3 yıldır evliyiz, çok seviyoruz bir birimizi ama hiç boşalmadım, boşaldığımı sanıyor, ama artık canım sıkılıyor, ondan çok soğudum sırf bunun için, çok istekli biriydim ama beni yataktan soğuttu resmen,, artık çoğu zaman boşalamadığımı söylüyorum ama rahatsız olmuyor keyfi yerinde, mastürbasyon yapınca boşala biliyorum, acaba psikolojik bir sorun mu bu? nasəl davranmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok p*rno ya da vibratör kullananlarda bu tip şeyler olur, ama eşinle konuşmayı dene fakat şikayet değil emir ver yani ön sevişmeyi uzun tutsun , senin daha fazla uyarılmanı sağlasın, git gel uzarsa biraz yardımcı olur , sende biraz fantezi yap ki hazzın artsın, ayrıca kesin çözümlerden birisi titreşimli vibratör ya da penis kılıfı, parmağa takılanda var , eğer parmağa takılandan alırsan kendi klitorisini uyararak eşinden daha hızlı boşalma bile olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu ciddi bir sorun. Bir çift terapistine gidin. Daha yolun başında bu sıkıntıyı yaşıyorsun. Bu ilerde daha da büyüyecek. Neden eşin umursamıyor? Çok mantıksız. Her erkek, eşini tatmin etmezse bunun katlanarak büyüyeceğini ve aldatmaya kadar gidebileceğini bilir. Buna bir çözüm arar. "Ben kesinlikle yapmam." deme. Bir gün gelir artık dayanamazsın. Sonra birisi seni maipüle eder. Bir de bakmışın adamın yatağındasın.⁸
02 Yorumla
Soran1 yılartık sanıyorumki sorun bende hangi erkekle olursam olayım boşalamayacağım:(
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSevişme kısmında senin detaylarınla yeteri kadar ilgilenmiyor sevişmeyi detaylandırarak senin heyecanını ve zevkini yükseltmiyor ve özelliklede sevmesini yalayıp emmesini okşamasını daha çok zaman geçirmesini istediğin bölgelerinde yeterince zaman geçirmiyor veya tutkulu şekilde zaman geçirmiyor olabilir mi ve ilişki esnasında senin beklediğin performansı yaşatmıyor olabilir mi?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılMuhtelemen kocan kendi odaklı düşünüyor ama bosaldin mi boşalmadin mi anlamasi lazım. On sevişme kısmını uzun tutmanız lazım. Tam anlamıyla islatmiyo olabilir seni istediğin şekilde sertlik yoktur. Ten uyumu tam anlamıyla yoktur aranızda. Ondandır. Çeşitli nedenleri vardır bunun. Uzun surmuyo olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
69Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmişte mastürbasyon bağımlılığı varsa klitoral uyarima alismissan vajinalda zevk almıyor olabilirsin, isteklerinin tam olarak karşılığını da yasamiyor olabilirsin, bu konuyu esinle paylasarak birlesme esnasinda ellerini de kullanmasini iste mesela yapmadiginiz şeyleri deneyin farkli pozisyonlara girin ve on sevismeyi uzun tutun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu durumu çözmesi kolay ama size standart cevaplar verene güvenmeyin. Bu tarz konular kişiye özeldir ve herkesin sebepleri ve reaksiyonları farklıdır. Yazabilirseniz konuyu doğru şekilde öğrenip sizi yonlendirebilirim
00 YorumlaBir kadın olarak kendin için yanlış kelime kullanıyorsun. Boşalma erkek için seksin doruk noktasıdır. Kadın için bu tabir orgazmdır. Sizden erkek gibi Boşalma beklemeyin.
01 Yorumla
Soran1 yılorgazmdan bahsediyorum zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSeni isteklerini seni azdirsrak top noktaya ulastirip devam etme yetenegi yok bencil kendi isini halledip seksi bu zannediyor canım biraz halbuki snei kesfetse seni daha cok azdirip bosaltsa daha zevkli seks elde edecegini dusunmuyor
00 Yorumla
1 yılseçimlerinin meyvelerini yiyorsun ne istiyorsun :) tedavi yöntemimi bekliyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılUyarım eksikliği konsantrasyon hatalı pozisyon gibi bir çok olası etken var
Öncelikli olarak sebep belirlenip buna göre çözüm üretilmeli07 Yorumla
Soran1 yıldoktor gibi cevap🥰 kocan kotu, sen kotusun , sevilmiyorsun, bencil kocan var demeden bir yorum yapan oldu, sevindim buna
- 1 yıl
Rica ederim tecrübeli bir göz olarak doğru ve sana faydası olacak Yorum yaptığıma inanıyorum😌🙏
Soran1 yılevet oyle oldu gercekten, cok tesekkur ederim
- 1 yıl
Olası sorunu belirleyip çözüm uygulamalarına geçerseniz umarım düzelecektir
- 1 yıl
Geçmişteki mastürbasyon alışkanlıklarını gözden geçirmeyi ihmal etme
Uzun süreli mastürbasyon yıllar içerisinde uyarım sorunları yaratabiliyor özellikle klitoral uyarıma alıştıysan vajinal uyarımda sorun çıkabilir
Soran1 yılalışkanlığım var evet ama yatakra doyamayıncada mecbur ona el atıyorum :(
- 1 yıl
Haklısın çünkü uyarım eksik kalıyor
Vajinal uyarımın yüksek olduğu pretzel ve cowgirl denenebilir
1 yılOnun tedavi olması lazım sorun sende değil bu tedaviyi olana kadar yapma yavrum dertleşmek istersen buyur yardımcı olurum elimden geldiğince
010 Yorumla
Soran1 yılonda durumlar iyi neden tedavi olsun?
- 1 yıl
Boşalamıyorsun sorun onda demekki yavrum
Soran1 yılbilemiyorum hiç belki bendedir psikolojik olarak
- 1 yıl
Seviyor musun eşini
Soran1 yılçok seviyorum ( ama haz alamıyorum ondan
- 1 yıl
Seks nasıl ilerliyor tam olarak ön sevişme var mı
Soran1 yılfazla değil
- 1 yıl
Islanmadan haz almazsın ki zaten yavrum
- 1 yıl
Ben anlatabilirim istersen
- 1 yıl
Konuşmak istersen buyur
1 yılBekarken Çok Fazla mı mastürbasyon yaptın
Seks Süreniz ne kadar sürüyor hiç Ara Vermeden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok zor bir durum bir çok kadında oluyor maalesef bu durumda ağırlık eşine düşüyor ama seninde bazı pozisyonlara öncelik verirsen fayda görürsün👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYani farklı şeyler konuşman lazım seni şyşce ravan yaptıracak fanteziler olması lazım o da olmazsa cinsel oyuncakla boşalabilirsin net
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oral yapsın, madem ki mastürbasyon ile boşalıyorsun sevişirken o da seni okşasın uzunca
02 Yorumla
Soran1 yıluzun yapmiyor 10 sn sonra yoruluyor
1 yılBence psikolojik ten ziyade partnerin performansı yeterli değil ben şahsen sevişip de boşaltmadığım kadın olmadı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. E önce bir yalasın, erken gelirse oyuncak ile yardım etsin veya oyuncak falan
08 Yorumla
Soran1 yılsevmiyor hergün aynı
Soran1 yılvajinal 0
Soran1 yılsanki birşeye yetişmeye çalışıyor, ve ben heyecan yapıyorum boşalamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKendisiyle kojuş bence. yatakta bencil olmamalı. seninle ilgilenmeli
06 Yorumla
Soran1 yılsöyledim, anlamazlıktan geliyor, bende 10 günden bir artık adet oldim diyip 7-8 gün uzak duruyorum ondan
- 1 yıl
Evet zevk almayınca normal. seni düşünmeli aslında. sen mastürbasyon ne sürede yapıyorsun. genelde libdon yüksek mi
Soran1 yılyüksek, haftada 2-3
- 1 yıl
Hmm yüksek olması da seni zorluyor tatmin olmuyorsun hakkı olarak. peki bu şekilde nasıl devam edexceı? Var mı bir düşüncen?
Soran1 yılbilemiyorum. zamana bıraktım doktora görüneceğim yinede
- 1 yıl
Bu arada ön sevişme olmuyor muydu
- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılHiç cinsel bir ilişkide bosalabildin mi
Başkası ile birlikte olduysan tabi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki de çift terapistine gitmeniz çok uygun olacak.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu konuyu eşinle açık yüreklilikle konuşman gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmiş olsun işin zor. Aldatmanı tavsiye etmem ama cinsellikte doyurma ulaşamadığın bir evliliği sürdürmekte zor olur.
04 Yorumla
Soran1 yılevet zordur
Cevap sahibi1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki eşini seviyorsun söylediğine göre
Soran1 yılboyle devam
Cevap sahibi1 yılOyuncak falan al kendine o zaman öyle idare etmeye çalış
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seni iyi tahrik edip giriş yapıp iyi pompajla ucuramiyor demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMuhtemelen on sevişme yok, sekste karşılıklı istekleri konuşmak yok, zevk alınan noktalar da haliyle bilinmiyor. Eğer yüksek libidolu da biriysen işin zor. Çünkü başka sorunlara da yol açar bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHep aynı pozisyonlarda ve aynı hızlarda mı ilişkiye giriyorsunuz? Gir çıktan ibaret mi ilişkiniz yoksa boşalman için uğraşıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSende konsantrasyon eksikliği olabilir mi veya aklın başka yerde kalıyordur başka yerdedir
09 Yorumla
Soran1 yılyalnizken olmuyor ama onlayken evet maalesef
Cevap sahibi1 yılYalnızken odaklanırsın ama onunlayken odaklanman lazım asıl stres sorunun var mı veya yaşadığın olay aklında kalan
Cevap sahibi1 yılBu konuyu oturuup konuştunuz mu hiç
Soran1 yılevet ama sakaya saliyor
Cevap sahibi1 yılNasıl alır şakaya ya önemli bir konu yani bu gözü sonra dışarı kayarsa ne olacak onu. n için hava hoş ne güzel zevkini alıyor gidiyor
Soran1 yılherkes ablamıyor işte bu konulardan
Cevap sahibi1 yılKonuşabilir miyiz sakıncası yoksa
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılGünaydın
Gizli Üye(36-45)1 yılHer zaman söylerim
Sevmek başka şey
Seks başka şey
06 Yorumla
Soran1 yılgerçekten de öyleymiş, çokk seviyorum onu ama haz 0
Cevap sahibi1 yılKadın milletine senelerce anlatamadım bunu
Soran1 yılben anlarım :(
Cevap sahibi1 yılEvet anlarsın ama iş işten geçtikten sonra. Bekarken şu muhabbet olsaydı eminim kavga ederdin benimle yok evlenmeden olmaz yok sevmeden olmaz... Kafanda kurguladığın Bir sürü masalı okurdun bana. Halbuki evlilik de sekse en uzak şeydir. Anca iş gmr dön k*ç*nı yat. Ona da seks denmez. Seks dediğin arzu tutku ve ten uyumu işidir
Soran1 yılevlenmeden seks yaşamama sebebim ailemdi, bilemiyorum ama gerçekten çok zor, çocuğum var, benim için her şey yapmaya çalışıyor maddi olarakta, sevgide dr ama sıra sekse gelince büyük bir hayal kırıklığı
Cevap sahibi1 yılYapacak bir şey yok. Evlilik budur artık çocuğun da var geri dönüş yok. Kaderine razı olacaksın
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. içine gir çık yaparken klitorisini okşasın söyle o kazmaya 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli olmasan aslında başkasıyla dene derdim de evlisin aldatmaya girer o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa ben şey yapyrm önce oral tam olacak gibi olunca normal ilişki sonrası oluyor zaten
00 Yorumla
1 yılKarşına alıp ciddi ciddi konuşman gerek mutsuz olduğunu soylemelisin uzunca konuşmanız gerekli Ön sevişmeyi uzun tutmak iyi olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsenin altını yalasin 1 veya 2 dakika.. sonra üstüne çıksın şeyine sürtsun sende tut onu hizzasi tutsun. git gel yapsın sürtünerek seni titrene kadar. biyandan öpsün yalasin yüzünü boğazını. titredikten sonra içine girsin boşaltın birbirinizi.
