Düşünüyorum bulamıyorum, zaten su akıyor mayıştırıyor üstüne bir de orgazm e o halde nasıl ayakta duruluyor? Ha birde bunun kucak versiyonu var ya adamın ayağı kaysa. Hiç derdim yok gibi bunu düşündüm biraz önce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yoksa sen duşta sevişirken bizi mi izledin? 😱
2015-16 gibiydi sanırım. 155 boyunda zayıf sevgilim vardı. Seks yaparken bunaldık ve duşta devam etmek istedik, kucağıma alıp banyoya götürdüm. Soğuk suyun altında sevişirken kucağıma alıp duvara yasladım. Sevgilim kucağımda hızlı şekilde zıplarken ben de ona ayak uydurmak istedim. O an ayağım kaydı ve düşmemek için tutunayım derken kız kucağımdan düşer gibi oldu ve penisimden kötü bir ses geldi ve kırıldı diye aklım çıkmıştı. 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok kötü ya bir kere boylar eşit olmalı, yoksa malum hiza önemli, bacakları kırmak zor oluyor. Bir de suyun sürekli akması var kı kayganlığı tamamen götürüyor o yüzden gereksiz ve rahat değil.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılO anın heyecanı ve zevkiyle öyle bir güç geliyor ki hiçbir şey olmuyor. Yorulunca arada pozisyon değiştirilir kucaktan iner kız fayansa veya duşakabine yaslayıp devam edilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKüvet bir ihtimal güzel olur ama diğerleri sıkıntı
04 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum bana biraz pis geliyor
- +1 yıl
Tamam jakuzi olsun
Soran+1 yılHiç içine girmedim bilmiyorum
- +1 yıl
🤷🤷
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok matah değil zaten. Su kyganlaştırıcılığı da engelliyor boş bir fantezi
00 Yorumla Duşta ön sevişme olur da, sevişme saçma yani. Zaten su vajen sıvısını bozuyo, ne gerek var? Oral seks olursa olur, e onun için de banyodan başka yer mi kalmadı yani.
15 Yorumla- +1 yıl
Vajina suyunu bozsada ilişkiye engel olacak şey yok. Kuru sevenler bundan zevk alacaklarını düşünüyorum.
- +1 yıl
@HeyNikiNiki Di mi, kadının canının yanması kimin umurunda yani. Yeter ki beyimizin kutsal pipisi mutlu olsun.
- +1 yıl
Farkında mısın? Cinsiyet belirtmedim. Sen ise saldırmaya geçtin.
- +1 yıl
@HeyNikiNiki Farkında mısın? Yazan kadın. Haliyle kendi deneyimini yazıyo. Hadi selametle.
- +1 yıl
Farkında mısın 😃 ilişkiden en çok zevk alacak cins sizlersiniz.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen ya bana da çok saçma geliyor su zaten vajinadaki kayganlığı alıyor zevk yerine acı verir yani neyini seviyorlar ben de anlamış değilim göz gözü görmüyor her yer buhar oluyor gereksiz işler
12 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya böyle lafta hoş gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Duşta kucak mükemmel oluyor. En kısa boşalma süremi yaşadım. 5 dakika gibi bir sürede aldığım zevki hiç bir şey vermez, veremedi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Senlik bir şey değil boşa kafa yorma,, profesyoneller için...
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur daha öpüşmedim bile
+1 yılsen partnerine birak o suyun sicakligini pozisyonu falan ayarlar 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılPartner falan yok hocam
- +1 yıl
Tamam işte olduğu zaman o düşüncelerine giren nasıl yapılıyoru o şekilde halleder demek istedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPek zevkli değil, ayrıca düşme tehlikeli de var tabii😊😊 bence daha kuru yerlerde yapmak lazım😊😊
112 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çok zevkli demiş
Cevap sahibi+1 yılSen o diyenlere pek bakma.
Öpsem, öptüğünü anlamıyorsun, yani karşı tarafın tadını almıyorsun.
Ayrıca düşme tehlikesine de cabası. En zevkli olanı kadın eve gider girmek hiç beklemediği bir an hemen duvara yapıştırıp birlikte olacaksın 😊😊
Soran+1 yılTad diye bir şey var mı gerçekten? Dudaklarda lezzet tende lezzet falan. Mesela kokudan etkileniyorlar ya ben hiç kendim güzel kokuyor gibi hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTad tabi ki var, olmaz mı hiç 😊😊 koku çok etkili evet. Kadının kokusu ve hafif eşki ve çok kışkırtıcı bu tadı dilimde hissetmek beni deli ediyor. 😊😊
Ayrıca cinsellikten sonuna kadar zevk almasını bilen kadınlar de kendi kuzularım kokusundan ve tadından müthiş etkilenir 😊😊 kendi kilotlarını koklamaktan müthiş etkilenirler 😊😊 hafif tuzlu ve çok kışkırtıcı bu tadı dillerinde hissetmek onları deli eder.😊 bu hazzı hiç tatdın mı bakayım 😊😊
Soran+1 yılDoğru ya bende kokluyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılO kokuya bayılıyorsun değil mi? 😊😊 özellikle libidonun yüksek olduğu zamanlarda kilodunu çıkarıp koklamak seni deli ediyor değil mi? 😊😊
Peki, hiç kendi tadına bakma hazzını tatdın mı? 😊😊
Soran+1 yılHayır yapmadım o kadar da değil. Libido yüksekken değil normalde çok sıvı gelince kokluyorum. kolay kolay ıslanmam
Cevap sahibi+1 yılAaaa olmadı şimdi 😊😊 mastürbasyon sırasında tam orgazm olduktan sonra kendi tadına bakarsan o zaten deli olursun😊😊
Soran+1 yılYok iğrenirim ya
Cevap sahibi+1 yılAaaa bu olmadı işte gizlicik😊😊 dediğim gibi cinsellikten zevk almasını yani işini bilen bayanlar kendi tatlarından müthiş hoşlanır 😊😊 bayanların her yeri zevk verir ve her bayanın kendi vücudundan zevk almasını öğrenmesi lazım. Aksi takdirde ciddi orgazm sorunu yaşarsın.
Mastta bile tam orgazm olup isteğini tam bastıramıyorsun değil mi? 😊
Soran+1 yılBiraz önce mastürbasyon yaptım bir dkda geldim şimdi acayip bir acı var. Sık mastürbasyon yapmıyorum sert sürttüm ve canım çok acıdı
Cevap sahibi+1 yılHatalı mastürbasyon tekniği kullandığından dolayı maalesef 2 dk ıslanıp orgazm olduğunu zannetmişsin. Masttı sert yaptığın İçin kukun tahriş olmuş, ayrıca tam orgazm olamadığın İçin isteğin azalacağına daha da artmış. Yani mastürbasyon sormasında mastürbasyon yapma isteğin daha fazla artmış.
mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az onbeş dk sürmeli
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😊😊😊
Eğer bunların hepsi olmuyorsa maalesef kullandığın mastürbasyon tekniği hatalı demektir.
Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim. 😊
+1 yılDuşta seks yapmıştım yapmasını bilirsen zevkli oluyor suyu nereye tutacağını bilmelisiniz
00 YorumlaDenemeden bilemezsin ayrıca girdiğin duş kısmı da önemli faktör
00 Yorumla
+1 yılEn merak ettiğim ve en çok istediğim seveceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel oluyor kucağa alıp yaslıyosun fayansa miss shshs
112 Yorumla
Soran+1 yılFayans soğuktur ama
Cevap sahibi+1 yılYok biz ilk sıcak suyla orayı ısıtıyoruz sonra yapıyoruz kıyamam üşümesin🙃
Soran+1 yıliyi kalpli erkekler iyi ki var..
Cevap sahibi+1 yılo senin kalbinin güzelliği teşekkürler🙃
Soran+1 yılTeşekkürler peki şey sorucam kucakta kaç kg en fazla olunur?
