Kadın 50 küsur yaşında dul etli butlu bu akşam yanlicam fakat ne yapacam neler söylemeli pozisyon falan değiştirmek isterken atıyorum ne demeli hadi kalk birazda doggy mi yapalım dicem ne demeli dili ne bu işin tecrübesiz olduğumu bilsin istemiyorum çünkü düzenli yapmak istiyorum onunla evinde falan kalmak istiyorum yazın üni tatil olunca
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyide kadinin gönlünü almamissin bile akdjdjd nasil yapacan
Gönül alma ne dayı bu yaşta. Anın etkisiyle yapcam
Ln slk ya agzina carparsa? Bende sandim ki razida cinsl iliski olacak kadin razi bile değil yanliyacakmis
Yrmm çok biliyosan tavsiye ver
Cok basit aslinda ama bunu sana ogretemem günah
Birader söylesene yurt kapanacak para biriktirmem lazım yazın çalışırken kalabileceğim yer yok
Haaa seni şimdi anladım sen kalmak istiyorulsun 😂😂 yaz bana o zaman
Kadın zaten tecrübeli, sen kendini ona bırak o gerekeni yapacaktır
No zaten 20 yaşındayım olgun davranıyorum foyam çıkmasın
Profesyonel olup sus kadın diyebilmek istiyorum
İlk defa yapacaksan heyecandan bir b*k yapamazsın
İlk defa yapacağım bir şeyin yapılışını iyi kavrayım bı profesyonel gibi 40 yıldır o işi yapan usta gibi davranabilirim
P*rno izle o zaman
Söz kısmı lazım işte. Hani soruda dediğim gibi atıyorum doggy istiyorum bunu reelde nasıl ifade ediyoruz veya diğer hareketleri
Kardeşim doggy istiyorsan karının saçını tutucaksın domaltıp skeceksin kütür kütür doggy istiyorum demek gibi bir durum yok
Bı de sınırı var mı bu işin benim kafa takıntılı vücut acı hissetmez dur denilene kadar yaparım. Kaçta bırakmalı ara verince kaç dakika geçmeli ve bütün bir yaz bokunu çıkarmadan nasıl kocalık yapmalı
Gidecek yer yok çünkü bı onu buldum zar zor hem çalışıp hem akşam eve geldiğimde yemek olsun bı arkadaş olsun istiyorum
Sınırı falan yok gücün yetene kadar becer
Yasayarak tecrube etmen lazim videolardan falan da
Arkadan yapayım mı kaldirir mı o yaştaki biri
Birini
Her ne hissediyorsan söyle ona
Kendini ona bırak
Kadın yönetsin
No zaten 20 yaşındayım olgun davranıyorum foyam çıkmasın
O da dul kocasından başka yapmamış kaç yıldır
Bir b. k bildiğin yok napacaksın
Burcun ne
Çok kasma o seni alır götürür zaten.
Onunda kocasından başka kimse olmamış. Özel olarak seçtim yani dul kaldıktan sonra kuduranlardan değil. Adım atcam temas falan ya da üstünü değiştirirken veya banyo yaparken girecem dan diye
Kral zaten hatun yanıyordur. Sen kaygan bir zeminde ayakta durmaya çalışacaksın😅
İlk adımı atma tavsiyesi versene benim aklımdan türlü türlü sapıklıklar geçiyor. Teyze yeğen torun gibi takiliyoz. Mutfaktayken yaslasam mı ne yapmalı
Bi dk bu planlı bir şey değil mi yani sana bir vaadi yok mu
Vaat değilde yokluyor yaptın mı diye sürekli kim bilir kimlerle yapiyon diye falan diyo.
Akisina birak