00 Yorumlaİlişkiye girmeden önce seninle bol bol ilgilenmesi gerek ama ilgilenmiyor mu?
01 Yorumla
Soran1 yılhayır
1 yılEşimin erkek versiyonu resmen bende istekliydim artık olsada olur duruma geldim resmen
00 Yorumla
1 yılTen uyumunuz yok demekki. Cinsel terapistlere gidin
00 YorumlaBen bir kadını orgazm etmeden zevk alamıyorum bu daha da önemlisi benim için
00 Yorumla
1 yılPsikolojik değil eşinden ötürü
01 Yorumla
Soran1 yılbilemiyorum
1 yılPartnerin kendini düşünüyor ondan
02 Yorumla
Soran1 yılevet maalesef
- 1 yıl
Lafta anlamıyor ise Elizabeth devam 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAdami değiştirmelisin cunku seni beceremiyor
04 Yorumla
Soran1 yılsevgilim değil evliyim, çocuğum var, kolay değil değiştirmek
- 1 yıl
Yedek al
Soran1 yılihanete karşıyım :)
- 1 yıl
Sikayet etmeye alistir kendini :)
1 yılYuhh mastürbasyon daha mi kolay djdj
02 Yorumla
Soran1 yıldaha tarmin edici
- 1 yıl
Mm neyle yapıyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle şey mi olur oksayrak boşalsın madem yaslariniz kac
04 Yorumla
Soran1 yıl25 ben 35 o
Cevap sahibi1 yılOral yapsın sana
Soran1 yılyapmıyor, sevmiyor oralı
Cevap sahibi1 yılSenjn için yapucak iste
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSeni tatmın edemiyor bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. titretilmeyı hakeden kadın♥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neler yaşıyorsunuz peki anlatma şansın var mı?
00 YorumlaKendini parmağa alıştırmışsın
00 Yorumla
1 yılBunu ona söylemen gerek
00 Yorumla
1 yılDemekki sert yapamıyor ve iyi yalayamıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılSeni doyuramiyir demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden önce mastürbasyon bağımlılığın varmiydi
02 Yorumla
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılBelkide sorun ondandır ona bağımlı olmuşsun eşin sert yapsa fayda etmezmi
Gizli Üye(30-35)1 yılZor durum bide aşırı güzelsindir şimdi sen
03 Yorumla
Soran1 yılevet öyle, kendiside görüyor nereye gidersek gözler üzerimde
Cevap sahibi1 yılBende mastla idare ediyorum biliyomusun 10 yıllık evliyim
Cevap sahibi1 yılSenin adına bikere daha üzüldüm
Gizli Üye(36-45)1 yılSana oral yapmıyor mu
02 Yorumla
Soran1 yıloral sevmiyor
Cevap sahibi1 yılAma sen az bişide olsa yapsın diye deli oluyor olmalısın
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme ve oral yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılIslanmada mı olmuyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılbencil bir öküzle evlisin sanırım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Erkek gibimi boşalm istiyosun ki?
02 Yorumla
Soran1 yılanlamadm
Açık açık söylediğinde yardımcı olmuyor mu?
02 Yorumla
Soran1 yılhayır olmuyor
1 yılBeceriksiz ya 10 dk ben bir kadını bosaltirim
02 Yorumla
Soran1 yılbence sorun bende
- 1 yıl
Vajina bu esnektir okşaya okşaya parmağını soka soka öyle bir boşalırsinki şırıl şırıl akar
Siz nasıl boşalıyorsunuz
04 Yorumla
Soran1 yılmastla sadece
Soran1 yılhayır normal boşalıyorum mastürbasyon yapınca
Ona lütfen formülü uygula bak nası boşaltıyo seni
03 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani?
- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılNasıl boşalöadıb
07 Yorumla
Soran1 yılne?
- 1 yıl
Nasıl boşalmadın
Soran1 yılolmuyor işte
- 1 yıl
Titreme olmuyor mu
- 1 yıl
Hiç ya
Soran1 yılhayir
- 1 yıl
Pozisyon deiş
eşin ilgisizmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden
11 Yorumla- 1 yıl
Nedenini yazmış zaten açıklamayı okumadın mı
Gizli Üye(36-45)1 yılCiddi değilsin dimi 🙄
014 Yorumla
Soran1 yılciddiyim
Cevap sahibi1 yılAma evli bir kadının mastürbasyon ile boşalması daha da aç kalmasına sebeb olur ki?
Soran1 yılnapalım yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılEşiniz biliyor mu mastürbasyon yaptığınızı peki?
Soran1 yılhayır
Cevap sahibi1 yılBoşalamadigini bildiği halde rahat olması garip yani. Nasıl diyeyim aç kaldığını bildiği halde hiç korkmuyor mu?
Soran1 yılkorksa böyle olmaz dimi?:)
Cevap sahibi1 yılHaklısınız 😊Peki gün içinde zorluyor mu bu açlık sizi?
Soran1 yılzorluyor tabiiki
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla Mastürbasyon yapıyorsun peki?
Soran1 yılhaftada2-3
Cevap sahibi1 yılVe tabi yetmiyor dimi?
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılAnladım.
Kendisiyle konuştun mj
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi