Bu pazar düğünüm var fakat stresten güzel şeyler düşünemiyorum eşimle 4 yıldır beraberiz kendisini çok arzuluyorum zaten ama yani canım çok tatlı en ufak acıya bile naz yaparım nasıl olucak bilmiyorum ikimiz de tecrübesisiz annem abartılacak bir şey yok kasma kendini diyor ama kesin kasarim o anda ne yapacağım gerçekten çok acıyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılya koca koca adamlar kadınlarsınız, ne biçim bir cinsel bilgisizliktir bu ya?
kocan olacak adam yavaş olacak, kibar olacak. ön sevişmeyi de uzun tutacaksınız ki sen sırılsıklam olacaksın, üzerine bir de "su bazlı kayganlaştırıcı" kullanacaksınız.
al oldu bitti, bu kadar basit. biraz acı elbette olur bu da normal, daracık yere ilk defa bir şey girecek. yavaş yavaş yaparsanız sen de göreceksin ki abartılacak bir şey yok, kendini kasmayacaksın doğal olarak.
02 Yorumla
Soran1 yılCinsel bilgisizlikle ne alakası var pardon da?
İlla evlilik öncesi herkesle seks yaşayıp tecrübeli olmam falan mı lazım anlayamadım doğrusu.
Korkmam gayet doğal bir durum kasılmam da gayet doğal bir durum ilk kez yaşayacağım bir şey sağdan soldan da acısı fazla denilince bir irkildim.
Cinsel bilgimiz yeterince yok diye cahil oluyoruz heralde.
Cevap sahibi1 yılablacığım cinsel bilginin olabilmesi için sevişmen gerekmiyor illa ki, fakat insan doğasını ve cinselliğini temel olarak en azından teoride bilmemiz gerekiyor.
yukarıda neler yapılması gerektiğini anlattım. üzerine bir de 69 yaptınız mı sizden iyisi yok, iyi çiftleşmeler size.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılben acı değil de sancı hissetmiştim karnıma doğru vuran ve ertesi gün bile geçmeyen... buna sebep eşimin davranışı yani yapma şekliyle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü ben yavaş yavaş gireceğini beklerken o aniden ve tamamıyla girerek 10 dakika öylece içimde kalmıştı hareketsiz, bundan dolayı o sancıyı hissettiğimi düşünüyorum ama şu da var ki o an girmesinin hissi ve içimde hissetmek sımsıcaklığı çook tatlı bir histi. o sıcaklığını hissettikçe mayıştırmıştı beni hazzı.. bir süre sonra sancıdan çok bu tatlı hisler daha fazlaydı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılKendinizi illa düğün gecesinde yapmak zorundayız gibi hissetmeyin. Ön sevişmeyi uzun tutun, sana oral yapsın, yavaş sakin olsun kocan. Su bazlı kayganlaştırıcı kullanın.
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAlkol kullanıyorsanız rahatlamak için içebilirsiniz
Soran1 yılYa yok zaten ilk gece zorunluluğumuz yok o an nasıl gelişir olursa bilemiyorum endişeleniyorum sadece etraftan acısı falan baya fazla denildiği için
Cevap sahibi1 yılOnlar ön sevişmesiz yapmışlardır. Kendini sıkma anı yaşa zevki hissetmeye çalış ona odaklan. Yeterince kayganlık olursa acımaz
Cevap sahibi1 yılAllah bilir kaç kişi yaşadı bunu öyle düşün
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılKorkuyla yaklaşma kendini rahat bırak gözünü kapat bir anda girior geçiyor çok sıkarsan çok acı çekersin
00 Yorumla Knk burada olursa absürt olur uls ben sana anlatırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kork tabiki çok kanama oluyor ve hastaneye gidiyorsun aileni arıyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılHa ha
hiç kaygılanma eşin destek olacak sert girmesin bişey olmaz ona oral yaptırmaya ikna et gvşersin
00 Yorumla
1 yılKendini asla kasma onun kollarına bırak o ne yapacağını iyi biliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılO eşine kalmış bir durum
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Dikkat ederse iyi ön sevişmeli olursa birazda kaydırıcı kullanırsa acısı az olur anlık
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Kocana soyle nazik davransin?
02 Yorumla
Soran1 yılYa zaten davranır da ben korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHissettiğin acı zevkin yanında hiç olacak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıl:)) işin zor ozaman aşı eşiğin düşükse
00 Yorumla
1 yılKorkma en fazla kan gelir
00 YorumlaNasıl anlatalım be yorumda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sakinleştirici bir şeyler alın ilk gece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıliçin bence ya relax olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiykide konuşabiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılEvlendinmi
03 Yorumla
Soran1 yılHayır pazar günü düğünüm
- 1 yıl
O zaman mı gerdeğe gıtcen
Soran1 yılEvet
1 yılçok kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe merak ediyorsan sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnneni dinlee
00 Yorumla