Daha önce çok sevişme yaşadım ama yarın gece ilk defa seks yapacam dikkat etmem gerejen şeyler var mı
İlk defa seks yapacağım, bir öneriniz var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yaslar kac knk. Guzelcene temizlen temiz kilsiz git kizin yanina kokular sur falan bide korunun aw sonra hamileymis kurtajmis duymak istemiyom burada
1
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben 22 o 26
Cevap sahibi
1 yıl
nasil ayarladin lan onu ksdjfksd esc mu yoksa
Soran
1 yıl
Yok valla konuştuk biraz vs buluşuyoruzz o istek atmıştı zaten tanışıyoruz az çok
Cevap sahibi
1 yıl
nerden knk manitamisin oyle her tanistigin kizla yatabiliyor mu insan kdjfgd
Soran
1 yıl
Üniden beni görmüştü yok tabi hepsiyle yatmam ama seviştiğim oluyor ara sıra 20 gün önce falanda biiryle seviştim ama sks olmadı
Cevap sahibi
1 yıl
knk herkesle catir cutur sevisiyon neden seks yapmadin. Belli ki bi giderin yakisikliligin var olum kizlar oyle herkesle sevismez yani ben mi yanlis biliyom ne
Soran
1 yıl
Bakirelik bozmak istemiyorum yoksa yapardım bu ise bakire değil bi süre pompa yapıp yollayacam. Tipim sıradan biri
Cevap sahibi
1 yıl
26 yasinda zaten kimler gecmistir altindan dikkat et hastalik kapma hee valla sonra omur boyu kaliyor insanin uzerinde buyuk sikinti. Kiz guzel mi la merak ettim kfdsjgkfd
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Erken bosalmamak ıcın oncesi mastırbasyon Yap Prezervatif kullan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaslar kac knk. Guzelcene temizlen temiz kilsiz git kizin yanina kokular sur falan bide korunun aw sonra hamileymis kurtajmis duymak istemiyom burada
Ben 22 o 26
nasil ayarladin lan onu ksdjfksd esc mu yoksa
Yok valla konuştuk biraz vs buluşuyoruzz o istek atmıştı zaten tanışıyoruz az çok
nerden knk manitamisin oyle her tanistigin kizla yatabiliyor mu insan kdjfgd
Üniden beni görmüştü yok tabi hepsiyle yatmam ama seviştiğim oluyor ara sıra 20 gün önce falanda biiryle seviştim ama sks olmadı
knk herkesle catir cutur sevisiyon neden seks yapmadin. Belli ki bi giderin yakisikliligin var olum kizlar oyle herkesle sevismez yani ben mi yanlis biliyom ne
Bakirelik bozmak istemiyorum yoksa yapardım bu ise bakire değil bi süre pompa yapıp yollayacam. Tipim sıradan biri
26 yasinda zaten kimler gecmistir altindan dikkat et hastalik kapma hee valla sonra omur boyu kaliyor insanin uzerinde buyuk sikinti. Kiz guzel mi la merak ettim kfdsjgkfd
Erken bosalmamak ıcın oncesi mastırbasyon Yap
Prezervatif kullan
Sonra sertleşme problemi yaşamayayim
Gencson kalkar kadına Sakson cektır
Ilkın olmak isterdim ya bırak onu senı ben millî edeyım
Başka ne yapayım
Ooo iddialı yorumlar
Bırak çocuğu yaşıtı milli etsin kızın ekmeğine iş koyma
@puzzle89 bende yaslı degilim ;)
Yaş kaç
şöyle bi ablamız olmadı hayatımızda haha :D
Geciktirici al