Karımı severek evlendim 4 senelik evliyim ama cinsel ilişkide maalesef boşalamıyorum. Eşim 2 kez üst üste geliyor 1 saatte gelse boşalma olmuyor. Ondan gizli gizli mastürbasyon yaparsam boşalabiliyorum. Onun yanında da mastürbasyon yapamıyorum utanıyorum. Bu sorunu nasıl aşarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEee normal yani 4 sene olmuş ona olan arzun bitmiş. Senin elinde olan bir durum değil. Evlilik sekse en uzak şeydir , zamanla öyle ya da boyle biter seks.
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlarda da boşalamadım yani hiç boşalamadım
- +1 yıl
O zaman seninkisi mastürbasyon bağımlılığı ve p*rno bağımlılığı. Sanırım ilk cinselligi evlenince yaşadın.
Soran+1 yılGenelevde sorun olmamıştı boşalmıştım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılona yaptır bence sen üzerindeyken
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte öyle olmuyor utanıyorum ya da çekincem oluyor veya penisime dokunmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBendede oluyor kardesim mecburen seks esnasinda baska kizlari dusunuyorum oyle yaparak bosaliyorum bunun sebebide monotonluk ve eşinden kaynakli biz ne kadar ahlakli namuslu kizlarla evlensekte seks esnasinda erkekler seks yaptigi kadinin o. rospu gibi olmasini ister eşinde oyle olmadigi icin ve surekli ic ice yasadigin icin zamanla onu tahrik edici bulmuyor siradan erkek arkadasin gibi gelmeye basliyor. Eşine biraz seks esnasinda hayat kadını gibi olmasini soyluceksin yapacak bisey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef. O şekilde düşünürsemde boşalamam. Hepten soğurum
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalanıızı s... m. Bu dediğin fizik kurallarına aykırı. Yok değilse sen iktidarsızlık yaşıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi inanki yalan değil doktor doktorda dolaştım ama hiç bir sorun yok. İktidarsızlık sorununu hiç yaşamadım inmiyor ki yaşayım.
Cevap sahibi+1 yılBoşalamamak sperm yok anlamına gelir. Eğer bu değilse boşalmaman imkansız.
Soran+1 yılAbi ne alaka
+1 yılNasıl yani ilişkide değil mastürbasyon ile mi boşalıyor sun garip istekli mi yapmıyor dun acaba eşin ile
08 Yorumla
Soran+1 yılİstekli başlasamda ilişkide boşalamıyorum. Eşimden gizli mastürbasyon yaaprak boşalabiliyorum
- +1 yıl
Yaş kac senin ve eşinin
Soran+1 yıl32-27
- +1 yıl
Ksc yıldır böyle bu sorun eşin durumdan memnun mu peki
Soran+1 yılla abi çare mi olacan yoksa kendini mi tatmin edecen. Soruma cevap ver ne yaparsam boşalırım.
- +1 yıl
Gelsene bi buradan yazamıyorum konulslım bi
Soran+1 yılSagol haci
- +1 yıl
Kolay gelsin hacı umarım sorunun çözülür
Onla konuşup yenilikler deneyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. mastı bırak sadece seks yap
00 YorumlaKanka bana bı ulaş.
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne