Cinsel Yaşam Duşta sevişmeyi nasıl buluyorsunuz? hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Size göre mantıklımı yoksa farklı bir fantezimi Bana göre çok güzel bir fantezi diyeyim 😇 Duşta sevişmeyi nasıl buluyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
güçlüyüm83 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı. Bir kere denedim Düşündüğümden çok zor ilişkiye girmekSu nedeniyle kayganlık gidiyor, girip çıkmak çok zor oluyor Tutunacak yer bulmak zor Ayağın kayip düşersen kolu bacağı kırma riski var 😄Ama çok güzel sevişme ya da oral yapılabilir 1 0 Yorumla
Birgaripzenginpala Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Ayy utanırım ben olmazz 🤭🙈 4 4 Yorumla hasandldl +1 yıl Ahahah niye Yorumla Birgaripzenginpala +1 yıl Ayıp ayıp Yorumla Birgaripzenginpala +1 yıl Duşta zevkli ama zor hem pozisyon açısından hem de kayganlık gidiyor Yorumla hasandldl +1 yıl Islak ıslak 😈 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilimle hep sevişicez diye duşa giriyoruz ama her seferinde sadece beraber yıkanıp çıkıyoruz 2 4 Yorumla hasandldl +1 yıl Birinizin adım atması gerek Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Çok zor zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmuyor sıcak basıyor fenalık basıyor o fantaziler dizilerde oluyor sadece Yorumla hasandldl +1 yıl Hoş çok uzunda tutmayın sizde Yorumla
48kumsal48 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl pek olmuyor ya ama havuzda güzel 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Hımm güzel Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tek kelime ile harika 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Evt Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Off tam kıvamında kanka 😀 1 2 Yorumla hasandldl +1 yıl Aynen 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kanka 😀👍 Yorumla
Ersözmasal Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Mükemmel :) 2 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Öyleymiş Yorumla
En İyi Cevaplar