Cinsellik Duşta sevişmek nasıl bir his? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 sevgilim 1 ay sonra yanıma gelecek, duşa sevişmek istiyorum suyun altında, nasıl bir his dizilerdeki gibi mii Güncellemeler1 yıl teşekkürler herkese Duşta sevişmek nasıl bir his? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok güzel o his. sıcak suyun altında ılık da olabilr. yumuşacık tenlerle 1 0 Yorumla
Ahmetkartal1234 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 383 cevap paylaştı. Kucagana alıp suyun altında hoplatmak çok guzel 0 2 Yorumla Soran 1 yıl duyması bile heyecan verici Yorumla Ahmetkartal1234 1 yıl adrenalin en üst seviyeye çıkıyor zevkten nefes aliiyor Yorumla
Gelbanasende Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzel olur ama sevişmenin düzel olması lazım yavaş yavaş ilerlemeli 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ımmm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Islanam sorunu yaşıyosan özellikle tavsiye etmem evvet suyun altında kuruluk oluyor tahriş eder 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Bunu cidden tavsiye ediyorum sana gerçekten çok çok güzel bir arzu 🤞 1 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Pek zevkli değil. Su ağzına giriyor gıcır gıcır ses yapıyor falanArada olur ama ben pek sevmedim 0 0 Yorumla
İzmir353525 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Aiırı güzel temizlik desen zaten en iyisi orada istediğin gibi her yerini yala kadının erkeğin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Penetrasyon bölgesine su değince kayganlığı azaltıyor sanıldığı kadar keyifli ve konforlu olmuyor... 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ımmm Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duş kabini büyük olsun buna dikkat edin 1 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen duvarda mı olacakin 1 1 Yorumla Sorayımbende 1 yıl Hazzı acayip düzeyde yaşamak istersen taktik verebilirim. Ayrıca partnerinin de aklını başından alabilirsin Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hiç hayal ettiğin gibi değil baya eziyet :) 1 0 Yorumla
youtopia Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sadece gozlerini acamiyosun 😅😅 ama cok zevkli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ımmm Yorumla youtopia 1 yıl Eger oneri ve hayat kurtaran bilgi istiyosan dusta sevismekle alakali seve seve yardimci olurum 😅 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ağzına su kaçıyor sürekli Djdjdjd 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ımm Yorumla Hendestra 1 yıl Bazen sümüğün akıyor farkında olamıyorsun Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok zevkli ıslak ıslak harika 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kötü kuruyo çünkü vaciş 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Harika bir his tavsiye ederim 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsellik konusunda 6,9b cevap paylaştı. Jakuzi yoksa bulaşmayın 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 599 cevap paylaştı. Duşta ve havuzda çok zevkli 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Harika denemen lazım 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı. Keyifli bol haz dolu 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. sıkıcı 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Cok güzel o his. sıcak suyun altında ılık da olabilr. yumuşacık tenlerle
Kucagana alıp suyun altında hoplatmak çok guzel
duyması bile heyecan verici
adrenalin en üst seviyeye çıkıyor zevkten nefes aliiyor
Güzel olur ama sevişmenin düzel olması lazım yavaş yavaş ilerlemeli
ımmm
Islanam sorunu yaşıyosan özellikle tavsiye etmem evvet suyun altında kuruluk oluyor tahriş eder
Bunu cidden tavsiye ediyorum sana gerçekten çok çok güzel bir arzu 🤞
Pek zevkli değil. Su ağzına giriyor gıcır gıcır ses yapıyor falan
Arada olur ama ben pek sevmedim
Aiırı güzel temizlik desen zaten en iyisi orada istediğin gibi her yerini yala kadının erkeğin
Penetrasyon bölgesine su değince kayganlığı azaltıyor sanıldığı kadar keyifli ve konforlu olmuyor...
ımmm
Duş kabini büyük olsun buna dikkat edin
Islak bir histir sanırım
Sen duvarda mı olacakin
Hazzı acayip düzeyde yaşamak istersen taktik verebilirim. Ayrıca partnerinin de aklını başından alabilirsin
Hiç hayal ettiğin gibi değil baya eziyet :)
Sadece gozlerini acamiyosun 😅😅 ama cok zevkli
ımmm
Eger oneri ve hayat kurtaran bilgi istiyosan dusta sevismekle alakali seve seve yardimci olurum 😅
Ağzına su kaçıyor sürekli Djdjdjd
ımm
Bazen sümüğün akıyor farkında olamıyorsun
Çok güzel ama çok fazla değişiklik yapamazsınız
Çok zevkli ıslak ıslak harika
Kötü kuruyo çünkü vaciş
Harika bir his tavsiye ederim
Jakuzi yoksa bulaşmayın
Duşta ve havuzda çok zevkli
Denemeye vaemisin
Hic yasamadim ki
Harika denemen lazım