Cevap sahibi+1 yılŞimdi benim kilom 75 60 kg kızı rahat kaldırıyorum biraz yorucu oluyor ama bir yere dayamadığında
Soran+1 yılBen de 60 kgyim ama çok geliyor nasıl erkekler kaldırır anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye idealsin işte 60 kg rahatlıkla alıyosun kucağına
Soran+1 yılBana garip geliyor çünkü 78 kgydim zayıfladım sanki hiç kucaklık kız değilim gibi
Cevap sahibi+1 yılSana öyle geliyor rahat kaldırılırsın sadece zor yani bir yere böyle kucakta yaslamayınca 10 dk sonra yorucu oluyor
Soran+1 yılAynen yorucu olur hem gir hem kucakta taşı 😂
Cevap sahibi+1 yıl10 dk dan sonra ben yoruluyorum mesela işte hemen duvara felan dayıyorum 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim en büyük fantezim. Duşta alınacak haz apayrı olacağını düşünüyorum sürekli.
00 Yorumla
+1 yılgüçlü kaslı biri şart yoksa zehir
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de bilmiyorum ama nişanlım hep şöyle sevişirdik böyle sevişirdik hevesi çok vardı tabi ayrıldık
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@luizdavid aileler
- +1 yıl
Yapadan gittimi
Cevap sahibi+1 yıl@BOĞAerkeği0646 saçmalama neden evleniyoruz bu sitedeki herkes o yolda değil
@luizdavid olmadı ya, çok zor ve severek ayrıldık. İnat etti ben de ettim çünkü güvende hissetmedim beni herhangi bir durumda kimseye karşı müdafaa edemeyeceğini hissettim- +1 yıl
Ben sana dediklerini yapamadn gitti dedm
Cevap sahibi+1 yıl@luizdavid 24 yaşındaydı aynı yastayız ya 2 ay kaldık bitti. Her şey nişanlanana kadarmış şükür evlenmedik
+1 yılUygulama olarak yap işte 😂 😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Genelde doggy pozisyonunda olur
07 Yorumla
Soran+1 yılYa ellerimi yere süremem
Soran+1 yılNeyse o işin mansterı ben daha öpüşmedim bile
Soran+1 yılMaster aahah yanlış yazdım
Soran+1 yılHayırlısı diyelim
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılseksten adami dogutursun var ya
04 Yorumla
Soran+1 yılSende Türkçeden
- +1 yıl
klavye ingilizce de kalmis ya sogutursun olacakti
Soran+1 yılAnladık orasını sadece laf sokmak istedim
- +1 yıl
alkış liseli
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsiz bi deneyinde gerisini bkşverin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAyakta sevişilir küvet varsa oturulur
00 Yorumla O anın büyüsü diyeyyim gerisini sen anla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yaşasan, öyle güzel oluyormuş ki diceksin :D
116 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum orasını artık insanlar o kadar dertten bahsediyor ko evlilikte
Cevap sahibi+1 yılBi kadın evlilikte güzel tatmin edilmiyorsa, her konu ona dert olur
Soran+1 yılDaha öpüşmedim bile oralara daha yol var sanırım
Cevap sahibi+1 yılİstekli misin peki
Soran+1 yılDeğilim stresten manyak oldum
Cevap sahibi+1 yılNeyin stresi bu? :D
Soran+1 yılGelecek kaygısı
Cevap sahibi+1 yılİş güç bakımından mı, yaşın kaç?
Soran+1 yılYaş 22 de okul falan okuyamamak toksik ilişki psikolojik sıkışıklık yordu
Cevap sahibi+1 yılSana bakıcak bi erkek bul, yataktada iyi, hem güzel hemde zevkli geçir günlerini..
Soran+1 yılBiri kalbimde çıkmıyor sanki tüm atomlarıma kadar onunla doluyum
Cevap sahibi+1 yılSana delirtici bi oral yapmaya bakar, o an onun adını bile unutursun
Soran+1 yılUnutmam ki. Beş saniyede orgazm olan biriyim zaten kendime dokununca hiç zevk alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu öyle mastürbasyon gibi bişey değil.. Ayrıca kendine dokunman ile benim sana dokunmam çok ayrı şeyler.. Ne kadar yazsamda o zevki hayal edemezsin
Soran+1 yılDoğrudur hepsi geçici hevesler.
Cevap sahibi+1 yılHiç öyle değil.. Gizliden çıksam yazar mısın
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyüyünce öğrenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ettiğim bu konu 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zevkli istersen öğreteyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel oluyor denemen lazım
00 YorumlaDikkatli olursunuz sizde çok zevkli oluyor
00 YorumlaKeyifli olur yaslarsın elleri devam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHic yasamdnmi cinsellik