yok her zaman önemi var olacak ta 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Önemi kaldı. Yeni milenyumda sadece 23 yıl geçmiş yani henüz devrinin geçtiğini söyleyemem. 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kalmadı tabi zaten kalanda arkadan veriyor o daha zevkli 0 0 Yorumla
emrecanist Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Kimine gore evet kimine gore hayir onemli olan insanin ruhunun. BAkire kalmadidir ben e 0 0 Yorumla
ezbırçime Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Bana göre kalmadı gereksiz bir şeyy 2 4 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Aynen ya arkadan yapıp hala bakire olan çok:) Yorumla ezbırçime +1 yıl Evett Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Bekaretine önem veren kızları daha çok seviyorum girmicem surtim derken cokmu istiyon deyip almaları o kadar guzelki Yorumla rızıo +1 yıl zar dedin nedir ruhu bakire olsun soğandada zar var Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Devire gore değişiyor mu 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Kalmadıysa neden diktiriyor bu kadar kadın? 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eskidendi o herkes zevkini yaşıyor ki doğrusu bu 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalmadı 2 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. bilmem ki kaldımı sence 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Yerine göre değişiyor 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Hayır bence yok 😊 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. zaten yoktu 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç yoktu ki 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pek kalmadi 0 0 Yorumla
sorudelisibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kaldı bakir olmayan erkek bakire kız istemesin 0 0 Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Bence kalmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Benim için önemi yok ki. ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam. seversem her türlü severim.
Önemli tabi ! Erkekte de kadında da herkesin kullandığı ürünler bit pazarı ürünüdür değersizdir
Hayır artık tarih oldu. Herkes tavşan gibi sevişiyor
Belki ki kalmadı yoksa bu kadar açık ulu orta millet sevismez di yani☺
Kalmadı yer yüzünde ben hariç herkes sevisiyor gibime geliyor
Bunun devri devranı yok her zaman önemi var olacak ta
Önemi kaldı. Yeni milenyumda sadece 23 yıl geçmiş yani henüz devrinin geçtiğini söyleyemem.
Kaldı. Ben yapmadiysam kadınımin da öyle olması için yapmadım
Kalmadı tabi zaten kalanda arkadan veriyor o daha zevkli
Kimine gore evet kimine gore hayir onemli olan insanin ruhunun. BAkire kalmadidir ben e
Bana göre kalmadı gereksiz bir şeyy
Aynen ya arkadan yapıp hala bakire olan çok:)
Evett
Bekaretine önem veren kızları daha çok seviyorum girmicem surtim derken cokmu istiyon deyip almaları o kadar guzelki
zar dedin nedir ruhu bakire olsun soğandada zar var
Var ama her şey de ondan ibaret değil
Olmazsa olmazlarımdan
Devire gore değişiyor mu
Kalmadıysa neden diktiriyor bu kadar kadın?
Eskidendi o herkes zevkini yaşıyor ki doğrusu bu
Hala önem verenler var
Kalmadı
bilmem ki kaldımı sence
Yerine göre değişiyor
ehhhhhh
Bana göre önemli
hayır kalmadı
Hayır bence yok 😊
kaldı
zaten yoktu
Hiç yoktu ki