- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılBir gece öncesinden yapılacak seks hakkında konuşmak adamı iyice yükseltmek ağzından köpükler çıkartmasınnı sağlamak kötü bir şey değil ama bunu yapan insan seks yapacağı gün belinin ağrıyayacağını bilmeli hatta böyle o kadar yoruluyorsun ki artık ellerinden güç alıp kalkacak derman kalmayabiliyor
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİki taraf da neler yapmak istediğini ve neler görmek istediğini önce noter onaylı niyet mektubu olarak birbirine verir. Niyet mektuplarında uyuşmazlık hususlar varsa bir arabulucuyla sorunların çözülmesi sağlanır.
Sonra buluşma gerçekleşir ve niyet mektuplarındaki hususlar sıra ile yerine getirilir. Yerine getirilen noktalar kapıt üstünde işaretlenip imza altına alınır.
Gerçekleştirilemeyen maddeler olduysa bir sonraki buluşmada yerşne getirileceği yine karşılıklı imza altına alınarak taraflar birbirine teşekkür eder ve buluşma sona erer. Taraflar evlerine ulaştıktan sonra birbirinin gönlünü hoş edecek iltifatlar içeren mesajlar atılarak gün sonlandırılır.
Yazarken kendim güldüm 🤣🤣🤣12 Yorumla- 1 yıl
Haha 🤣🤣 yoruma imza attım...✍️✍️
Cevap sahibi1 yılBir eic alırız artık 😘
Gizli Üye(36-45)1 yılBu ne şekilde verecek. Misal fanışmak için aracı koyuluyor. Buradaki aracı Kim olacak ya da aracı olacak mı?
Noter huzurunda mı olacak ya da belediyeye müracat edilebiliyor mu? Bu işin yetkili mercini kim?
Aklımda yine deli deli sorular
00 Yorumla
1 yılKarşı cinsi tahrik edecek ne varsa büyük bir hırsla ifade edilmeli, onun da en az benim kadar istekli olup alev alev yanması sağlanmalı, karşı karşıya geldiğinde kucağına atlayacak kadar yükselmiş olması arzu edilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sekste ön bilgimi olur ya 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNe derler bilirsin kuzum ürkütmemek lazım 🤣. Öyle her şey denir mi yaşayıp görmeli ki tadı çıksın yok etmem yapamam gibi cümleleri sevmem anlık gelişirse daha zevkli ve güzel olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır bence gerekli yok. evlenmeden de cinselliğe karşıyım zaten ben. ama yaşanacaksa bile bence sürpriz olmalı her şey diye düşünüyorum ben.
10 Yorumla Bu nedir yeni inşaat projesinin sunumuna mı hazırlık :)))
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılHaha bu şekilde gaza gelir hamile kalirsin😀
41 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤭
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgiliyken yapmayı normalleştirmeyin, erkeğin size karşı duygusal yoğunluğu varsa da indirgemiş oluyorsunuz, erkekler saygı duyduğu kadını değerli bulurlar. Sizi evlenmeden o dağınık halinizle gören bir erkek sonrasında size saygısızlaşıp seviyesizleşince hiç şaşırmayın.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgililik döneminde cinsellik mi oluyor?
Ne zaman bu kadar genişledik 🙄80 Yorumla
1 yılBu cinselligi çok abartıyorlar ya. illa olucak diye bir kayide yok ki? Evlenmeden önce bir anlamı da kalmıyor* sevgilik bağı bir çok türden oluşuyor. anlasmak ve anlaşılmak. bu cinselliği ilkten düşünen biri ile de aşk yasamam.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSupriz daha iyi oluyor. Hayallerin de ki değil de sınır dolu ve şart dolu bir konuşma olursa engeli basıp sevgilinden olabilirsin. (Kadınların işi ne şart koymak ota boka... Adam bunları duydumu sktr et kafam böyle daha rahat diyip çıksa daha iyi be hayatımdan diye düşünebilir)
00 Yorumla
1 yılSanki iş görüşmesi yapacaklar bu kadar kasmayın yapaysınız cinsellik doğaçlama gelişir olur ve yaşanır
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılTabi hatta bir rehber, kullanım klavuzu gibi bir şey çıkartıp ki kırtasiyeden vs rahatlıkla elde edilip zımbalama yoluyla sağlanabilir bu erkeğe teslim edilmeli ve erkek birkaç gün önceden buna çalışarak gelmeli😂
00 Yorumla
1 yılOkurken bı hoş oldum😛
41 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
1 yılBence söylenmemeli. çünkü bir kere söyledim randevuya gelmedi. Korktu kaçtı😄😄😄
33 Yorumla- 1 yıl
Ne söyledin ki😅
- 1 yıl
@Nanelimon09 öyle kötü bir şey değil. senin çükünü keserim dedim.
- 1 yıl
Çokta kötü değilmiş
Valla hiç öyle şeyler yaşamadım abla ya. Çok küçüktüm ve bir anda oldu.
30 Yorumla
1 yılBu tarz şeylere gerek yok bence...
Her şey kendiliğinden ve doğal olursa
dahaa güzel ve zevkli olur!..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılElbette korkunç fantazilerle karşılaşmak istemem...
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılLütfen söyleyin de sonradan şunun gibi hüsrana uğramayalim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Fragman gibi 😅Kulağa ilginç geliyor
12 Yorumla- 1 yıl
🤣😆
Evlilik öncesi cinsel beraberlik düşünmediğim için yorum yapamıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet istersen içindekiler bölmesinde bilgiler olsun
00 YorumlaVay be işte bu be... erkek aklı kullanmak diye buna derler
00 YorumlaKullanma klavuzunuda mail olarak atsın mı? Bu iş doğaçlama olur.. Spontane gelişir..
00 Yorumla
1 yılÖnceden konuşmakta güzel bazı şeyleri. Bence konuşulmalı. Hayali bile güzel.
00 Yorumla
1 yılBşr nevi diyorsun ki yemekten önce mçnüyü görmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeneli öyle oluyor ama bir araya gelince %20si anca yapılıyor
00 YorumlaAksine boyle durumlarda birazda kizlarin erkegi tezbetmesi icab eder her hangi yakinlasmada kiz da uzerine duseni yapmali
00 Yorumla
1 yılHastaneye randevu almayacağız doğaçlama olması daha güzel olur
00 Yorumla
1 yılVermemeli pek bir albenisi kalmıyor.
30 YorumlaAçık iletişim şart 😄
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşatıp göstermek varken niye bütün gizemini kaçırayımki😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılSeni ağlatıcam gibi..
10 Yorumla Aynen kullanma kılavuzu yaptırmayı da unutmayın
11 Yorumla- 1 yıl
😅😃
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSürpriz sevmiyorsa söylemeliyim
00 Yorumla
1 yılZamani Gelince
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sürpriz olsun daha güzel olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılGereksiz olur bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Planlı programlı iş gibi. hmmm..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılVerilmemeli
20 Yorumla Tabii bilgi vermeli
Yoksa nerede duracak10 YorumlaTabiki hayır anlaşmalı gibi bu ne
00 Yorumlaolay gunu fiss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır ya
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVermeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden olmaz
00 Yorumla evet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat